- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.154
- 498
Hahahaha yok abla saka yaptiydimYarışmacı kaçırıyorsun değil mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha yok abla saka yaptiydimYarışmacı kaçırıyorsun değil mi![]()
Naz mı yapıyorsunZorlama yoksa katılamam abla zorla biraz![]()
Kazandım diye hava atacakNiye dolapta kalsa sen yesen olmaz mı![]()
Doktora bugün mü gideceksinÇok şükür seviyor beni![]()
Ben yerim zaten ablaNiye dolapta kalsa sen yesen olmaz mı![]()
Bizde çok varKazandım diye hava atacak![]()
Abla bozulmazmı teker teker yollasalarNiye dolapta kalsa sen yesen olmaz mı![]()
Evet aşkısı. Öğlen 15.30’da randevum var. Spirali kontrol edecek. çok stresliyimDoktora bugün mü gideceksin![]()
İyi işte bak bir koli gelseBen yerim zaten ablalabne, beyaz falan olur genelde dolapta ben o tarz yiyorum
![]()
Bak hemen gaz veriyorsun abla, işte nevoş buNaz mı yapıyorsunSen zaten kahvaltıda zorlanırsın
Yap görelim
![]()
Yeminle aynısını düşündümAbla bozulmazmı teker teker yollasalarkazandım çünkü bozulmasını düşünüyorum
![]()
Fena olmazİyi işte bak bir koli gelse![]()
Hiç bilmiyorum canım nasıl olacakAbla bozulmazmı teker teker yollasalarkazandım çünkü bozulmasını düşünüyorum
![]()
Sadece masada peynir olsa olmaz mı öyle sofra resmi çok var bende ama kutusu yok şoplayım resme olmaz mıEvet canım ama sofrada pınar beyaz kutusu olacak:)
Pınar beyaz sürülmüş ekmek dilimi olursa ben mutlu olacağım:)Yani sponsorumuzun ürünü kullanılmış olsun:)
Her şey yolundadır inşaallahEvet aşkısı. Öğlen 15.30’da randevum var. Spirali kontrol edecek. çok stresliyim![]()
Cigerinizi biliyom sizinAşk olsun![]()
Özelden bekliyorum![]()
Bulmuşuz beğenmiyoruz 3 öğün ekmeğe sür ye ne konuşuyonYeminle aynısını düşündüm![]()
1 kutu değil 1 yıllık beyazSimdi ilk 3e bile birkutu sadece pinar beyazmi gelcek![]()