- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Allah kolaylık versin ablacımSağol canımHemde en büyüğünden
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin ablacımSağol canımHemde en büyüğünden
![]()
Herkes bıktı sürekli dinliyorumBeni anlatiyo![]()
Amin canım benimHakkımızda hayırlısı olsun bakalım![]()
Vay yakışırDurur muyummm![]()

Düşünüyorm yok zaten nevoşO kadar tabak nasıl ayarlayalım:)Üzerini kapat koy:)
Belki hiç katılmamInanmam, son haftaymış![]()
Canım canlı dersler olduğu dönemde yapamıyoruz.Her odada biri ders yapıyor.Allah kolaylık versin ablacımyavaş yavaş yapın nasılsa kimse gelemiyor
![]()
Emin misin aşkom:)Yok yok kararlıyım yarın sabah diyete basliyacagim
O yüzden jübileyi çiğ köfte ile yapmaya karar verdim![]()
Eminim aşko göreceksinEmin misin aşkom:)
Çok yorma kendini abla hergün bir oda iyi olur kızlar var maşallah yaparsınızCanım canlı dersler olduğu dönemde yapamıyoruz.Her odada biri ders yapıyor.
O yüzden yapacağız .Uzun bir süre rahat oluruz.
Cam,duvar,kapı,halı,koltuk her şeyi yapacağız.Ama ben çok ayakta duramıyorum yavaş yavaş :)Her gün bir oda artık:)
Boşver ya tüm kk bizim tabakları mı takip ediyor:)Düşünüyorm yok zaten nevoşkapatincada beğenmezler
![]()
Gözün aydın olsunmu kukrişimYok yok kararlıyım yarın sabah diyete basliyacagim
O yüzden jübileyi çiğ köfte ile yapmaya karar verdim![]()
Biz haftaya işi bitirip başlayacağız bende kararlıyım :)Eminim aşko göreceksin![]()
Evet canım kızlarda yapar:)Eşimde yardım eder:)Çok yorma kendini abla hergün bir oda iyi olur kızlar var maşallah yaparsınız![]()
Harika şarkı askomŞu sıralar en sevdiğim![]()
Hadi inşallah cümbür cemmat bereketlidirEvet canım kızlarda yapar:)Eşimde yardım eder:)
Oğlum tribe başladı.Kesin bana kolay iş verirsin diye
Hep beraber yapacağız![]()
5.kez dinliyorum aşkomHarika şarkı askom![]()
Bilemiyorum evvosum avvkenn ben ben değilim ama yapacagim 60 olsam yeter bariGözün aydın olsunmu kukrişim![]()
Başlayalım aşko böyle olmuyorBiz haftaya işi bitirip başlayacağız bende kararlıyım :)