- 29 Ekim 2012
- 23.230
- 59.480
- 798
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden sofranızı bekliyorumBende varım dostlaaarr![]()
Kim tükürdüBenim yüzüme az önce biri tükürdüydü burdanya Rabbi şükür dedim ama evden çıkmadan evvel ben makyaj yaptıydım tükürük gelince yüzümü sildim gözümün birini bir güzel ovşaladım eşim geldi dedi bu ne hal sonra ben gittim ıslak mendille gözümün birini sildim eşim dedi şimdi aynaya bi bak kendine tahmin edersiniz tip nasıl olmuştur
![]()
Az önce muhabbet oldu ya maşallah de tükür falan dedik ya NevrestecimKim tükürdü![]()
Bende durumu bir anlasamKim tükürdü![]()
Tamam o zamanAz önce muhabbet oldu ya maşallah de tükür falan dedik ya Nevrestecim![]()
Nevreste cok yaşlı unutuyorAz önce muhabbet oldu ya maşallah de tükür falan dedik ya Nevrestecim![]()
Ben tukurmustumBenim yüzüme az önce biri tükürdüydü burdanya Rabbi şükür dedim ama evden çıkmadan evvel ben makyaj yaptıydım tükürük gelince yüzümü sildim gözümün birini bir güzel ovşaladım eşim geldi dedi bu ne hal sonra ben gittim ıslak mendille gözümün birini sildim eşim dedi şimdi aynaya bi bak kendine tahmin edersiniz tip nasıl olmuştur
![]()
Dişlerin takma degilmiydi sen dedinHadi ordan sensin yaşlı![]()
Neresi yaşlı kız resimde gayet fıstıkNevreste cok yaşlı unutuyor![]()
Sus karıştırma oralarıDişlerin takma degilmiydi sen dedin![]()
Şifalı şifalıKız covid varpolis falan gelir sonra
![]()
O ben değilimNeresi yaşlı kız resimde gayet fıstıksensin yaşlı
![]()
Sen resimdeki mi sandınNeresi yaşlı kız resimde gayet fıstıksensin yaşlı
![]()
Habibtem fıstığımSen resimdeki mi sandınResimdekinden de daha güzel
![]()