Hep aynı canım değişiklik yokŞimdi 4 hafta da yine kahvaltı şeklinde mi olacak, hafta hafta konsept değişmiyor yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep aynı canım değişiklik yokŞimdi 4 hafta da yine kahvaltı şeklinde mi olacak, hafta hafta konsept değişmiyor yani![]()
Hadi inşallah inşallah maşallahHem bu sefer ilk 3 e olduğu için hiç sorun değil yani birbirimizi yakın takipte olalım yeterayy çok heyecanlı
![]()
Evet sincabta gelsin@Regen_ balim sen de gel![]()
Ayy inşallah 1 defa hazırlamam yeter diğer haftalara gerek kalmazHep aynı canım değişiklik yok![]()
Patron çıldırmış olmalıAhahaaa![]()
Resimde sınır yok demi nevoşHep aynı canım değişiklik yok![]()
Abla tek resim yollanacak:)Resimde sınır yok demi nevoş
Olsun yarın geç değil hem hazırlık yaparsınSansa adet oldum anca yarin cikar alirim öff alisverise çıkacaktım bugün![]()
Keşkem hep cildirsaPatron çıldırmış olmalı![]()
Bu iyiymiş yahu tek resimde bitecek yani.Abla tek resim yollanacak:)
Onu sorcaktim nasil mesajKızlar birde mesaj isteniyor o kısmı okudunuz mu?
Evet abla 1 tane kahvaltı görseli sende katılsana:)Bu iyiymiş yahu tek resimde bitecek yani.
Eveeet oraya destan yazarim benKızlar birde mesaj isteniyor o kısmı okudunuz mu?
Fena fena bu seferkiKeşkem hep cildirsavalla rekabet tavan yapacak
![]()
Ya masanızla ilgili,samimiyet,sevgi ile ilgili:)Kahvaltı özel bir öğündür.Mesela hafta sonları tüm aile toplanır.Güzel sofralar hazırlanıyor.Bununla ilgili minik bir yazı:)Onu sorcaktim nasil mesaj