Hemen laf etme bize3 gün önce ikna olmuştu ama malum ikizler Burcu![]()
İkna edersin ama zorlamadan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen laf etme bize3 gün önce ikna olmuştu ama malum ikizler Burcu![]()
Fiyatını öğrenince tiksindim elticimNeyini beğendin bunun![]()
İlla bunu istiyorum diye diretBenimki araştırmadan evvel “alacağım sana bu tencereyi” dedi
Bulunca “ karıcım, ben sana normal bakır tencere alayım” dedi![]()
Yaso balık çok çirkin oldu ya laBenimki araştırmadan evvel “alacağım sana bu tencereyi” dedi
Bulunca “ karıcım, ben sana normal bakır tencere alayım” dedi![]()

Ne balığıYaso balık çok çirkin oldu ya la![]()

O paraya mutfağımı donatırım ya da yeni buzdolabı alırımİlla bunu istiyorum diye diret![]()
Haşladı balığıYaso balık çok çirkin oldu ya la![]()
Aynen ya çok gereksiz:)O paraya mutfağımı donatırım ya da yeni buzdolabı alırım![]()
Deniz levreği ama levreklikten çıktı elticim, ziyan etti derya kuzusunuNe balığı![]()
Bein gurme programınsaki balıkNe balığı![]()
Mayonezledi, hiç beğenmedimHaşladı balığı![]()
Biz çizgi film izliyoruzDeniz levreği ama levreklikten çıktı elticim, ziyan etti derya kuzusunu![]()
Uyanış: Büyük Selçuklu başlayana kadar geziniyorum bendeBiz çizgi film izliyoruz![]()
IýyyyyyBein gurme programınsaki balık
Mayonezledi, hiç beğenmedimKafası zaten evladiyelik kusturdu
![]()
Ne nöbetiAy ben bu akşam nöbetçiyim ya unuttum![]()
Sefirin kızını izliyorum.Ama sefirin kızı gitti nasıl olacak diye bakıyorumUyanış: Büyük Selçuklu başlayana kadar geziniyorum bende![]()
İşte mesai. Çalışıyorum ya bu haftaNe nöbeti![]()
O da kusmalık olduSefirin kızını izliyorum.Ama sefirin kızı gitti nasıl olacak diye bakıyorum![]()
Tuba gelecekmiş, öyle gördüm sankiSefirin kızını izliyorum.Ama sefirin kızı gitti nasıl olacak diye bakıyorum![]()