Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz çok tatlıyızE hangi sofra kimin nerden bilcezben agamci pasamciyim,sevmedigime oy moy virmem
![]()
En mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim
2.yarışmada sizi de mutlaka bekliyoruz.Yaratıcı fikirlere ihtiyacımız var:)En mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegimhicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Sinekmi vizildadiEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegimhicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Hiç sevdiklerinize özenle sofra kurmamışsanız normal tabi bu güzel sofralara pembiş gelin sofrası yaftası yapıştırmanız. E sizi de anlamak lazım mutlu olduğunuz anlar sayılı belli ki karamsarlığınızdan o yüzden hazmedememişsiniz 15 tane birbirinden mutlu anların sofrasınıEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegimhicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Siz yapında görelim. Özgün mutluluk fotosu nasıl oluyor?En mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegimhicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
Meyve veren ağaç taşlanirEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegimhicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
soda için 
Kurdeleli cıtirını unutamam senin minikSırf espiri olsun diye peynirleri fiyonklayacaktim iyi ki yapmamisim![]()
Yani nasıl unutulur pınar beyaz da unutmamalı bence yapmalıyımKurdeleli cıtirını unutamam senin minik![]()
Kimbilir o zaman neler duyardık minikimSırf espiri olsun diye peynirleri fiyonklayacaktim iyi ki yapmamisim![]()
En azından ben sirtlanirdim herşeyiKimbilir o zaman neler duyardık minikim![]()
Algısı bozuk onun ondan boyle oldu polemiğe gelmiş resmenEn azından ben sirtlanirdim herşeyi
Baktım da ilk takimdaki tabaklarda ki ciceklerden bir sofradaki pecetelerden başka pembe olan tek şey salam![]()