- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar edelim nazarBakırcının maşallahı var![]()
![]()
Keşkemmm bizim olsaaaaNazar edelim nazaraaaa bakirlar baaaak aaaaaa
![]()
Bakirsizligin gözü kör olsun yazcam profilime az kaldıKeşkemmm bizim olsaaaa![]()
Ne desem bilemedim şu çeneyi tutmakta zormuş böyle gizli gizliNe edeyim giii![]()
He ya bakır yasak olsun yoksa olmaz böyleBakirsizligin gözü kör olsun yazcam profilime az kaldı![]()
Ben veririm hepinize istemediniz ki hiçBakirsizligin gözü kör olsun yazcam profilime az kaldı![]()
Ben istiyorumBen veririm hepinize istemediniz ki hiç![]()
Tamam seç seçtiğini soyle senşn için ayırayım sürat kargoyla gondermem ama fülüzümle küstük ona bizBen istiyorum![]()
Yaa yerim seni vermiş kadar oldunTamam seç seçtiğini soyle senşn için ayırayım sürat kargoyla gondermem ama fülüzümle küstük ona biz![]()
Polemik alanıma girmiyor kuzu
Canım evvamYaa yerim seni vermiş kadar olduno zalımın kızı hep böyle hayrını görsün inşallah
![]()
Yasom napıyon şimdi ne mutlusun katılmadım diyePolemik alanıma girmiyor kuzu![]()
Bence katıldı o hissediyorum bıyerde belli etti eski konusmalarda sanki evvamYasom napıyon şimdi ne mutlusun katılmadım diye![]()
ValamıBence katıldı o hissediyorum bıyerde belli etti esmı konusmalarda sanki evvam![]()
Çok rahatımYasom napıyon şimdi ne mutlusun katılmadım diye![]()
Bende sorunca katılmadım diyo ama içimden bi ses katıldı dıyo nevoda katılmadı dedi ama hala inanmıyorumValamıçorba etti kafamı katıldın diyorum yok diyor
![]()