- 14 Haziran 2019
- 13.440
- 47.268
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur yiğidim her minnoş Ceylan'ın eti yenmezDur gitme yaaa iki sohbet edelim bakalım bana uyarmısın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç samimi degilsinYavrum falan demiyoruz![]()
Seni gidi yaramaz bir yere varamaz kalbim sensiz durmazzzUtangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibii![]()
Şekil 1a benNasıl gülüyor şans bir göstersene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam öğret banaHiç samimi degilsin![]()
Benden öğren biraz
![]()
Bağladı yine biyerlere allahım yaaa süper sanatcılara repertuar konusunda taş çıkarır bu kızSeni gidi yaramaz bir yere varamaz kalbim sensiz durmazzz![]()
Orim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyimUtangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibii![]()
Sağolasın bir yere bağlarım hepBağladı yine biyerlere allahım yaaa süper sanatcılara repertuar konusunda taş çıkarır bu kız![]()
Hee bende bir kişiye ettim kaldı 5Orim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyim![]()
Keramet sende bence bakırda falan değilYine sayemde kazandın ha![]()
![]()
![]()
![]()
Ben aslanım sende ceylansınDur yiğidim her minnoş Ceylan'ın eti yenmezben senin ağzına layık değilim bu dağlarda beni avlarlar
![]()
Kopyala yapıstır olmadı evvam baslarına @ koymam gerekti ondan teşekkür konusmam bıraz uzadıOrim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyim![]()
Allahım yaHee bende bir kişiye ettim kaldı 5off gene çok yorulacağım
![]()