- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Haydaaaaa kim kiAma o laf etmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydaaaaa kim kiAma o laf etmedi![]()
Her hafta 3 kişi kazanacak canımŞimdi sadece dört haftada 12 kişi kazanacak dimi sadeceay sonunda yeni yarışma yok
Bakalım yarın kaç tane gelecekHuhu gizemlerGizem avcısı Habibte yim artık
![]()
Anlaştık nevoşHer hafta 3 kişi kazanacak canım
1 ay bitince biz yine aylık yarışmalarımıza geçeceğiz![]()
Uygun değilse sen önümüzdeki ay katıl canımAnlaştık nevoş✌❤
Şimdi bu ödül var ya ınsanları gazlayacak kesinBakalım yarın kaç tane gelecek![]()
Bakalım bana söyle kimseye demem aramızda kalacakBakalım yarın kaç tane gelecek![]()
Kiz ben bizim takimin dedektifiyim ordaymis gibi davraniyom napayimNe meraklısın![]()
![]()
belkide sensinKiz ben bizim takimin dedektifiyim ordaymis gibi davraniyom napayim![]()
Yani çok abartıya gerek yok iki kişilik sofralarda gayet şık olurŞimdi bu ödül var ya ınsanları gazlayacak kesin![]()
Bu hafta masaları göreyim gelecek hafta katılırımUygun değilse sen önümüzdeki ay katıl canım![]()
Kaç tane geldiğini söylerimBakalım bana söyle kimseye demem aramızda kalacak![]()
Tamam canım öyle yapBu hafta masaları göreyim gelecek hafta katılırımrakipleri önce göreyim bakayım
![]()
Yok kiz valla degilim yarin atcambelkide sensin![]()
Ancak masraf yaptırYani çok abartıya gerek yok iki kişilik sofralarda gayet şık olur![]()
Kaç yıllık dostunum bu mu farkım yazıklar olsun nevoşKaç tane geldiğini söylerim![]()
Sonunda hediye varAncak masraf yaptırBari davet edin de gelelim kahvaltıya
![]()
Nevoş şimdi bu hafta üç kişi kazandı ya ,onlar gelecek haftalarda kazanıp tekrar birinci olabilecek miTamam canım öyle yap![]()