- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
Anlamadım ki ne saniyorNe bekliyor acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ki ne saniyorNe bekliyor acaba![]()
Yaaa canım benımBebeğim internet meselesi![]()
yaaa kıyamam gep unutuyorum şu internet olayınıBebeğim internet meselesi![]()
Oysa normal kahvaltı işteAnlamadım ki ne saniyorbiz uzaya çıktık halbuki bu daha dünyalı beee kıyamam bir garip dunyali iste
![]()
Bakıcaz artık, daha üste çıkan biri olmazsaSenin şansın daha büyük![]()
Aynen öyle azcik biraz fazla ozenivercez okadarOysa normal kahvaltı işteBelki tabaklar değişebilir
![]()
Ya olursaDelü buyayok biz marstan özel şeyler getiriyok sofraya filan
![]()
Bende kiyamiyom kendimeYaaa canım benım
yaaa kıyamam gep unutuyorum şu internet olayını![]()
Birinizden biriniz bombayı patlatacak zaten bekliyorum benBen danilo zannayi getircem buraya baş koseye![]()
İşte olsa bile senin sofran gibi olanlarda olacakYa olursa![]()
Ya kimin neyi beğeneceği muallakİşte olsa bile senin sofran gibi olanlarda olacak![]()
Seninde olaaar olmalı güven kendine titre ve kendine gellllll sesssss gellll titttttreeeeeYa olursa![]()
Benimki daha yahşi üzerine daha ne olabilüükiii danilo nunBirinizden biriniz bombayı patlatacak zaten bekliyorum ben![]()
Gelinin oynamaya niyeti yok,yerim dar diyorYa kimin neyi beğeneceği muallakherkese hitap etsin ki kazansın
off çok şey düşünüyorum ben ince mi ne
![]()
Cuk oturdu ablaGelinin oynamaya niyeti yok,yerim dar diyordiye bir laf var
![]()
İsteği yok nazlanıyorCuk oturdu abla![]()
Titreyip döncem bebeğim sanaSeninde olaaar olmalı güven kendine titre ve kendine gellllll sesssss gellll titttttreeeee
Benimki daha yahşi üzerine daha ne olabilüükiii danilo nun![]()
Yok aslinda, herkesten çok istiyo olabilirim bile✌Gelinin oynamaya niyeti yok,yerim dar diyordiye bir laf var
![]()
O zaman korkmaYok aslinda, herkesten çok istiyo olabilirim bile✌![]()
Dur ben bu hafta sofra kurayım sanada gör Nevoşİsteği yok nazlanıyor![]()