- 28 Haziran 2011
- 64.339
- 161.204
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haşlama,sucuklu,menemenTu allah seni ne etmeye, yumurtanın da üç cesiti ne bedüşünsem bulamam
![]()
Çok kolay sade peynirli sucukluTu allah seni ne etmeye, yumurtanın da üç cesiti ne bedüşünsem bulamam
![]()
Öğret o zamanBenim zeytinler üst üste durmayı daha bilmiyorlar![]()
Dur ya korkutma![]()
Haşlama,sucuklu,menemenDaha sayalım mı
![]()
Aha bu kadar yumurta kültürüm yoktuÇok kolay sade peynirli sucuklu![]()
Poğaça,kızartma,simit falanda olsun
Hadi canımAha bu kadar yumurta kültürüm yoktu![]()
Simitide kendi yapsın, hatta patatesi yetiştirsinPoğaça,kızartma,simit falanda olsun![]()
Olsun, onlarsız olmaz zatiPoğaça,kızartma,simit falanda olsun![]()
Zaten ekmişti, bugün topladıSimitide kendi yapsın, hatta patatesi yetiştirsin![]()
Yani bunları yapmakta ne varOlsun, onlarsız olmaz zati![]()
Çaktırma, canoyu oyaliyorum şuanZaten ekmişti, bugün topladı![]()
Sen nerden biliyosun. Çiftlik oyununda Allahın günü dikip biçiyorumZaten ekmişti, bugün topladı![]()
Günlük yapıyoruz zaten. Ayrıntılı foto derdi de yok. Bir masa sunumu sadeceYani bunları yapmakta ne var![]()
Sen yaparsın bilirimSen nerden biliyosun. Çiftlik oyununda Allahın günü dikip biçiyorum![]()
Masa sunumu Çok kolaydı da ben mi bilmiyom yaaaGünlük yapıyoruz zaten. Ayrıntılı foto derdi de yok. Bir masa sunumu sadece![]()
Aynen bizde günlük en azından bir şey yapılırGünlük yapıyoruz zaten. Ayrıntılı foto derdi de yok. Bir masa sunumu sadece![]()
Nasıl haşladın yaaASSOSyal ben yazın eve yeni taşınmıştım.Doğalgaz yoktu.Yumurtayı bile fırında kavanozda haşladım
İsteyince neler yapılmaz
![]()