- 24 Ekim 2020
- 30
- 78
- 38
- 35
Slm bayan ben katilamam babam Iranli artik burda yaşyorom annem türk onun için korona bitsin gelcmSizde katılın beklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm bayan ben katilamam babam Iranli artik burda yaşyorom annem türk onun için korona bitsin gelcmSizde katılın beklerim![]()
Teşekkür ederim canımSlm bayan ben katilamam babam Iranli artik burda yaşyorom annem türk onun için korona bitsin gelcminşallah siz kazanrsnz
![]()
Sofra gelecek mi özel mesaj bekleyeyim miYess yes![]()
Sofra degilde minnak ayaklı bişiyleer gelebilirSofra gelecek mi özel mesaj bekleyeyim mi![]()
O nasıl olacakSofra degilde minnak ayaklı bişiyleer gelebilir![]()
![]()
Masada dört ayaklıAklıma acayip şeyler geliyoree![]()
Hamilemisin yoksaSofra degilde minnak ayaklı bişiyleer gelebilir![]()
![]()
Kahvaltı sofrası istiyoruzKiz allah sizi napmasinakliniza neler geliyor öyle koptummmm
Açiklama kisminda bebeğinizin eliyle olabilir yaziyorduKahvaltı sofrası istiyoruzOndan şaşırdık
![]()
Öyle ama herkes kahvaltı sofrası gönderiyor:)Şansınız çok az olur:)Açiklama kisminda bebeğinizin eliyle olabilir yaziyordubende o tarz biseyler hayal etmistim
![]()
Peki bebeği olmayanlar ne yapsın?Öyle ama herkes kahvaltı sofrası gönderiyor:)Şansınız çok az olur:)
Ama sofrada bebeğinizin eli olabilir onu kasdediyoruz:)
Peki bebeği olmayanlar ne yapsın?![]()
Şart değil canım sadece bebek resmi olmaz demek istedimPeki bebeği olmayanlar ne yapsın?![]()