Ben şimdi doldurdum içiyorum:)Çok çaysadım yaa
Hazırda miss gibi demli çayı olan yok mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdi doldurdum içiyorum:)Çok çaysadım yaa
Hazırda miss gibi demli çayı olan yok mu![]()
Şok olduk canimya valla ne olcak bilmiyorumBenden 4₺ eksik ödemişsin canım
Doğalgaz daha az geldi vallahi![]()
Afiyetler olsuuuunnnBen şimdi doldurdum içiyorum:)
Aynısı oldu bugün, eşim dur çıkmadan fişe bakalım dediEvet ya market çıkışı hep kasiyer yanlışlıkla bazı ürünleri iki kez mi geçti diye düşünürken buluyorum kendimi bir umut![]()
Sağol canımAfiyetler olsuuuunnn![]()
Soğuk su ile demleyeyim dedim, rahat 1 buçuk saati daha varBen şimdi doldurdum içiyorum:)
O çok uzun sürüyor ya:)Soğuk su ile demleyeyim dedim, rahat 1 buçuk saati daha var
Her yer kapalı olunca çay da içemedim![]()
İnsanın inanası gelmiyor çünkü 3-5 parça ürüne 200 lira verip çıkmaya, sonumuz hayır olsunAynısı oldu bugün, eşim dur çıkmadan fişe bakalım dedi![]()

Aynı bizBizde su kaynadı eşimle bekliyoruz birbirimizi demlenmesi için bu bekleyişe son vermek istersen gel içelim![]()
Maça bakıyor da dur bakalım ben inanıyorum ona o demleyecek başaracak bunuAynı biz![]()
Çaydanlığı yakmayın sakınBizde su kaynadı eşimle bekliyoruz birbirimizi demlenmesi için bu bekleyişe son vermek istersen gel içelim![]()
Herşey el yakıyor180 küsür tuttu elticim
Sadece peynirler![]()
Efendim cancagizim
Biz malatya peyniri alıyoruz.Yani başka çeşitlerde alıyoruz ama en çok onu bulunduruyoruz.Oğlum en çok onu yiyor,birde süzme peynir,krem peynir yiyor.180 küsür tuttu elticim
Sadece peynirler![]()
Afiyet şeker olsun elticimBen şimdi doldurdum içiyorum:)
Bu da ihtimaller arasında tabiÇaydanlığı yakmayın sakın![]()

Allah iyilik versinİyiyim sağol![]()
Maça bakıyor da dur bakalım ben inanıyorum ona o demleyecek başaracak bunu![]()
Benim kızlar demlediAynı biz![]()