- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Pantalon alcagina sunum icin biseyler alsaydınVur ağzıma ağzıma sonra gel öpMenü güzel ama sunum yok sunuuuuuuummmm
almak istediğim şeyler var herif aldırmıyor, bi gün bi temiz dayak atıcam haberi yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pantalon alcagina sunum icin biseyler alsaydınVur ağzıma ağzıma sonra gel öpMenü güzel ama sunum yok sunuuuuuuummmm
almak istediğim şeyler var herif aldırmıyor, bi gün bi temiz dayak atıcam haberi yok
![]()
Bize kızmasınEvlenirken almadık napayımŞimdi yarışma şeysine almam lazım
![]()

Demlik kısmına da soğuk su koyup, üzerine çayını ekliyorsun. En küçük gözde, en kısık ateşte 2-3 saatte oluyorNasil soguk demliyonuzki
Gidiyor bize 1 hafta filan. Bence pahalı Bileİyi, uyguna alıyorsun![]()
Viyyyyy hic yapmadımAltına üstüne soğuk su koyuyorsun bebiş, sonra saatlerce kaynıyor alttan buharla üst de ısınıyor
70₺İşte markette pahalı canım 45-50 kilosu:)
Pantolonum yoktu Kuzu amaPantalon alcagina sunum icin biseyler alsaydın![]()
Arada kızıyorBize kızmasın![]()
Benim tupüm biterDemlik kısmına da soğuk su koyup, üzerine çayını ekliyorsun. En küçük gözde, en kısık ateşte 2-3 saatte oluyor![]()
Çokmuş ya:/Biz işte doğal alıyoruz burada tanıdıktan:)
Benden hiç bahsetmePantolonum yoktu Kuzu ama2 tane kotum var hepten. 1i eskidi, onun yerine aldım işte
Arada kızıyor![]()

Her yer kapalı olunca pek bir şey anlamadım ama güzeldi cancağzım. Yağmur vardı ve bomboştuBuralardayım cancagizimiyiyim,sen nasılsın? Geziniz nasildi
![]()
Senin adını bile biliyor olabilirBenden hiç bahsetme![]()
De get delüHazırladım tabiki yahu :)
Ama iki yaşında bir cadım var onla hazırlamak pek mümkün olmuyor çünkü dağıtıyor :)
Evet-Adel- inşallah gösterecek
![]()
İşte çok detay verme sonra beni suçlamasınSenin adını bile biliyor olabilireditör diye anlatıyordum sunumlara foto çekerken.
![]()
İngiliz kraliyet ailesindenim dersin, sıkıntı yokKızlar bugün anne sütlü çay yapalım dedilerDedim sonra alışıyor muşum
Gittiğim yerde çayıma süt istiyormuşum
![]()
Olsun,değişiklik değişikliktir cancagizimHer yer kapalı olunca pek bir şey anlamadım ama güzeldi cancağzım. Yağmur vardı ve bomboştu![]()
Sen yapacakmışsın sana topu attılar:)De get delü![]()
Amaaaannn suçlasa nolur. Tırtİşte çok detay verme sonra beni suçlamasın![]()
Aynısını söylediler sabahİngiliz kraliyet ailesindenim dersin, sıkıntı yok![]()