Sonra gelmene izin vermez falanAmaaaannn suçlasa nolur. Tırt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra gelmene izin vermez falanAmaaaannn suçlasa nolur. Tırt![]()
Kurtulursun işteSonra gelmene izin vermez falan![]()
Valla istedikleri kadar top atsınlar gülle bile atsınlar boşunaSen yapacakmışsın sana topu attılar:)
Çanakkaleye yakınsın canım, size pahalı gelmesi normal. Bir kalıp 600-700 gr arası gelse, kilosu 50-55 arası olur. Ama aynı peynir burada 65-70 arasında satılıyorGidiyor bize 1 hafta filan. Bence pahalı BileE tek çeşit alınca da zorlamıyor çok.
Tamam inşaallahValla istedikleri kadar top atsınlar gülle bile atsınlar boşunailerde başka bi yarışmada yapcam ama sözü verdim
![]()
Tüplüde olmaz, haklısınBenim tupüm biter![]()
Burada migros falanda öyle ama yerli peynirimiz öyle değil çok şükür:)Hemde çok güzeldir:)Çanakkaleye yakınsın canım, size pahalı gelmesi normal. Bir kalıp 600-700 gr arası gelse, kilosu 50-55 arası olur. Ama aynı peynir burada 65-70 arasında satılıyor![]()
İnşallah cancağzımOlsun,değişiklik değişikliktir cancagizimDaha güzel havada tekrar gidersiniz
![]()
Soğan yedim, kokutmayayım
İnşallah cancağzım![]()
Anlaşılmaz o suyun altındaSoğan yedim, kokutmayayım![]()
Ne oluyiii burda
yarışmada peynir kazanacakları sıralıyorum daNe oluyiii burda![]()
Ben ezine ve süzme peynirden başkasını yemiyorum. Eşim kaşkaval, cheddar, Abaza ve köy peynirini sever.Burada migros falanda öyle ama yerli peynirimiz öyle değil çok şükür:)Hemde çok güzeldir:)
Ben kesin kazancam bebek seni bilmemyarışmada peynir kazanacakları sıralıyorum da![]()

Evet Edirne peyniri de öyle:)Yani orası size yakın uygun olması lazım:)yasminsay bebito, Kırklareli peyniri yaz internete bak
Bizim peynirimiz meşhur Sözde
hani en ucuza almamız lazım. Peynirin başkenti gibi bi şeyiz bi nevi
![]()
Benimkilerde işte ezine,dil peyniri,kaşar seviyorlar:)Ben ezine ve süzme peynirden başkasını yemiyorum. Eşim kaşkaval, cheddar, Abaza ve köy peynirini sever.
Dediğin peynir bidonlarda suya basılan peynirden mi![]()