- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Çokmu cennamhisse mi verdiler sana ,naptilar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokmu cennamhisse mi verdiler sana ,naptilar ?
Çok çektim o alınanlardanÜstüne alinana dersin![]()
Yani,ev ve cep dahil gibi,normal aslında:)Evde WiFi olsa ,eve de ödenen cokÇokmu cennamanca yetiyor tüm gün teldeyim benimki boşuna bana internet arsızı demiyor
![]()
HiçAma ne yapalımYapacak bir şey yok
![]()
HiçAma ne yapalımYapacak bir şey yok
![]()
Cingiraklilar miÇok çektim o alınanlardan![]()
Hiç
Cingiraklilar mi![]()
Abla cidden yetmiyor yani burda takılınca hiç yetmemeye başladı bi ara kendimi sorguladımAma ne yapalımYapacak bir şey yok
![]()
Sırtımdaki bıçakların sahipleriHiç
Cingiraklilar mi![]()
Ev yok sadece cep canımYani,ev ve cep dahil gibi,normal aslında:)Evde WiFi olsa ,eve de ödenen cok![]()
Bizim wifi var.Telefonlarda benim önce 8 gb vardı.Buraya taşınınca düşürdük.Annemde,kvde,elti,görümce, kardeşim herkesde wifi varAbla cidden yetmiyor yani burda takılınca hiç yetmemeye başladı bi ara kendimi sorguladım![]()
Nerde burada mı, şartlarımı söyleyim deynepnaz sultan kurallarım bilsinler,Çağır sor istersen![]()
Bence sen firmanın ofisine gitNerde burada mı, şartlarımı söyleyim deynepnaz sultan kurallarım bilsinler,sonra katılmadım diye kırılmasınlar
![]()
O bicaklar bir gün kendilerine doner askoSırtımdaki bıçakların sahipleri
Ya aslında uzun zamandır kimse ile sorunum yokBir muhattapta yok
![]()
Allah ıslah etsinO bicaklar bir gün kendilerine doner asko![]()
Ben mi onların ayağına gideceğimBence sen firmanın ofisine git![]()

Eve de ödense yazmıştım,cikmamisEv yok sadece cep canımwifi bağlatmadı çünkü çok uğraştı çekmiyordu falan bide kiradayız asla uğraşamam dedi
![]()