Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler orayanamBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee![]()
![]()
Hayırlı geceler canım allah rahatlık versin sanadaBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee![]()
![]()
İyi geceler minik kuşumHayırlı geceler canım allah rahatlık versin sanada![]()
![]()
Yaa bana veren olmadı yazanlardan, şimdi oy kullanıp kendimi sıfır görünce moralim bozulur ondan yarına bırakayım diyorumAa vallahi bırakmam![]()
![]()
Ederim yaa sabah ola hayrolaVer gitsin sabahi nasil edecen![]()
Mutlu geceler canımmBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee![]()
![]()
Iyi geceler bebitoBende yatıyorum hanımlaar iyi geceler hepinizee![]()
![]()
Aa daha oylama başlamadı canım öyle düşünmeYaa bana veren olmadı yazanlardan, şimdi oy kullanıp kendimi sıfır görünce moralim bozulur ondan yarına bırakayım diyorum
Ederim yaa sabah ola hayrola
Mutlu geceler canımm![]()
Nasıl başlarsan öyle gider hesabıAa daha oylama başlamadı canım öyle düşünme![]()
Sen bilirsin canım bozma moralini şimdidenNasıl başlarsan öyle gider hesabısabaha kadar en azından birkaç kişi vermiş olursa oy kullandığımda kendimi sıfır görmemiş olurum
![]()
Oylama başaladıNolmus nolmus![]()
Amaaann benim moralim evlendiğimden beri bozukSen bilirsin canım bozma moralini şimdiden![]()
Nedenkeşke başlamasaydı
![]()
Aaa hadi git uyu uykunu al öyle gel hadiAmaaann benim moralim evlendiğimden beri bozuk![]()
Niye oymu almafın bilmiyorum masanıda bakayımBi de soruyon evvoş![]()
Yaa latife ediyorum evvam yaa yoksa hiç moralim bozuk olabilir mi yaa, esprisine şey ediyorum öyle yiğidi öldür hakkını yeme demişlerAaa hadi git uyu uykunu al öyle gel hadi![]()