- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
Biz senle alıp başımızı gidelimNe önemi var ki bebişim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz senle alıp başımızı gidelimNe önemi var ki bebişim![]()
Sen delümüsün acabaaa kimse kimseye alınmaz merak etmee perim hepimiz ölümüne gangayıızYaaa bak ne dicem biz şimdi üzgün üzgün atarlı filan konusuyozyaSakin bak sakın kazanan arkadaşlar yanlış anlamayın olurmu
şahsen kendim için konuşuyorum asla ama asla size karşı bişey değil bu ,ben bukadar az oy aldığım için üzüldüm kazanmaktan ziyade
. Gayette iyisiniz onun kendi adıma farkındayım
.( Bidaha olmasın döverim
)
Zaten aramizda yanlış anlayacak birileri olduğunu sanmıyorum da yinede diyeyim dedim hani sevincinizi kursağınızda bırakır gibi olmak olmasın öyle anlasilmasin, hep beraber kutlayacağız hedayeleri burdaaaa
burasi bizim topik bizim mekan.
Ee sizde yabancı değilsiniz ozaman çekin bizim tribimizzzzziiiiii![]()
Neyse bugünlük bukadar tripcan yeter![]()
Ayy muhteşem atmıştım resmi görene kadarSen delümüsün acabaaa kimse kimseye alınmaz merak etmee perim hepimiz ölümüne gangayıız
![]()
Periliçem bir kısır döngü bu oylama işi birileri sevinirken diğeri üzülüyorYaaa bak ne dicem biz şimdi üzgün üzgün atarlı filan konusuyozyaSakin bak sakın kazanan arkadaşlar yanlış anlamayın olurmu
şahsen kendim için konuşuyorum asla ama asla size karşı bişey değil bu ,ben bukadar az oy aldığım için üzüldüm kazanmaktan ziyade
. Gayette iyisiniz onun kendi adıma farkındayım
.( Bidaha olmasın döverim
)
Zaten aramizda yanlış anlayacak birileri olduğunu sanmıyorum da yinede diyeyim dedim hani sevincinizi kursağınızda bırakır gibi olmak olmasın öyle anlasilmasin, hep beraber kutlayacağız hedayeleri burdaaaa
burasi bizim topik bizim mekan.
Ee sizde yabancı değilsiniz ozaman çekin bizim tribimizzzzziiiiii![]()
Neyse bugünlük bukadar tripcan yeter![]()
Ahahaaa şaşırtırım bilirsin perimAyy muhteşem atmıştım resmi görene kadar![]()
Aynen oyle evvamPeriliçem bir kısır döngü bu oylama işi birileri sevinirken diğeri üzülüyorama mühim olan kalpler bir olsun
![]()
![]()
Öyle canım benimAynen oyle evvam![]()
O zaman öteki oy verdiğim seninkiCikstutmadı
Beni buldun muO zaman öteki oy verdiğim seninki![]()
Denerim canım ufaklık durmuyor zor oluyor benim için çoğu basit seyler bile
Ben buldumBeni buldun mu![]()
Yapıcam tabiki kardeş oldugumuza artik inanmiyorumSende hemen arkamdan fiskos yap![]()
Bu seferki çok basitDenerim canım ufaklık durmuyor zor oluyor benim için çoğu basit seyler bile![]()
Kaç numaraBen buldum![]()
NedenYapıcam tabiki kardeş oldugumuza artik inanmiyorum![]()
7Kaç numara![]()
Baksana sormadi bile katildinmi diye bende soylemedim
Sena Zeynep oyunu FilizCan’a vermemiş