• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.Hafta

En başarılı bulduğunuz "Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An" hangisidir?

• Ankete Katılan
    313
  • Anket Kapalı .
Tebrik ediyorum 🤗🥳

Yok ya artık sanırım kemik kemiğe sürtüyor sesler gelmeye başladı dizden bu hafta değilde bir sonraki hafta gideceğim tekrar duzgun bir doktora sülük yerlerin iyileşmesini bekliyorum 😬
Gecer insallah neren agrisa insana zor geliyo, sülükte cok faydali sifa olsun sana🤲🏻

Eline emegine sağlık canım hakettin sofranızdan bereket eksik olmasın insAllah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Nevreste Nevreste ben de diyorum Nevoşun sofrasını niye tanıyamadım.Meğer yokmuşsun.Gözüm ev yapımı ekmek,kayısı kurusu ,kızartma olacaksa fırında aradı,domates almıyor,varsa da azdır dedim,hiçbiri uymuyordu,sadece 3.sofra belki demiştim :KK45:

Nevreste Nevreste ben de diyorum Nevoşun sofrasını niye tanıyamadım.Meğer yokmuşsun.Gözüm ev yapımı ekmek,kayısı kurusu ,kızartma olacaksa fırında aradı,domates almıyor,varsa da azdır dedim,hiçbiri uymuyordu,sadece 3.sofra belki demiştim :KK45:
Canım ya beni nasıl tanıyor😍Haftaya katılacağım,gel beni bul🤗🤭💓

Back
X