Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Bende öyleyim canım :)Hayatımın hiçbir döneminde boş oturmadım:)
1 yıldır boş gezenin boş kalfasıyım
Maşallah bence cok aktifsin nevom sen tabı onceki durumunda daha cok aktıf olsugundan az gelıyodur bu durum sana

Sen istersen olur nevoş keşke direkt dört yıllık çocuk gelişimine başlasaydın, dgs ile uğraşmazdın
Ya ben yıllardır sınava girmeyi istiyordum ama cesaretim yoktu.Bu yıl öylesine denemek için girdim ve ne de olsa olmaz diye ayt ye girmedim.Hatta 4 yıllık için ayt olması gerektiğini bilmiyordum.Bizim zamanımızda ilk sınav yetiyordu bilirsin:)
Oda istediğim puan geldi:)Beklemediğim bir şeydi hiç çalışmadan girdim:)
Her şeyde bir hayır vardır ne diyelim:)Hatta ben sadece üni mezunu olmak için başladım.İşin içine girince öğretmenlik bile yapabileceğimi öğrendim:)Yani ani gelişti:)

Okul şimdi bu yıl bitecekse, dgs içinde başla nevoş, bu yıl onada girersin iyi olur. Dgs zaten türkçe matematik başka bişey yok

Hiç bişey için gec değildir hayatta nevos o yuzden degam et bence öğretmen liğide bitir cokta yakısır sakin sakin ilgilenirsin öğrencilerinin hepsiyle bizle yaptıgın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…