Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Aynen canım ama ne yapalım hepimiz bir noktadan sonra mecbur kalıyoruz.Yapacak başka bir şey yok:)
Benim için iyi ki burası var.Burası olmasa çok zorlanırdım:/
Ay bende bazen oyle düşünüyorum nevos burası şyikş var sanki sevdıgım arkadaslarla gun yapıyormusuzgibi hıssedıyorum pandemi zamanı

Şu okul işini hiç çözemedim abla ben bi açılacam diyorlar bi yok diyorlar hoş oda ğek sağlıklı değil bence.
Aynen evvos acılsa sanki vakalar cok daha fazla yayılırmıs gibime geliyor benim

Şu okul işini hiç çözemedim abla ben bi açılacam diyorlar bi yok diyorlar hoş oda ğek sağlıklı değil bence.
Canım açılırsa ilkokul,ortaokulda 8 ler,lisede 12 ler açılacak.Onlar sınava girecek:)Meslek liseleri ve özel okul öğrencileri:)
Benimkiler 5 ve 10. sınıf:)Belki açık kalırsa oğlumun Mayıs gibi açılır ama kızların açılmaz.
Özel okullar açık zaten,tatilde bile kapanmadı:)

Daha zamanı var abla kolay kolay bitecek gibi değil bence yasaklar devam etmeli ne kadarda evde boğulmuş olsakta

Daha zamanı var abla kolay kolay bitecek gibi değil bence yasaklar devam etmeli ne kadarda evde boğulmuş olsakta
Canım bence daha 1 yılımız var:/
Aynen canım alıştık zaten ne yapalım:)
Aileme diyorum ben yıllarca gurbette yalnız kaldım alışkınım siz düşünün:)

Canım bence daha 1 yılımız var:/
Aynen canım alıştık zaten ne yapalım:)
Aileme diyorum ben yıllarca gurbette yalnız kaldım alışkınım siz düşünün:)
Herşeyin başı sağlık abla herkes iyi olsun yerinde olsun yoksa sağlık oldumu gidilirde gelinirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…