Eleadora Akıl sağlığım çevre yolunda dişi geyik. Pro Üye 20 Mayıs 2019 8.876 47.369 548 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.501 Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Rica ederim
U UcanSupurge 🦉 Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2017 24.374 122.405 598 36 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.502 Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Ya fark ettim bilmeden hep sana oy veriyorum canım umarım kazanmışsındır
Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Ya fark ettim bilmeden hep sana oy veriyorum canım umarım kazanmışsındır
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 29.242 127.631 598 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.503 Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Ne demek bu hafta siz de bana oy verirsiskdkskjdks. Elinize sağlık gerçekten. Bence en güzeliydi.
Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Ne demek bu hafta siz de bana oy verirsiskdkskjdks. Elinize sağlık gerçekten. Bence en güzeliydi.
Yenidelhi Zamanla değil duayla gelir beklenen😍 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.464 5.939 108 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.504 -cantanem- .!.: @Kazen @ozebus41 @KIZLARIMCANLARIM @MeleklerKorusun @begonyaa @belleza @Lusi @MEMUR54 @Blue_Black @I-cell_84 @zeLina @sonanda @askrhpozitif @AdAm_OLaCaK_KIZ @mabel clara @Peynirdelisi @MrvCn @furusan @Noname2 @Dilekk35 @ilknurrr22 @bengisu022 @filmdelisi @bebeqimyoldamrc @vaveyla__ @Mevrouw61 @H M @BirAsilAnnesi @Beyabaann @kackaloribu @Mucizemsn @LeylaKaya @Zeynolin44 @Cade @Elalis @ombreistiyorum @mavikelebek34 @Elcinseher @Mavikus_ @Elizay @istanbullugelin16 @Ays_un38 @Kathniss @_CaNanSu_ @Less-is-More @Ase12 @-Adel- @tugcekb @aypare- Gizemm0 @Vizeci06 @nurdeva Yenidelhi @Tradiaos @Morhanem @Enm89 @Bissunicole @Umutlu_anne @bugungunlerdenguzellik @Duygu oztas @buralardutluuugdu @Emsn @Mia22 @mahomelo @Gkceeli @Murpyy @Sohrab @CaBuu @lila6 @pencerekedisi @Migi_magid11 @kedici betty @rosarosy @birazhuzurdu2008 @eylulhuzuru @Musemmaaa @jelibon01 @Dnglnmynbn @Dileksnr @Zeynepguness @WhiteFreesia @Leylimatem @Ilaydagol @TuanaMeyra @coconatt @Sonsuzum344 3 numaralı an'a verdiginiz oylar için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
-cantanem- .!.: @Kazen @ozebus41 @KIZLARIMCANLARIM @MeleklerKorusun @begonyaa @belleza @Lusi @MEMUR54 @Blue_Black @I-cell_84 @zeLina @sonanda @askrhpozitif @AdAm_OLaCaK_KIZ @mabel clara @Peynirdelisi @MrvCn @furusan @Noname2 @Dilekk35 @ilknurrr22 @bengisu022 @filmdelisi @bebeqimyoldamrc @vaveyla__ @Mevrouw61 @H M @BirAsilAnnesi @Beyabaann @kackaloribu @Mucizemsn @LeylaKaya @Zeynolin44 @Cade @Elalis @ombreistiyorum @mavikelebek34 @Elcinseher @Mavikus_ @Elizay @istanbullugelin16 @Ays_un38 @Kathniss @_CaNanSu_ @Less-is-More @Ase12 @-Adel- @tugcekb @aypare- Gizemm0 @Vizeci06 @nurdeva Yenidelhi @Tradiaos @Morhanem @Enm89 @Bissunicole @Umutlu_anne @bugungunlerdenguzellik @Duygu oztas @buralardutluuugdu @Emsn @Mia22 @mahomelo @Gkceeli @Murpyy @Sohrab @CaBuu @lila6 @pencerekedisi @Migi_magid11 @kedici betty @rosarosy @birazhuzurdu2008 @eylulhuzuru @Musemmaaa @jelibon01 @Dnglnmynbn @Dileksnr @Zeynepguness @WhiteFreesia @Leylimatem @Ilaydagol @TuanaMeyra @coconatt @Sonsuzum344 3 numaralı an'a verdiginiz oylar için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.611 16.473 448 42 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.505 Anaa o tabak WunderLost'un muydu, süper
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.506 Margaret Hale .!.: Ne demek bu hafta siz de bana oy verirsiskdkskjdks. Elinize sağlık gerçekten. Bence en güzeliydi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim katıldınızmı o halde rast gelsin diyelim UcanSupurge .!.: Ya fark ettim bilmeden hep sana oy veriyorum canım umarım kazanmışsındır Genişletmek için tıkla... Evet bende farkediyorum etiketlerken canım teşekkür ederim evet kazandım ❤
Margaret Hale .!.: Ne demek bu hafta siz de bana oy verirsiskdkskjdks. Elinize sağlık gerçekten. Bence en güzeliydi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim katıldınızmı o halde rast gelsin diyelim UcanSupurge .!.: Ya fark ettim bilmeden hep sana oy veriyorum canım umarım kazanmışsındır Genişletmek için tıkla... Evet bende farkediyorum etiketlerken canım teşekkür ederim evet kazandım ❤
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.507 Emma3 .!.: Anaa o tabak WunderLost'un muydu, süper Genişletmek için tıkla... Evet kendisi yarın geliyor
Emma3 .!.: Anaa o tabak WunderLost'un muydu, süper Genişletmek için tıkla... Evet kendisi yarın geliyor
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.508 -cantanem- .!.: @Kazen @ozebus41 @KIZLARIMCANLARIM @MeleklerKorusun @begonyaa @belleza @Lusi @MEMUR54 @Blue_Black @I-cell_84 @zeLina @sonanda @askrhpozitif @AdAm_OLaCaK_KIZ @mabel clara @Peynirdelisi @MrvCn @furusan @Noname2 @Dilekk35 @ilknurrr22 @bengisu022 @filmdelisi @bebeqimyoldamrc @vaveyla__ @Mevrouw61 @H M @BirAsilAnnesi @Beyabaann @kackaloribu @Mucizemsn @LeylaKaya @Zeynolin44 @Cade @Elalis @ombreistiyorum @mavikelebek34 @Elcinseher @Mavikus_ @Elizay @istanbullugelin16 @Ays_un38 @Kathniss @_CaNanSu_ @Less-is-More @Ase12 @-Adel- @tugcekb @aypare- Gizemm0 @Vizeci06 @nurdeva Yenidelhi @Tradiaos @Morhanem @Enm89 @Bissunicole @Umutlu_anne @bugungunlerdenguzellik @Duygu oztas @buralardutluuugdu @Emsn @Mia22 @mahomelo @Gkceeli @Murpyy @Sohrab @CaBuu @lila6 @pencerekedisi @Migi_magid11 @kedici betty @rosarosy @birazhuzurdu2008 @eylulhuzuru @Musemmaaa @jelibon01 @Dnglnmynbn @Dileksnr @Zeynepguness @WhiteFreesia @Leylimatem @Ilaydagol @TuanaMeyra @coconatt @Sonsuzum344 3 numaralı an'a verdiginiz oylar için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek yavrım
-cantanem- .!.: @Kazen @ozebus41 @KIZLARIMCANLARIM @MeleklerKorusun @begonyaa @belleza @Lusi @MEMUR54 @Blue_Black @I-cell_84 @zeLina @sonanda @askrhpozitif @AdAm_OLaCaK_KIZ @mabel clara @Peynirdelisi @MrvCn @furusan @Noname2 @Dilekk35 @ilknurrr22 @bengisu022 @filmdelisi @bebeqimyoldamrc @vaveyla__ @Mevrouw61 @H M @BirAsilAnnesi @Beyabaann @kackaloribu @Mucizemsn @LeylaKaya @Zeynolin44 @Cade @Elalis @ombreistiyorum @mavikelebek34 @Elcinseher @Mavikus_ @Elizay @istanbullugelin16 @Ays_un38 @Kathniss @_CaNanSu_ @Less-is-More @Ase12 @-Adel- @tugcekb @aypare- Gizemm0 @Vizeci06 @nurdeva Yenidelhi @Tradiaos @Morhanem @Enm89 @Bissunicole @Umutlu_anne @bugungunlerdenguzellik @Duygu oztas @buralardutluuugdu @Emsn @Mia22 @mahomelo @Gkceeli @Murpyy @Sohrab @CaBuu @lila6 @pencerekedisi @Migi_magid11 @kedici betty @rosarosy @birazhuzurdu2008 @eylulhuzuru @Musemmaaa @jelibon01 @Dnglnmynbn @Dileksnr @Zeynepguness @WhiteFreesia @Leylimatem @Ilaydagol @TuanaMeyra @coconatt @Sonsuzum344 3 numaralı an'a verdiginiz oylar için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek yavrım
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.509 Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Salaş görüntüye bayıldım tam benlikti
Evva .!.: 9. an'a oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize @Curly @HanimKelesimiGetir @begonyaa @b l a s t @ASSOSyal @Began @dreamy07 @Koton prenses @renksizgokkusagi @Peynirdelisi @74FRIDA @AriaBlue @Yadee @KedidirKedii @ilknurrr22 @lou salome @shapee @Cedarice @ozelbir_i @H M @Niloyatospikk @Daria86 @Bittercoffee @Pigment @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Cade U UcanSupurge Margaret Hale @-plumeria- @Fit mutlu anne @blue life @Mavi0606 @bernisko @Mavi askkk @Oriana @Srpgrsy @Aybush Eleadora X xnobodyx @Elif Eylul @Anne12345 @delidunya @bensarkimisoylerken @Pembe Lotus @adessa01 @WunderLost @Sohrab @Tempus @cutiemaccute @esralbania @Pasiflora25 @acemianne92 @Duygu62 @Liloss @kirpapatyasi44 @Snykcr @Asliaydmr Genişletmek için tıkla... Salaş görüntüye bayıldım tam benlikti
U UcanSupurge 🦉 Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2017 24.374 122.405 598 36 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.510 Evva .!.: Çok teşekkür ederim katıldınızmı o halde rast gelsin diyelim Evet bende farkediyorum etiketlerken canım teşekkür ederim evet kazandım ❤ Genişletmek için tıkla... Ah çok sevindim ağız tadıyla , sağlıcakla lezzetli tarifler hazırla ödülünle
Evva .!.: Çok teşekkür ederim katıldınızmı o halde rast gelsin diyelim Evet bende farkediyorum etiketlerken canım teşekkür ederim evet kazandım ❤ Genişletmek için tıkla... Ah çok sevindim ağız tadıyla , sağlıcakla lezzetli tarifler hazırla ödülünle
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.511 Amanita .!.: Salaş görüntüye bayıldım tam benlikti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım benim seninkini bi bulamadım ya
Amanita .!.: Salaş görüntüye bayıldım tam benlikti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım benim seninkini bi bulamadım ya
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.512 Evva .!.: Teşekkür ederim canım benim seninkini bi bulamadım ya Genişletmek için tıkla... İşk mesajda yazıyor
Evva .!.: Teşekkür ederim canım benim seninkini bi bulamadım ya Genişletmek için tıkla... İşk mesajda yazıyor
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.513 UcanSupurge .!.: Ah çok sevindim ağız tadıyla , sağlıcakla lezzetli tarifler hazırla ödülünle Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım benim inşallah
UcanSupurge .!.: Ah çok sevindim ağız tadıyla , sağlıcakla lezzetli tarifler hazırla ödülünle Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım benim inşallah
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.514 Nevreste .!.: İşk mesajda yazıyor Genişletmek için tıkla... Yazdınmı abla hepsini
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.515 Evva .!.: Yazdınmı abla hepsini Genişletmek için tıkla... Evet canım
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.516 Nevreste .!.: Evet canım Genişletmek için tıkla... Aa abla yeni gördüm çok iyi böyle gidip hepsine bakayım
Nevreste .!.: Evet canım Genişletmek için tıkla... Aa abla yeni gördüm çok iyi böyle gidip hepsine bakayım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.517 Evva .!.: Aa abla yeni gördüm çok iyi böyle gidip hepsine bakayım Genişletmek için tıkla... Geçen haftada yazdım canım
Evva .!.: Aa abla yeni gördüm çok iyi böyle gidip hepsine bakayım Genişletmek için tıkla... Geçen haftada yazdım canım
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.518 Nevreste .!.: Geçen haftada yazdım canım Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm abla liste arıyorum bende bi baktım banlı 1.mizin grisi çarptı gözüme
Nevreste .!.: Geçen haftada yazdım canım Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm abla liste arıyorum bende bi baktım banlı 1.mizin grisi çarptı gözüme
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.611 16.473 448 42 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.519 Senin tabağın da kötü degildi, cok kararsiz kaldım 5 tabak arasinda, neye baksam da elesem diye baka baka bi hâl olmustum Blue_Peri
Senin tabağın da kötü degildi, cok kararsiz kaldım 5 tabak arasinda, neye baksam da elesem diye baka baka bi hâl olmustum Blue_Peri
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.891 1.423 Malatya 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.520 Evva .!.: Yeni gördüm abla liste arıyorum bende bi baktım banlı 1.mizin grisi çarptı gözüme Genişletmek için tıkla... Herkesin fotoğrafının üstünde yazıyor
Evva .!.: Yeni gördüm abla liste arıyorum bende bi baktım banlı 1.mizin grisi çarptı gözüme Genişletmek için tıkla... Herkesin fotoğrafının üstünde yazıyor