- 14 Haziran 2019
- 13.441
- 47.274
- 598
Ahahahha bı parlaklık sezmıstım ondanmıs megeeerBakırda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahha bı parlaklık sezmıstım ondanmıs megeeerBakırda![]()
Kazen kiblerse onu gorur sarkıyı sonraAtraksiyon arıyor ablası, elleşme![]()
Hiçbir şey yapmaz, kalp bile atabilirKazen kiblerse onu gorur sarkıyı sonra![]()
Eşim oruç tutuyor ancak bu saat oluyor.Afiyet olsunBende balık ızgara ve salata
Çay faslına geçtim şükür![]()
Kendi adına konuşSenle ben ne olcaz böyle tarzımız farkımız amma yine yerimizde saymisizzz![]()
Sağolasın elticim, size de afiyet bal şeker olsunEşim oruç tutuyor ancak bu saat oluyor.Afiyet olsun![]()
Sağol canım az kaldı yeşereceğimSağolasın elticim, size de afiyet bal şeker olsun![]()
Niye banlasınİsabel ablaya şarkı hediye ettim, kazen ağam inşallah banlamaz beni![]()
Geçen dr eşime sebze ağırlıklı beslen dedi. Eve dönerken söylendim, hiç sebze yemiyorsun diyeSağol canım az kaldı yeşereceğim![]()
Nasıl yani ödül hemen mi veriliyor?Allahtan ilk hafta aldım ödülümü de rahatım yoksa şuan aglıyo olurdum![]()
7 gündür sebze yiyoruzGeçen dr eşime sebze ağırlıklı beslen dedi. Eve dönerken söylendim, hiç sebze yemiyorsun diye
Ne dese beğenirsin
Bir gün pırasa yedi ya, yedim ya sebze dedi
1 gün, 1, 1![]()
Bana kalsa hep yerim7 gündür sebze yiyoruz![]()
Yok henuz odulum gelmedi 4. Haftanın tamamlanması beklenıyor herhalde ama olsun kazandım dıye oyle dedimNasıl yani ödül hemen mi veriliyor?
Eşim benimle dalga geçti fotoğraf çekerken, kazanırsam o Erol Taş kahkahalarını ona yedirmek istiyorum. Atayım önüne Pınar Beyaz’ı da sussun.![]()
Ödül yarışma tamamlanınca gelir.Hadi en fazla 1 ay olsunNasıl yani ödül hemen mi veriliyor?
Eşim benimle dalga geçti fotoğraf çekerken, kazanırsam o Erol Taş kahkahalarını ona yedirmek istiyorum. Atayım önüne Pınar Beyaz’ı da sussun.![]()
Yemek zorunda eli mahkumBana kalsa hep yerim
İşte, benimki nalet![]()
Çok dişli bir rakip kazandık. Durumlar zorlaştı yineÖdül yarışma tamamlanınca gelir.Hadi en fazla 1 ay olsun
At önüneHatta sende bu cevherler varken önüne daha çok şey atarsın
![]()

Ben de şaşırdım o kadar çabuk olması mümkün değil gibi geldi zaten.Yok henuz odulum gelmedi 4. Haftanın tamamlanması beklenıyor herhalde ama olsun kazandım dıye oyle dedim![]()