Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok bi tanem. 22 şubatta ilaçlar bitecek. bittikten sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım. adetin 2. ya da 3. günü spirali çıkartmaya gideceğim. muhtemelen martın ilk haftası olur gibime geliyor. sen kullandın mı progestan?
yok bi tanem. 22 şubatta ilaçlar bitecek. bittikten sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım. adetin 2. ya da 3. günü spirali çıkartmaya gideceğim. muhtemelen martın ilk haftası olur gibime geliyor. sen kullandın mı progestan?
amin tatlım yaaa. Allahım görsün bu çektiklerimizi de daha fazla aratmasın artık. yasoya da sordum sana da sorayım, sen de kullandın mı progestan?
amin tatlım yaaa. Allahım görsün bu çektiklerimizi de daha fazla aratmasın artık. yasoya da sordum sana da sorayım, sen de kullandın mı progestan?
İğnesini kullandım ben, düşük yapıyorum diye. Ama o çok fena, yürüyemiyorsun, yatamıyorsun
Gavranım öbek öbek yumruk gibi şişmişti
Dönemiyordum yatakta, her yerim yastık doluydu
İğnesini kullandım ben, düşük yapıyorum diye. Ama o çok fena, yürüyemiyorsun, yatamıyorsun
Gavranım öbek öbek yumruk gibi şişmişti
Dönemiyordum yatakta, her yerim yastık doluydu
ya asıl amacı, rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlamak ama ben kestaneyi çizdirdim diye doktor "rahmi bozduk, şimdi düzeltmemiz lazım" dedi. östrojenle birlikte bunu verdi.