Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabağa gerek yok,yeniler bayağı iç görür:)
Birde tek al ya öyle takım düşünme:) 1 beyaz ,1 tane siyah:)
Ben keramika aldım bir ara 40 tane falan ama hepsi birbirinden farklı inan kullanmaya sıra bile gelmiyor:)
Ben keramika aldım bir ara 40 tane falan ama hepsi birbirinden farklı inan kullanmaya sıra bile gelmiyor:)
Zaten aldığım zaman öyle alıyorum. Ulus pazarına her gidişimde 1 tane alakasız ama yarın öbür gün sofra kurarsak lazım olacak 1 takım Şu yeni tip beyazlar var ya, kenarları yüksek kare tarzı. Onlar çoğsel
Zaten aldığım zaman öyle alıyorum. Ulus pazarına her gidişimde 1 tane alakasız ama yarın öbür gün sofra kurarsak lazım olacak 1 takım Şu yeni tip beyazlar var ya, kenarları yüksek kare tarzı. Onlar çoğsel
Ya çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Benim var takımlar ama öyle çok şık ,tarz falan değiller:)
Ben şu tavuk dünyasının tabakları var ya uzun dikdörtgen onlardan istiyorum:)