- 22 Temmuz 2017
- 47.543
- 140.173
- 598
Olabilir cancağzımBen ilk kez duydum canım
Zaten Elazığ’dan sonra ün saldı diye yazılmış gazetede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir cancağzımBen ilk kez duydum canım
Afiyet olsun cancagizim, ağız tadıyla yiyinOlabilir cancağzım
Zaten Elazığ’dan sonra ün saldı diye yazılmış gazetede![]()
Amin cancağzım, artık babama afiyet olsunAfiyet olsun cancagizim, ağız tadıyla yiyin![]()
Sen ödülden haber ver canımHayırlı AkşamlarBu hafta Pınar Beyaz'a veda ediyoruz.Yarın bizim kendi aylık yarışmalarımız başlayacak.Genelde saat 11-12 civarı konu açılır:)
Bu ay daha önce hiç 1. olmamış üyelerimiz arasında yapacağız.Yani daha önce 1. olmuş madalya almış üyelerimiz bu yarışmaya katılamayacak
Katılmak isteyenler yarın konu açıldıktan sonra bana özelden yazarak tariflerini ayırtabilir.
C A N O
alimiyon
D Dediyy
ASSOSyal
alsem
M MissHayaLet
H M
merve
C Calcifer
HanimKelesimiGetir
Dahliadivin
-Adel-
@Yasnaz
Gizemm0
Margaret Hale
Lilimam
Elhan
Jenna
pearlshine
Jawlensky
Kirmizi pabuc
Uykusuz Koala
Birgaripanne
RedGirl
WunderLost
HayatSevinceGuzel
firdefs
KaramelDelisi
Komiknick
Gulumse24
HALLEYS
HAbibte
Ballikabak
X xDerinMavix
bulca
X xnobodyx
Sismaniye
İşte hep gönderdiğimiz nevresim takımı,pasta seti veya kurabiye seti :)Sen ödülden haber ver canım![]()
![]()
![]()
![]()
Güzelmiş canımİşte hep gönderdiğimiz nevresim takımı,pasta seti veya kurabiye seti :)
Bunlardan biri canım:)
En son bu gönderildi:)
Popüler Konu - Ödüller
Herkese merhaba ❤ Öncelikle @Nevreste ablama @isabel ablama ve @Kazen abime çok teşekkür ediyorum bu güzel hediyeyi benim için seçip uğraşıp gönderdikleri için. ❤ Hediyemi ilk gördüğüm andaki heyecanımı anlatamam 🤩 benim için çok kıymetli değeri paha biçilemez. Çok çok teşekkür ediyorum. 🙏...www.kadinlarkulubu.com
Konu yine surpriiissssseeeeee di mi?Hayırlı AkşamlarBu hafta Pınar Beyaz'a veda ediyoruz.Yarın bizim kendi aylık yarışmalarımız başlayacak.Genelde saat 11-12 civarı konu açılır:)
Bu ay daha önce hiç 1. olmamış üyelerimiz arasında yapacağız.Yani daha önce 1. olmuş madalya almış üyelerimiz bu yarışmaya katılamayacak
Katılmak isteyenler yarın konu açıldıktan sonra bana özelden yazarak tariflerini ayırtabilir.
C A N O
alimiyon
D Dediyy
ASSOSyal
alsem
M MissHayaLet
H M
merve
C Calcifer
HanimKelesimiGetir
Dahliadivin
-Adel-
@Yasnaz
Gizemm0
Margaret Hale
Lilimam
Elhan
Jenna
pearlshine
Jawlensky
Kirmizi pabuc
Uykusuz Koala
Birgaripanne
RedGirl
WunderLost
HayatSevinceGuzel
firdefs
KaramelDelisi
Komiknick
Gulumse24
HALLEYS
HAbibte
Ballikabak
X xDerinMavix
bulca
X xnobodyx
Sismaniye
Hediyelerimiz hep güzel:)Güzelmiş canım![]()
Tabi ki öyle:)Konu yine surpriiissssseeeeee di mi?![]()
![]()
Tamam yarın buradayım bana göre birşey olursaHediyelerimiz hep güzel:)
Sana göre canım kesin yaparsın:)Tamam yarın buradayım bana göre birşey olursa![]()
BakheleSana göre canım kesin yaparsın:)

Fasulyesiz yarisma mi bak bu iyi oldu accuk biz faydalanalimHayırlı AkşamlarBu hafta Pınar Beyaz'a veda ediyoruz.Yarın bizim kendi aylık yarışmalarımız başlayacak.Genelde saat 11-12 civarı konu açılır:)
C A N O
alimiyon
D Dediyy
ASSOSyal
alsem
M MissHayaLet
H M
merve
C Calcifer
HanimKelesimiGetir
Dahliadivin
-Adel-
@Yasnaz
Gizemm0
Margaret Hale
Lilimam
Elhan
Jenna
pearlshine
Jawlensky
Kirmizi pabuc
Uykusuz Koala
Birgaripanne
RedGirl
WunderLost
HayatSevinceGuzel
firdefs
KaramelDelisi
Komiknick
Gulumse24
HALLEYS
HAbibte
Ballikabak
X xDerinMavix
bulca
X xnobodyx
Sismaniye
O bebeylemiTamam yarın buradayım bana göre birşey olursa![]()

YaşasınnnHayırlı AkşamlarBu hafta Pınar Beyaz'a veda ediyoruz.Yarın bizim kendi aylık yarışmalarımız başlayacak.Genelde saat 11-12 civarı konu açılır:)
C A N O
alimiyon
D Dediyy
ASSOSyal
alsem
M MissHayaLet
H M
merve
C Calcifer
HanimKelesimiGetir
Dahliadivin
-Adel-
@Yasnaz
Gizemm0
Margaret Hale
Lilimam
Elhan
Jenna
pearlshine
Jawlensky
Kirmizi pabuc
Uykusuz Koala
Birgaripanne
RedGirl
WunderLost
HayatSevinceGuzel
firdefs
KaramelDelisi
Komiknick
Gulumse24
HALLEYS
HAbibte
Ballikabak
X xDerinMavix
bulca
X xnobodyx
Sismaniye
Yarın sabah hep beraber öğreneceğiz canım:)Fasulyesiz yarisma mi bak bu iyi oldu accuk biz faydalanalim
Kategori ne abla ipucu versen tatli mi yemek mi ne acabaaaa heycan yaptim su an![]()
Tamam takım taklavatı toplayim geleyimBende yokumBeraber kumla oynarız
![]()