- 8 Haziran 2013
- 59.974
- 159.676
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum.Yok canımBende neredeyse iki günde bir süpürüyorum ama yok her yer kıl,tüy
Bizde 3 tane uzun saçlı var![]()
Günaydıngünaydın, herkese keyifli sağlıklı haftalar dilerim![]()
Haftaiçi eşim evde değilken, her gün süpürüyorum. Hafta sonu süpürmeme izin vermiyorYok canımBende neredeyse iki günde bir süpürüyorum ama yok her yer kıl,tüy
Bizde 3 tane uzun saçlı var![]()
Senin daha çok dökülür çocuklar küçükBenimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum.Dik süpürgeyle çekiyorum
![]()
Allahtan markete çıkmadım 10 küsür gündür, birde çekirdek kabuğu peşinde geziyordumBenimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum.Dik süpürgeyle çekiyorum
![]()
Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorumHaftaiçi eşim evde değilken, her gün süpürüyorum. Hafta sonu süpürmeme izin vermiyor
O yüzden Pazartesi günleri dip bucak girmeye çalışıyorum, en azından yaşam alanımızda![]()
Süpürge sesine alerjisi var benimkininBen yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorumGünün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)
Bazı erkekler öyle sevmiyorlar:)Süpürge sesine alerjisi var benimkinin
Kıl mı yutalım diyorum bazen delleniyorum
Onun eline veriyorum süpürgeyi![]()
Öyle canım. Saç daha kötü. Mecbur süpüreceksinSenin daha çok dökülür çocuklar küçükAfiyet bal şeker olsun canları sağ olsun
Bizim saç![]()
Çekirdek için en iyisi yere örtü serip yemekAllahtan markete çıkmadım 10 küsür gündür, birde çekirdek kabuğu peşinde geziyordum![]()
benim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorumGünün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)
Benimki ilk odasını temizlettirir. Deterjan kokusunu sevmezBazı erkekler öyle sevmiyorlar:)
Yoook, şehzadem narin gavranını yere koymaz. Kaldırmaz bile tahtındanÖyle canım. Saç daha kötü. Mecbur süpüreceksin
Çekirdek için en iyisi yere örtü serip yemek![]()
Saçları çok uzadı keselim diyorum yok diyorlar:/Öyle canım. Saç daha kötü. Mecbur süpüreceksin
Çekirdek için en iyisi yere örtü serip yemek![]()
Sende de minnak sıpa var, mecbur süpüreceksinbenim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/
Yani senin zamanın varmış.Benim eşim 10 gün gece gidiyor mecburen yapıyorum.Ama dip bucak yapacaksam onun dışarı çıkmasını bekliyorum:)benim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/
Şşştt ne ara öküz oldun habibiiiiii daha dun aslandin
Yapmamak lazım o zaman görsünler 1 haftada ne hale geliyorBenimki ilk odasını temizlettirir. Deterjan kokusunu sevmez![]()