Paylaşım yapmak isteyip de yapamamak

Jane Bennet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
483
788
33
35
Merhaba hanımlar. Ben 6 yıllık okuloncesi öğretmeni, 2.5 aylık çiçeği burnunda bir anneyim. Şu anda çocuk kitabı çıkarma aşamasındayım. Derdim başlıkta gizli Paylaşım yapmak isteyip de yapamamak. Malûm korona virüs sebebiyle herkes evlerine çekilmiş durumda. Ben de elimden geldiği kadar insanlara faydalı olmak istiyorum. Kendi bebegim icin hazırladığımsiyah beyaz kontrast flash kartlar, bebek oyunları büyük yaş grubu için yine yüzde 90 bana ait çalışma sayfaları, oyun , drama ve şarkıları paylaşmak istiyorum. Internetten gibi çözünürlüğü düşük çalışmalar değil hatırladıklarım çoğunluğu orijinal çalışmalar. Çok seviyorum bu tarz şeyler hazırlamayı. Şu an bende elimden geleni yapıp bu hazırladığım seyleri ( okuloncesi alanında) paylaşmak istiyorum . Bunu nasıl yapabilirim acaba. Sosyal medya kullanan bir insan değilim pek açsam bile insanlara hemen nasıl ulaştıracağım beni kimse tanımıyor ki. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Her şey çocuklarımızın eğitimi için

Instagramda böyle bir sayfa açıp okulöncesi kpss sayfalarını takip edersiniz kitle size gelir diye düşünüyorum başlangıç için iyi bir adım.
Dosyaları da drive’a yükleyip dosya linkini profilinize yapıştırırsınız.
İçerikleri de renkli resimlerle açıklar paylaşırsınız.
Bu şekilde uygulama/içerik paylaşan çok öğretmen var

Dosyalari instagramda paylaşamıyor muyuz? Drive mi yüklemek gerekiyor

Dosyalari instagramda paylaşamıyor muyuz? Drive mi yüklemek gerekiyor
Dosyalarınızın türünü bilmiyorum ancak drive üzerinden hem daha derli toplu hem kolay ulaşılır olacağını düşünüyorum onun için drive dedim.
Onun dışında dosya paylaşımı instagramdan yapılır mı bilmiyorum bilen arkadaşlar yanıt verir

Powerpointte hazırlayıp daha sonra jpg ye donusturuyorum. A4 olarak çıktı alınması kolay hale geliyor.

Yine de ekran görüntüsü alıp çıktı yapmak zorunda kalacakları için çözünürlük düşer.
Siz bilirsiniz tabi
Cozunurlugun dusmesi kotu olur. Ben hep sosyo ekonomik durumu kotu olan yerlerde calistim. Çocuklarıma hicbir zaman set aldirmadigim için hep kendim hazırladım . Internettekilerin cozunurlugu kötüydü çünkü . Sizin söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim yardımlarınız için

Ben teşekkür ederim böyle düşündüğünüz, iyi yürekli davrandığınız için. Yolunuz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…