Paylaşmak istedim ümidim var

FATOM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlar

Üyeni olmadan da sizleri hep takip ediyordum. Artık sizlerle paylaşmak isityorum
38 yaşındayım Mayıs'a kadar :) bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum fakat yaşadıklarım çok kötüydü. Bir aylık düşük, 2 tane boş gebelik yaşadım. Ve şimdi ne olduğunu bilemiyorum. En son 18 Mart'ta regli oldum. Bel ve kasık ağrılarım var. Regli olurken böyle olmyorum ama yine de ümitlenmiyrum. Çünkü yaşadıklarımdan sonra hastane,dr. derken bebiş fikrine ara vermiştik. Acaba diyorum hamilemiyim :2:

Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah öyledir de , sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

önce ki yaşadığınız tecrübelere inanın çok üzüldüm inşallah bu sefer hamilesinizdir ve güzel bir hamilelik dönemi geçirip bebeğinizi kollarınıza alırsınız :) kan veya idrar testi yaptırın bi an önce...bize de inşallah güzel haberler verirsiniz..

Arkadaşlar regli oldum. Hamile değilmişim bir hafta gecikmeyle bol kasık ağrılı ve bel ağrılı heyecanlı bekleyiş bitti :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…