paylaşmak ve rahatlamak istiyorum

KIKIRDAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
23
1
36
İstanbul
en sonunda benim de başıma geldi. benim de başıma geldi.nişanlımın ailesinin yaptığı her öküzlüğü sineye çektim.en son kavgamızda üstüne gittim biraz bi tokat attım ayağında yara var ona basmaya çalıştım tabi bunlar şakayla karışık oluo.nişanlım hiç beklemediğim bi anda bana tekme tokat girdi üstelik evde ev arkadaşı var beni kapının önüne sürükledi kollarımdan tutarak yerlerde süründüm.o hararetle hastalndım bütün eklem yerlerime asğrılar girdi.yanağımda parmağının izi vardı.bi yandan küfrediodu.ben onun sabrını çok zorlamışım hak etmişim sonuç o anlık duygusal davranıp affettim ama daha sonra yediremedim.ayrıldım henüz 10 gün oldu daha tam alışamadım ama alışıcam benim nişanlım da ben de edebiyat öğretmeniyiz ne diyim ALLAH hayırlısını versin...

allah yardm etsın canm cok zor bı durum ınsallah hakkında hayrlısı olur.pekı ayrılıgı kabullendımı nısanlın pısmanmı canm ne yapıyor

canm ne dıyım bılemıyorum cok uzuldum ne umdun ne buldun degılmı?canm acaba ustune cokmu gıttın ne bıleyım yada bı sıkıntısımı vardı da boyle davrandı yoksa varmıydı bu sıddet egılımı falan?affet unut gıtsın dıyemeyecegım ama sıddet egılımı hep vardıysa en azından erkenden gordun gercek yuzunu ve ılerde olabıleceklerı canm ya

Olurcu canım hiç öyle şey!!! yok sucun yarısı seninmiş.iyi yapmışın canım ayrılmakla.Şiddetin bahanesi ve telafisi olmaz kesinkile.

kesinlikle en dogru kararı vermişsin. sakın kendini suçlama. her ne kadar ileri gitmiş olursan ol, okadar bi bayan hırpalanırmı ..
erkek gücüyle bi bayanın gücü bir mi.. biz bi kere vursak adamın canı acımaz ama o bi kere vursa yerdeyiz. kolundan tutsun vurmana engel olsun ne biliyim ya da buna benzer seyler hadi neyse ama yuh diyorum bu kadarına. evde ev arkadası varken bunları yapmasına değinmiyorum bile!

off bu nedir ya daha nişanlıyken yapılacak işmi canım sakın boşluğa düşüp tekrar affetmeye kalkma şiddet bu insan sevdiğine böyle zalimlik yapabilrmi unutursun inşallah diyemiyorum unutulmaz çünkü kendine iyi bak

bence ayrılıp en iyisini yapmışsın.1kere şiddet başlarsa devamı mutlaka gelir.hele ki nişanlılık döneminde bunu yapmışsa evlenince neler yapmazdı değ:20:il mi?

yok ben şiddete karşıyım ama siz evet kaşınmışssınız
siz kimsiniz tokat atıyorsunuz şakayla karışıkmış daha neler hak etmişssiniz kusura bakmayın

siz kimsiniz tokat atıyorsunuz şakayla karışıkmış daha neler hak etmişssiniz kusura bakmayın

her ne kadar yaptığı davranış doğru olmasa da bi arkadaşının yanında sürüklemesi dalması hiç doğru değil. bırak arkadaşı asla öyle birşey yapmaması lazım. ki eğitim görmüş eğitim veren bir insan kendisi. :31:

size katılıyorum ..
siz kim olarak tokat atıyorsunuz .. gerçekten ayıp etmişiniz ama onun yaptığı da hiç hoş değil ..
siz evlendikten sonra da mı tartışmalarınızda birbirinize tekme tokat dalacaksınız ?
ayrılmışınız artık denecek birşey yok sanırım .. içiniz rahatsa iyi yapmışsınız ayrılmakla ..
yalnız şunu anlamadım kavga ederken nasıl şakayla karışık vuruyorsunuz
sizin kavgalarınız genelde şakalı mı olur böyle ?
ama kaşınmışınız .. çok gurur kırıcı bi hareket bence .. ilişki kaç senelik olursa olsun insanlar birbirlerine saygılarını yitirmemeli ..

Son düzenleme:
vurma vurmasın cnm sende
kadın vurunca şakayla karışık erkek vurunca öküz odun bilmem ne
şiddete karşıysan her türlüsüne karşı ol dayak hoş değil kıza da
erkeğe de

dayağın haklı tarafı olmaz. sana vurmuş, küfretmiş, sürümüş.. bırak bu adamı bunu bile bile evlenme... evlendikten sonra her an dayak yiyecek gibi korkarsın.. dayak diyince elim ayağım titredi resmen yazamıyorum... ben olsam affetmeyi bile düşünmem hadi evli olsan neyse affedilebilir belki ...bekarkan varsa evlenince neler neler olur..sana gelince tokat vurmuşsun şakayla buda adamı fişeklemiş, senin de onunda buna cesaret etmemesi gerekiyo ...böyle şeyler sonucunda diğer kavga daha da ileri gider budan daha ilesi ne olabilir ki zaten.... bana göre erkek daha suçlu. hem nasıl affettin onu anlamadım. asla da; dayak olayı , arkadaşının yanındaki olay unutulmaz ya...

konuyu okuyunca şaşırdım ama sizin mesajınızı görünce şok oldum doğrusu.. HİÇBİR ŞEY kızcaaza bu şekilde şiddet uygulamasına gerekçe olamaz. aslında söylenecek çok şey war ama neyse. siz we sizin gibiler adına üzüldüm doğrusu. ne diyim inş. bu söylediğiniz için pişman olmazsınız bir gün..

konu sahibesine gelince keşke arkadaşının da bulunduğu bir ortamda şaka bile olsa wurmasaydınız gücüne gitmiş olabilir ama hatayı ikiye bölmek de neyin nesi. fazlaca uyanıkmış beyefendi doğrusu.. üzülerek söylüyorum ki en doğrusunu yapmışsın. öfke kontrol mekanizması yeterince çalışmıyormuş malesef. şimdiden öğrendiğin için dua etmelisin canım

İnsanlara anlam veremiyorum doğrusu. Sizin de hatalı olduğunuz vardır yoktur bilemem ama sizin attığınız tokat onun iç yüzünü görmenize sebeb olmuş.
Şanslısınız. Artık sizde şaka bile olsa yapmazsınız.

canım sakın pişman olma ne kadar sevsende affetme sana evli biri olarak ve dayak yemiş biri olarak tavsiyem o ki bir kere erkek dövünce eli alışıyo saygı kalmıyo bunun kesinlikle devamı gelir benden söylemesi kaldı ki ben evliyim ailem arkamda deği ayrılamıyorum sen öyle bir erkekten kurtulduğuna yat kalk dua et:41:

canım sakın pişman olma ne kadar sevsende affetme sana evli biri olarak ve dayak yemiş biri olarak tavsiyem o ki bir kere erkek dövünce eli alışıyo saygı kalmıyo bunun kesinlikle devamı gelir benden söylemesi kaldı ki ben evliyim ailem arkamda deği ayrılamıyorum sen öyle bir erkekten kurtulduğuna yat kalk dua et

canım kardeşim benim çok üzüldüm çünkü çok zor bi durum.Allah yardımcın olsun.ne geliosa zaten başımıza sahipsizlikten.benim de annem babam çok önceden öldü.korkudan yaşadıklarımı abimlere anlatamadım.ablam,yengem ne düşündülerse hep alttan al dediler.kimse annen baban gibi olmuyo.bennim tek artım çalışıyorum işte.azıcık aşım,kaygısız başım...

Back
X