• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paylaşmam lazım yoksa çıldıracağım.

İkinci kez boşanmak isitorsan evlen adam seni istemiyor bence boş yere üzülür kırılma bitir iliskini

Ben öncelikle güçlü bir bayanım.Bir evlilik yaptım ve 2 yıl önce boşandım.1 çocuğum var.Hayat mücadelesini tek başıma kaldırıyorum.Bir ev aldım şükürler olsun çalışıp borç ödüyorum.Oğlumun bütün sorumluluğu bende.3 ay önce evlenip ayrılmış bir adamla tanıştım.şehirler farklı olsada iletişimi hiç koparmadık.Kendisi Urfada görev yapıyordu.Onunda 1 çocuğu vardı denktik.Sonra bir gün eski eşinin face ne baktım hamileydi.Sordum tabiki oda ayrılırken hamile olduğunu çocuğu aldıracagını söylediğini pskoz hastası olduğunu söyledi eşinin.Eşi resimlerde karnı burnundaydı.Bende öğrendiğini söyledi.İnanmasamda inanmak istedim.İkinci çocuğun varlığınıda kabul ettim.Bu arada beni ailesiyle tanıştırdı.Annesi kızkardeşi teyzesi... Şimdi ege bölgesine tayin oldu.Bende aileme anlattım 1 ay sonra tanıştıracaktım.Ama aklıma şüphe düşmüştü nasıl olurda eşinin hamileliği devam ettirdiğinden haberi yoktu hiçmi face bakmaz görmez akrabalar söylemez.Bende ikinci evliliğimi yapacaktım.Asla riske atamazdım.Eski Eşine yakın bir yere tayin olmuştu.çocuğu doğacaktı kafam çok karışmıştı.ulaşamadığım zamanlarda eski eşinin yanında olduğuna eminim çocuk oldu çünkü ama hic söylemedi ben üzülmeyim diye bunun farkındayım.Birgün söyledim sen eski eşine gidiyorsun ama söylemiyorsun diye trip attım.Çok kötü tartıştık telefonda Bu seferde araya soğukluk soktu onun için önemli olan güvenmiş ama ben bir anda silecek kadar sinirleniyormuşum.Bu yüzden ilişkiye ara vermek istedi.Telefonda yalvardım iletişimi kesme diye zorlada olsa devam etti ama buzdolabı gibi bazende normale dönüyor.Şimdi evlenme kararını ertelemek istiyor.Hatta o kararı almak için bile erkenmiş.ailemle tanışmak istemiyormuş.Çok kırıcı konuşmalar yapıyor ben oraya gelmek istiyorum ama yolu gözüm yemiyor,eski eşinle görüşebilirsin(normalde çok kıskanç),anlat diyorum içimden bişey gelmiyor diyor,ama bazı günlerde aşkım senden vazgeçemem diye yazıyor.Ama genelde sanki zoraki gidiyor ben çok özür diledim ama anlamıyor ben bunu aşabilirim zaman tanı diyor.Ama bu zamanda bana öyle uzakki buda beni korkutuyor. Tam bir akrep erkeği öyle inatçı.Benimle bu kadar ilgilenen arayan soran yazan adam gitti yerine soğuk buzdolabı gibi bir adam geldi.Ben çok seviyorum ama elimdende bişey gelmiyor grur falan kalmadı neler duydum hazmettim.Ama bir yere kadar artık dayanamıyorum.Ne olur bana bir akıl verin arkadaşlar.
Hrr zaman acaba diğer kadinin yaninda mi diyerek mutlu olamazsiniz. Ki evlenirseniz hep öyle düsuneceksin benden soylemesi

Bence de adam ikinizi idare ediyor canım. Hatta esiyle barismazsa diye seni cepte tutuyor gibi.Sana soğuk davranmasını da ben karısına geri dönmesine bağlıyorum. Kesinlikle doğumda bir şeyler olmuştur. Dogum kadın için zaten duygusal bir olaydır. É eşi de gitmişse yanına kadın bu duygusallığı iki çocuğunu babasız bırakmamak için sonuna kadar kullanır.ki eski esin yerinde olsam yeni dogmus bebegimi babasiz birakmamak icin yapardim boyle bise.sonucta aldatma yada siddet yuzunden ayrilmamislar galiba.adam da düşündü; çocuğunu karısını görünce vazgeçti belki.cok acımasız yazdım ama bence gerçek bu canım. Mantıklı düşün ve uzak dur o adamdan.

Daha ne görmeniz gerek gözünüzün önünde ex karısıyla cinsellik yaşaması mı?

Adam ikinizi de idare ediyor net.

Eski esinin hamileliginden haberinin olmamasi imkansiz ve muhtemelen sen aradiginda ve onun acmadigi zamanlarda da onunla birlikte. Göz göre göre yalan soyluyor ama siz bunu nasil kabul edip yalvarip yakariyorsunuz. Bir kez diliniz yanmis ufleyerek yemeniz gerekir ki bir de cocugunuz varmis

sizce ben ne yapmalıyım uzakmı durayımm

Yani eski esi tam ayrilacagi zaman hamile kaliyor ve bu adam "gidip aldiracakti ama aldirmamis demek" derken salaga mi yatiyor? Ne demek ki bu, bosansa da bebek kendinin. Adam olup beraber gitmemis hastaneye, simdi de vallahi senden duydum diyor. Cocugunu görmeyede mi gitmemis, eski esinin facebook sayfasinada mi girmemis cocukla cekilen resimlere bakmaya. Yani ikinci cocugunun gelecegini varligini ögrenemesin diye hep aksilik cikmis. Tekrar baba olacaginin müjdesini vermekle iyilik yapmissiniz garibe!

Ayrica kadin hastaymis. Nasil bu durumda cocugunu birakip gidiyor? Bu adamin elle tutulur hic bir yani yok. Birine yol vermissiniz bunu da basiniza bela almayin. Devam ederseniz sizce cocugunuza iyilik mi yapmis olacaksiniz? Kisa vadede cicim aylari yasarsiniz ama uzun vadede sinir asabiyet sahibi olursunuz. Adam hem suclu hem güclü. Elinin altinda iki kadin, bir ona bir buna. Bir yalvarmadiginiz kalmis bile diyemiyorum cünkü onu bile yapmissiniz. Tahminimce eski esinin de hicbir seyden haberi yok. Cok seviyorum diyorsunuz evladinizin hatirina sevmeyin bu adami. Bir gün gelir, ya kusura bakma cocuklarimin bana ihtiyaci var der ceker gider. Siz bunun bosanma kagidini falan gördünüz mü?

Pfff ne çakalsın :) Ben de katılıyorum adam boşanmamış.
hiç mantıklı mı ya
kadın hamile hem de herkes biliyo bu kadın facebooktan bakıp görürken bebeğin babası bilmiyo :) yav he he diyesi geliyo insanın
hem de nedense tayin isteyip kadının olduğu yere geliyor ne tesadüf

konu sahibi bir evlilik tecrübe etmişsin senin bunları yememen lazım

Ikinci evliligini yapacaksin bu kdr ozur dile yalvar davranisa bak bile bile atese atma krndini sakin evlenme

Yahu zaten ilk evliliğinizde sorun yaşamışsınız ayrılmışsınız.İnsan bari ikinci evliliğinde biraz seçici olur.Memlekette adam mı yok böyle tiplerin peşinde pervane oluyorsunuz.Yok eski karısının hamile olduğunu bilmiyormuş yok sizden öğrenmiş yalanlara bak.Gerçekten bunlara inanıyormusunuz,yoksa inanmak istediğiniz için rol mü yapıyorsunuz? 10 yaşında çocuğa söylesen inanmaz yani bu yalana.Üstelik bir de evladınız var onu düşünün acele etmeyin.Karşınıza elbet düzgün bir insan çıkacaktır.Yoğurdu üfleyerek yeyin biraz.

Çocuk dogunca bunların arasında yeniden bir filizlenen başlamış olabilir mi ? Bu yüzden. Belki seni saf dışı bırakmaya çalışıyordurr

2. evliliğinizi yapacaksınız bence erteleyin iyice düşünün taşının bu işin oluru var mı diye

Ya Allah askina ergenlik caginda kiz degilsiniz cocuklu tecrubeli kadinsiniz guclu bir kadinim da diyorsunuz niye pesinden kosuyorsunuz? Bilmiyorum ne kadar dogru ama bence eski esinin dogumuna yanina gitti sonucta cocuk onun eski duygulari kabarmis o yuzden size soguk davraniyor olabilir. Sonucta aralarinda bir bag daha olustu eski yasanmisliklar var malum. Sizede soguk davraniyor ve evlenmeyi ertelemek istiyor. Bence uzerine gitmeyin. Hatta sizde uzaklasin. Bu hayatta kimse vazgecilmez degildir. Bosanmis biri olarak bunu en iyi sizin bilmeniz lazim.

Ben öncelikle güçlü bir bayanım.Bir evlilik yaptım ve 2 yıl önce boşandım.1 çocuğum var.Hayat mücadelesini tek başıma kaldırıyorum.Bir ev aldım şükürler olsun çalışıp borç ödüyorum.Oğlumun bütün sorumluluğu bende.3 ay önce evlenip ayrılmış bir adamla tanıştım.şehirler farklı olsada iletişimi hiç koparmadık.Kendisi Urfada görev yapıyordu.Onunda 1 çocuğu vardı denktik.Sonra bir gün eski eşinin face ne baktım hamileydi.Sordum tabiki oda ayrılırken hamile olduğunu çocuğu aldıracagını söylediğini pskoz hastası olduğunu söyledi eşinin.Eşi resimlerde karnı burnundaydı.Bende öğrendiğini söyledi.İnanmasamda inanmak istedim.İkinci çocuğun varlığınıda kabul ettim.Bu arada beni ailesiyle tanıştırdı.Annesi kızkardeşi teyzesi... Şimdi ege bölgesine tayin oldu.Bende aileme anlattım 1 ay sonra tanıştıracaktım.Ama aklıma şüphe düşmüştü nasıl olurda eşinin hamileliği devam ettirdiğinden haberi yoktu hiçmi face bakmaz görmez akrabalar söylemez.Bende ikinci evliliğimi yapacaktım.Asla riske atamazdım.Eski Eşine yakın bir yere tayin olmuştu.çocuğu doğacaktı kafam çok karışmıştı.ulaşamadığım zamanlarda eski eşinin yanında olduğuna eminim çocuk oldu çünkü ama hic söylemedi ben üzülmeyim diye bunun farkındayım.Birgün söyledim sen eski eşine gidiyorsun ama söylemiyorsun diye trip attım.Çok kötü tartıştık telefonda Bu seferde araya soğukluk soktu onun için önemli olan güvenmiş ama ben bir anda silecek kadar sinirleniyormuşum.Bu yüzden ilişkiye ara vermek istedi.Telefonda yalvardım iletişimi kesme diye zorlada olsa devam etti ama buzdolabı gibi bazende normale dönüyor.Şimdi evlenme kararını ertelemek istiyor.Hatta o kararı almak için bile erkenmiş.ailemle tanışmak istemiyormuş.Çok kırıcı konuşmalar yapıyor ben oraya gelmek istiyorum ama yolu gözüm yemiyor,eski eşinle görüşebilirsin(normalde çok kıskanç),anlat diyorum içimden bişey gelmiyor diyor,ama bazı günlerde aşkım senden vazgeçemem diye yazıyor.Ama genelde sanki zoraki gidiyor ben çok özür diledim ama anlamıyor ben bunu aşabilirim zaman tanı diyor.Ama bu zamanda bana öyle uzakki buda beni korkutuyor. Tam bir akrep erkeği öyle inatçı.Benimle bu kadar ilgilenen arayan soran yazan adam gitti yerine soğuk buzdolabı gibi bir adam geldi.Ben çok seviyorum ama elimdende bişey gelmiyor grur falan kalmadı neler duydum hazmettim.Ama bir yere kadar artık dayanamıyorum.Ne olur bana bir akıl verin arkadaşlar.

Böyle şimdiden soğukluk olmuşsa evlilikte neler olur düşünemiyorum.Eski eşi de hamileymiş.Sen onları kıskanıyorsun ama küçük çocuk doğunca birinden biri çocuğu görmeye gidecek...El kadar ćocuk tek başına gelemez ya .Muhtemelen eşin gider evladını görmeye bu sefer daha çok kıskanırsin bir şey deyince de kabahatli sen çıkarsın adam sana "baştan kabullenmiştin" der.Bence yol yakınken ilişkinizi gözden geçirmekte bir fayda var.

Back
X