• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paylaşmaya ihiyacım var...

dygnyn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
173
182
303
Bursa
hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum bir yandan da yeni bir hayatın arifesindeyim.aklım darmadağın,yerde miyim gökte miyim bilmiyorum,ağlamaktan işim şişti.benim ismim duygu,kendi ellerimle bir canavar yarattım ve o canavar bugün beni darmadağın etti.nasıl anlatsam bilmiyorum.birileri bana geçecek,iyi olacaksın desin istiyorum.
iki yıllık bir iişkim vardı.çok hızlı başladı, tanışır tanışmaz bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi.gittiğim yol; yol değilmiş bilemedim.tek tek indirdim kalkanlarımı.şimdi keşke tanıştığımız güne dönsem ve onunla buluşmaya hiç gitmesem diyorum.başta temkinli yaklaştım ama sonra aşık oldum.içimden bir ses hep yanlış olduğunu söyledi,içim hiç huzur bulmadı,aldırmadım devam ettim.çok kavga ettik,çok ayrıldık barıştık ama sinsi sinsi bütün hayatımı kapladı.çok hastalıklı bir şeye dönüştü.o bana hakaret ettikçe ben ona daha çok bağlandım.hastalıklı bir ilişkinin tarafı oldum.onun aşağılamalarına bahane bulmak için kendimi suçladım.beni beğensin, beni onaylasın diye kendimi parçaladım.onu kazandığımı düşündüğüm anlar oldu ama her seferinde yerin dibine soktu beni.hep hayal kırıklığı...
insan kaçıp kendini kurtarmaz mı?yapamadım.öyle kızıyorum ki kendime. beni sevmediğini iliklerime kadar hissettim de gidemedim.öyle aciz,öyle aşık.bir bir södürdü içimdeki ışıkları. güvensiz korkak huzursuz bi kadına dönüştüm. aynaya baktığımda gördüğümden nefret eder oldum,beceriksiz,yetersiz hissettim kendimi
bugün yine git dedi bana, yazarken utanıyorum artık.tamam dedim.pes ettim.anlatamıyorum belki; bilmiyorum. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi.ayrılmak değil de kendime ettiklerim mahvediyor beni.
tekrar ayağa kalkabilecek miyim?kendi yüzüme bakabilecek miyim?
sanırım biraz desteğe ihityacım var.

hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum bir yandan da yeni bir hayatın arifesindeyim.aklım darmadağın,yerde miyim gökte miyim bilmiyorum,ağlamaktan işim şişti.benim ismim duygu,kendi ellerimle bir canavar yarattım ve o canavar bugün beni darmadağın etti.nasıl anlatsam bilmiyorum.birileri bana geçecek,iyi olacaksın desin istiyorum.
iki yıllık bir iişkim vardı.çok hızlı başladı, tanışır tanışmaz bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi.gittiğim yol; yol değilmiş bilemedim.tek tek indirdim kalkanlarımı.şimdi keşke tanıştığımız güne dönsem ve onunla buluşmaya hiç gitmesem diyorum.başta temkinli yaklaştım ama sonra aşık oldum.içimden bir ses hep yanlış olduğunu söyledi,içim hiç huzur bulmadı,aldırmadım devam ettim.çok kavga ettik,çok ayrıldık barıştık ama sinsi sinsi bütün hayatımı kapladı.çok hastalıklı bir şeye dönüştü.o bana hakaret ettikçe ben ona daha çok bağlandım.hastalıklı bir ilişkinin tarafı oldum.onun aşağılamalarına bahane bulmak için kendimi suçladım.beni beğensin, beni onaylasın diye kendimi parçaladım.onu kazandığımı düşündüğüm anlar oldu ama her seferinde yerin dibine soktu beni.hep hayal kırıklığı...
insan kaçıp kendini kurtarmaz mı?yapamadım.öyle kızıyorum ki kendime. beni sevmediğini iliklerime kadar hissettim de gidemedim.öyle aciz,öyle aşık.bir bir södürdü içimdeki ışıkları. güvensiz korkak huzursuz bi kadına dönüştüm. aynaya baktığımda gördüğümden nefret eder oldum,beceriksiz,yetersiz hissettim kendimi
bugün yine git dedi bana, yazarken utanıyorum artık.tamam dedim.pes ettim.anlatamıyorum belki; bilmiyorum. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi.ayrılmak değil de kendime ettiklerim mahvediyor beni.

Korkularım var benimde ilişkimle alakalı ama artık çok takmıyorum kafama..
İnşALLAH düzelirsin.
Yeni hayatın arifesindeyim derken üniden mi bahsediyorsun ?

Son düzenleme:
üniversite biteli çok oldu,ben 31 yaşındayım:)onun olmadığı bir hayattan bahsediyorum.

Alışırsın unutursun ama zaman lazım. hepimiz unuttuk yeniden başladık, belki yine başlıcaz ama olucak bir şekilde.

Yanlız içimden bir ses diyor ki, birden sizde ilişkiyi keserseniz tam tersi o size dönüş yapacak. O alıştı sizin onu alttan almalarınıza, susmanıza eger tamamen ilişkinizi keserseniz sudan çıkmış balığa dönücek ve kendi ayaklarıyla size gelicek. yeter ki sabırlı olun ve depresyona girmemek için arkadaşlarınızla vakit geçirin, film izleyin yanlız kalmayın ki eliniz o tlf gitmesin.

onun kırdığı özgüvenini onunla tekrar kazanmak istiyorsun. o yıktı ancak o yapabilir geri diyorsun. ama sen ancak kendi başına ayağa kalkabilirsin. hatta bu yolda onsuz olmalısın sanırım.

gururunu hiçe saymışsın, unutamıyosun verdiğin tavizleri öyle değil mi?

sana tek bişey söyliyim boşver. ben kendimde değildim ki bunları yaptım, artık güçlüyüm de ve hayatını geri kazan.

sana git diyene söyleyecek birşey kalmamış artık.

yok artık aramam onu.içim öyle bir kırıldı ki.beni benden aldıktan sonra dönmüş dönmemiş çok da önemli değil.teşekkür ederim cevabınız için

herkesin başından böyle hastalıklı ilişkiler geçiyor.
bu tür ilişkiler bi süreden sonra kişinin kaybettiği gururunu kazanma savaşına dönüşüyor
ve sonra da kişi bu uğurda ilişkide daha çok şeyini kaybediyor
bir süre sonra da her şeyimi ona verdim nası olsa daha çok şey kaybedemem mantığıyla
kendi kafasında koparılması çok zor bir bağ kuruyor
yani bir nevi kangren olmuş bir ilişki

hem size onca şeyi yapan bi adamla olmamanız gerektiği duygusu
bi yandan da ayrılıp gidemeyen bi kalp
bu tür ilişkiler için en iyisi bir yerden kesip atmaktır

ama insan kendini hiç affetmez
sadece yaşadıklarınız ders olur.

onun kırdığı özgüvenini onunla tekrar kazanmak istiyorsun. o yıktı ancak o yapabilir geri diyorsun. ama sen ancak kendi başına ayağa kalkabilirsin. hatta bu yolda onsuz olmalısın sanırım.

gururunu hiçe saymışsın, unutamıyosun verdiğin tavizleri öyle değil mi?

sana tek bişey söyliyim boşver. ben kendimde değildim ki bunları yaptım, artık güçlüyüm de ve hayatını geri kazan.

sana git diyene söyleyecek birşey kalmamış artık.

evet,tam da böyle hissediyorum.o yıktı ancak o yapabilire inandırdı beni, abartmaktan korkmasam Stockholm sendromu gibi diyeceğim.

herkesin başından böyle hastalıklı ilişkiler geçiyor.
bu tür ilişkiler bi süreden sonra kişinin kaybettiği gururunu kazanma savaşına dönüşüyor
ve sonra da kişi bu uğurda ilişkide daha çok şeyini kaybediyor
bir süre sonra da her şeyimi ona verdim nası olsa daha çok şey kaybedemem mantığıyla
kendi kafasında koparılması çok zor bir bağ kuruyor
yani bir nevi kangren olmuş bir ilişki

hem size onca şeyi yapan bi adamla olmamanız gerektiği duygusu
bi yandan da ayrılıp gidemeyen bi kalp
bu tür ilişkiler için en iyisi bir yerden kesip atmaktır

ama insan kendini hiç affetmez
sadece yaşadıklarınız ders olur.

evet gerçekten bir içsel savaş gibiydi.düşünmekten,kendimle savaşmaktan öyle yoruluyordum ki.bugün bir yandan özgür kalmış hissediyorum kendimi.zor da olsa geç de olsa dur diyebildim.belki başlamak için iyi bir noktadır:)

Off .
Şimdi bir daha dönme desek aldırma, hayatına bak desek yapabilir misin ?
Neyin doğru olduğunu sen daha iyi biliyorsun .

24 yasındayım (bu zamana kadar 2 ılıskım oldu )...
cok seyler yasadım , gördüm ....
Acının kemiklerime kadar işlediğini hissettim ...
Geceleri kafamı yastıga gömüp , nefesim kesilene kadar ağladığımı bilirim ...
Secdeye kapanıp , yalvardıgımı bilirim ....

diyorumya yasım 24 belkı sıze gore kucugum daha tıgnazım . Ama emin olunca çok zor durumlar atlattım ...
Böyle olmasaydı dedıgım tek sey ;
yaşadıgım ıkı ılıskıden ogrenmeseydım bu denli güçlü olmayı ...
Nasırlaşmayı onlar yuzunden ogrenmeseydım..
duygusuz olmayı daha dogrusu ıcımde yangınlar koparken kendımı telkın etmeyı onların sayesınde ogrenmeseydım ...

acıların sonucunda degılde yapımda olsaydı ....

ama şu da var o 2 ınsana gercekten tesekkur edıyorum .
Bana güçlü olmayı .. Direnmeyi..Düşmemeyi ...Nasırlaşmayı...Taşlaşmayı ögrettıler ...

onlar olmasaydı onlar ( ve kendı salaklıgım ) yuzunden bu kadar acı ızdırap dolu seneler gecırmeseydım bu denlı kendımı bulamazdım ...

gecıyor mu gececek mi dıyorsanız .....

herşey geçiyor .. aşk bitiyor , sevgi bitiyor , saygı bitiyor bir zaman sonra notrlesıyorsunuz ...

kalbiniz taş kesiliyor... onceden ona uzulen yada onu dusundugunuzde aglayan onu ozleyen nefesını ozleyen sız bır sure sonra ona karsı hissizleşiyorsunuz ...

herşey sızın elınızde kendınızı gereksız aşk oyunlarının kurbanı etmek ıstıyorsanız buyrun ıcınızde buyutun sizi sevmeyen o adamı....

ama kendınızı dusunuyorsanız kalkın ... camı acın temız bır hava alın ... dışarıda o ınsandan daha degerlı hayvanlar var ( maruz gorun bu kelımemı ) o ınsandan daha merhametlı daha sadık hayvanlar var ...

ve emınım kı etrafınız guzellıklerle cevrılı sız farkında degılsınız cunkı bu adama programlanmışsınız ....

unutmayın ÇARESİZSENİZ ÇARE-SİZSİNİZ :34::34:

hayat cok guzel yasamaya deger 3-5 kurus etmeyen adamlar ıcın aglanmaya degmeyecek kadarda eglenceli ve kısa ....

adama degıl kendıme aglyıorum dersınız sımdı evet aglayın yanlıslar zıncırınde bır halkada sız olusturdugunuz ıcın ama sımdı aglayın sonra kendınıze gelınnn ...

geçmişin keşkeleri yarının endişeleriyle yaşanmaz .... bugunde mutlu olmaya bakınnn ( çenem düştü :1: )

24 yasındayım (bu zamana kadar 2 ılıskım oldu )...
cok seyler yasadım , gördüm ....
Acının kemiklerime kadar işlediğini hissettim ...
Geceleri kafamı yastıga gömüp , nefesim kesilene kadar ağladığımı bilirim ...
Secdeye kapanıp , yalvardıgımı bilirim ....

diyorumya yasım 24 belkı sıze gore kucugum daha tıgnazım . Ama emin olunca çok zor durumlar atlattım ...
Böyle olmasaydı dedıgım tek sey ;
yaşadıgım ıkı ılıskıden ogrenmeseydım bu denli güçlü olmayı ...
Nasırlaşmayı onlar yuzunden ogrenmeseydım..
duygusuz olmayı daha dogrusu ıcımde yangınlar koparken kendımı telkın etmeyı onların sayesınde ogrenmeseydım ...

acıların sonucunda degılde yapımda olsaydı ....

ama şu da var o 2 ınsana gercekten tesekkur edıyorum .
Bana güçlü olmayı .. Direnmeyi..Düşmemeyi ...Nasırlaşmayı...Taşlaşmayı ögrettıler ...

onlar olmasaydı onlar ( ve kendı salaklıgım ) yuzunden bu kadar acı ızdırap dolu seneler gecırmeseydım bu denlı kendımı bulamazdım ...

gecıyor mu gececek mi dıyorsanız .....

herşey geçiyor .. aşk bitiyor , sevgi bitiyor , saygı bitiyor bir zaman sonra notrlesıyorsunuz ...

kalbiniz taş kesiliyor... onceden ona uzulen yada onu dusundugunuzde aglayan onu ozleyen nefesını ozleyen sız bır sure sonra ona karsı hissizleşiyorsunuz ...

herşey sızın elınızde kendınızı gereksız aşk oyunlarının kurbanı etmek ıstıyorsanız buyrun ıcınızde buyutun sizi sevmeyen o adamı....

ama kendınızı dusunuyorsanız kalkın ... camı acın temız bır hava alın ... dışarıda o ınsandan daha degerlı hayvanlar var ( maruz gorun bu kelımemı ) o ınsandan daha merhametlı daha sadık hayvanlar var ...

ve emınım kı etrafınız guzellıklerle cevrılı sız farkında degılsınız cunkı bu adama programlanmışsınız ....

unutmayın ÇARESİZSENİZ ÇARE-SİZSİNİZ :34::34:

hayat cok guzel yasamaya deger 3-5 kurus etmeyen adamlar ıcın aglanmaya degmeyecek kadarda eglenceli ve kısa ....

adama degıl kendıme aglyıorum dersınız sımdı evet aglayın yanlıslar zıncırınde bır halkada sız olusturdugunuz ıcın ama sımdı aglayın sonra kendınıze gelınnn ...

geçmişin keşkeleri yarının endişeleriyle yaşanmaz .... bugunde mutlu olmaya bakınnn ( çenem düştü :1: )

deneyimlerinizi benimle paylaştığınız,destek olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.desteğiniz çok anlamlı benim için

Off .

artık o sayfayı kapattı.ben sadece kendimi affetmek,yaralarımı sarmak istiyorum.neyin doğru olduğunu ben hep biliyordum da yapamadım işte.ilk saygısızlığında çekip gitmeliydim ama ben, benim de suçum var aman barışalım diye diye,taviz vere vere kayboldum

öncelikle saygıyı korumalısınız,mantığınızı duygularınıza yenilmeden herzaman dinleyin,mantıkla ilerlerseniz üzülmezsiniz,bir örneğiniz de ben idim,bitirdim,çok mutluyum.yeni yol çizin ,lütfen kendinizi önemseyin ve değer verin,herkesin herzaman ihtiyacı vardır unutmayın bir psikologdan destek alın.hayatınız bir tane temelini sağlam atın ve onu güzel yaşayın,GÜÇLÜ olun,kimbilir sizi ne güzel günler bekliyor.sağlıcakla.

Off .

artık o sayfayı kapattım.ben sadece kendimi affetmek,yaralarımı sarmak istiyorum.neyin doğru olduğunu biliyordum ama ben yapamadım işte.ilk saygısızlığında çekip gitmeliydim ama ben, benim de suçum var aman barışalım,onu seviyorum diye diye,taviz vere vere kayboldum

Son düzenleme:
deneyimlerinizi benimle paylaştığınız,destek olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.desteğiniz çok anlamlı benim için

bnde dolmuşum sanki yazdımda yazdım ama emin olun ki kimse sizden daha degerli degil ...

mutlu edemıyorsa mesgulde etmesınler :21:

aynı durumdayım benı hayatıma giren insanlar hep mahvetti.

Hep bitişler oldu hep acı çeken oldum.Şimdi bana olumlu yaklaşan birisi var bir yanım gitmek istiyor,görüşmek istiyor diğer yanım deli gibi korkuyor gene aynı sonuçlar olacak,gene acı çekeceğim diye.Aynı durumdayım.

öncelikle saygıyı korumalısınız,mantığınızı duygularınıza yenilmeden herzaman dinleyin,mantıkla ilerlerseniz üzülmezsiniz,bir örneğiniz de ben idim,bitirdim,çok mutluyum.yeni yol çizin ,lütfen kendinizi önemseyin ve değer verin,herkesin herzaman ihtiyacı vardır unutmayın bir psikologdan destek alın.hayatınız bir tane temelini sağlam atın ve onu güzel yaşayın,GÜÇLÜ olun,kimbilir sizi ne güzel günler bekliyor.sağlıcakla.

çok teşekkür ederim.yalnız değilim duygusu çok iyi geliyor bana.düzenli görüştüğüm bir psikoloğum var.bu aralar belki daha sık gitmeliyim:)

çok teşekkür ederim.yalnız değilim duygusu çok iyi geliyor bana.düzenli görüştüğüm bir psikoloğum var.bu aralar belki daha sık gitmeliyim:)

ablacım demek ıstıyorumm sıze ve sunu soyluyorum

butun yıkılan hayallerın canı cehenneme :118:

Back
X