Gebeliğe Hazırlık Pazar adet günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Markası nedir? Forumda early predictorun bazen yanıltabildiğini söylüyorlar. Umarım beta hcgn yeterince yükseltir, kuşkuya yer bırakmaz
Early başka marka yoktu eczanede olmasada hayırlısı der otururum

Early başka marka yoktu eczanede olmasada hayırlısı der otururum
Yarınki sonucun negatif çıksa bile hamile olmadığın sonucunu çıkaramayabilirsin. Merak ediyorsan yine yap ama pozitif çıkmazsa ümitsizliğe kapılma bence. Bekleyebilirsen iki gün falan beklesen bence daha iyi olur. Ya da iki gün sonra başka test de yapabilirsin

Ez azından Çarşamba beklesem daha iyi tabi sabah yapmadan ise gidersem bir gün daha kurtarmış olurum

Allah razı olsun sagolun evet araştırıldi çok az kan pıhtılaşma çıktı oda mühim değil dendi bütün testler tahliller araştırmalar yapıldı ama hiçbirsey yok
Hepimizden Allah razı olsun inşallah
böyle durumlarda çok az da olsa önlem için kan sulandırıcı kullandırılıyor aslında. Hatta hiç sebebi bulunmayan 2-3 kayıp sonrasında bile kullandırılıyor diye duydum

Salı günü başka bı sebepten kan verdim olmadı maalesef inşallah sizlerden güzel haber gelir

Benim de pazar. Ben gebelik varsa yarın yapsam çıkar diye düşünüyorum ama cumartesiye kadar falan beklemeyi düşünüyorum.
İnşallah gebelik vardır sizde
Ben de yarın akşam yola çıkacağım eğer gebelik yoksa o yüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah ikimizin de vardır

Üzüldüm.5in altında mı çıktı? Belki artar. Belirtilerin ne durumda?
Belirtiler devam sanırım adet oncesi belirtiler sanırım 0.025 gibi bişey çıktı. İlk kez bu kadar çok ağrı yaşıyorum adet öncesi belkide psikolojik di

Yani varsa çıkar ama geç döllenme de olabilir çıkmazsa ümitsizliğe kapılmayın
Tatlim geç dollenme hakkinda cok bilgim yok ben 14 nisanda regl oldum 6 gun surdu 25 26 nisanda peceteye silince gelen pembe ve kahverengi lekeler oldu adetmi oldum yine derkem 2 gunde bityi regl 11 mayisti olmadim 15 mayista kaset test yaptim negatif halende regl olmadim gec dollenme gibi bisey olabilirmi acaba bilgin varmi

Olabilir aslında o lekeler bazen tutunma lekesi de olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…