- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Ama siz adam yakışıklı mı düzgün nü adı çıkmış mı kızımızla ilgilenir mi vs yorum yapabilirsiniz belki, tabi çok çaktırmadanevet o yüzden direkt söylemedim. Kendisi onaylarsa paylaşmak doğrusu![]()

ay merak işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama siz adam yakışıklı mı düzgün nü adı çıkmış mı kızımızla ilgilenir mi vs yorum yapabilirsiniz belki, tabi çok çaktırmadanevet o yüzden direkt söylemedim. Kendisi onaylarsa paylaşmak doğrusu![]()
tahmin ettiğim kişiyse kültürlü düzgün biriAma siz adam yakışıklı mı düzgün nü adı çıkmış mı kızımızla ilgilenir mi vs yorum yapabilirsiniz belki, tabi çok çaktırmadan
ay merak işte![]()
hadi bakalım hayırlısıtahmin ettiğim kişiyse kültürlü düzgün biri![]()
44 yaşında ama tekvando kökenli biri benim gibi 2 ortak özelliğimiz var :) sürekli spor yapan biri kaslı filan yani ay bayılıyorum adama![]()
Naptı bu başak burcu yine![]()
Aaay ne kadar tatlı heyacanlar bunlar
Konu sahibesinin verdiği bilgilerden kim olduğunu buldum,fakat burada beyefendinin isminin geçmesi konu sahibesini zor durumda bırakır bence.(bu arada bence çok hoş bir bey)
Pazar gününe gelecek olursam bence kendinize son derece güvenin,heyecanlandıgınız anlarda kendinizi "genç,alımlı bir kadınım,karşımdaki de sadece hoş bir bey,neden güzelce sohbet etmeyelim:)" diye telkin edebilirsiniz.
Verilen bilgilerden adamı nasıl çıkardınız yahu :) kadınlardan korkulur :))
Ay ne güzeel peki hiç mi kendinize sormuyorsunuz arkadaş hep mi karşı taraftaydı sorun hiç mi acaba bu adamda sorun yoktu hadi bir kere boşanmış 2. de nasıl boşanmış yani büyük cesaret.
İyi de siz adamı hep aklama modundasınız burada ne söylense hayır öyle biri değil diye cevaplar veriyorsunuz da siz bu adamla tanışmamışsınız ki birebir sadece görüp hoşlanmışsınız nereden biliyorsunuz kibar zarif göründüğü için öyle düşündüğünü. Obje olarak görmediğini o kadar kendini kaptırmışsınız ki toz kondurmuyorsunuz ama gerçeklerle geç yüzleşirseniz iş işten geçmiş olabilir biraz mantığınızı kullanın o öyle biri değildir demek yerine bir tanışıcam tanıyacağım deyin siz şu an evlilik teklifi yapsa evlenecek gib duruyorsunuz kime sordunuz da aldınız bu bilgileri onu bu kadar yakından tanıyan kim?
Verilen bilgilerden adamı nasıl çıkardınız yahu :) kadınlardan korkulur :))