Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

evet o yüzden direkt söylemedim. Kendisi onaylarsa paylaşmak doğrusu:KK66:
Ama siz adam yakışıklı mı düzgün nü adı çıkmış mı kızımızla ilgilenir mi vs yorum yapabilirsiniz belki, tabi çok çaktırmadan :D
ay merak işte :D

yaa herames yaaa. 14 yaş var aranızda. şöyle 32, 33 mutlaka vardır çıkar karşına.

benim bi ablam böyle evlendi. hatun ele avuca sıgmıyor..işi gücü bin türlü hobisi var..
adamda 45e gelmiş.. gezelim diyorum yok sinema diyorum yok yok.. derdi

hep bana akranınla evlen derdi..
sana şimdi biraz karizma oturaklı bi adam, etrafindakilerden çoook farklı geliyor... ama bi daha düşün derim..
gencecik ömrün öyle mi geçsin. ??

Kimmiş ben de merak ettim:KK53:

Aaay ne kadar tatlı heyacanlar bunlar :KK68:
Konu sahibesinin verdiği bilgilerden kim olduğunu buldum,fakat burada beyefendinin isminin geçmesi konu sahibesini zor durumda bırakır bence.(bu arada bence çok hoş bir bey :KK22:)

Pazar gününe gelecek olursam bence kendinize son derece güvenin,heyecanlandıgınız anlarda kendinizi "genç,alımlı bir kadınım,karşımdaki de sadece hoş bir bey,neden güzelce sohbet etmeyelim:)" diye telkin edebilirsiniz.

Verilen bilgilerden adamı nasıl çıkardınız yahu :) kadınlardan korkulur :))

Çok yaş farkı vaar .Yazıp yazıp siliyorum yanlış anlaşılacak diye ama , evde kaldım falan diye mi dusunuyorsunuz oyleyse yapmayın. Ayrıca insanları dinleyin herkesin az çok gözlemi tecrübesi var.

ayy cok merak ettim su an googledan cerkes unluler diye arastırıp tek tek bakacagım valla :D

44 yaşında ama tekvando kökenli biri benim gibi 2 ortak özelliğimiz var :) sürekli spor yapan biri kaslı filan yani ay bayılıyorum adama :confused:

2 teyzem de kendinden 16,18 yaş büyük adamlarla evlendi.

Sonuç 2 si de ayrıldı. Teyze 40 ında, Adam olmuş 60. Yani ne gerek var yahu, erkek mi kalmadı?

Baban da amma rahat adammış, pek inanamadım yani tavrına. Benim babama söylememle, kapsamlı araştırma yapmıştı, sakalı kenarı dursun. Nasıl muhafazarlık şaşırdım doğrusu!!!

Kendin gibi ol
Gülümseyerek konuş ve dediğin givi yanına gidip bi konu aç :)
Çok üstüne düşme diğer insanlar tuhaf karşılamasın bence buna izin vermeden diğerleriyle de biraz konuşmayı ihmal etme:)
Başka ne diyebilirim bilmiyorum hayatıöda kimseyi tavlamadım :)

Adami gozunde cok buyutmussun kendini de degersizlestirmissin. Ustelik dogru durust bile tanimadan. Iki defa bosanmasi, adamin yasca senden yasli olmasi.... bunlar umurunda bile degil. Bosanmis biri olarak sunu cok rahat soyleyebilirim ki hic bir kadin o kadar kolay kolay bosanmaz. Hele ki anlattigin gibi kibar, nazik falansa eski esleri birakmazdi o zaman. Sen bu adama kafanda fazla anlam yuklemissin. Sanirim o yuzden de gercekleri goremiyorsun.
Annem derdi ki insan cekecegi cileye asik olurmus.... Umarim bu soz sende dogru cikmaz...

Aaay ne kadar tatlı heyacanlar bunlar :KK68:
Konu sahibesinin verdiği bilgilerden kim olduğunu buldum,fakat burada beyefendinin isminin geçmesi konu sahibesini zor durumda bırakır bence.(bu arada bence çok hoş bir bey :KK22:)

Pazar gününe gelecek olursam bence kendinize son derece güvenin,heyecanlandıgınız anlarda kendinizi "genç,alımlı bir kadınım,karşımdaki de sadece hoş bir bey,neden güzelce sohbet etmeyelim:)" diye telkin edebilirsiniz.

Verilen bilgilerden adamı nasıl çıkardınız yahu :) kadınlardan korkulur :))

memleketi, yaşı, evlilikleri, boşanma sebebi, burcu tutuyor da ondan :) direkt akla gelicek bi isim değil, ben biraz magazine meraklıyım ordan hemen aklıma geldi. Öyle fanları olan biri değil, ama karizmatik, düzgün biri . Tabii oysa :)

Ay ne güzeel peki hiç mi kendinize sormuyorsunuz arkadaş hep mi karşı taraftaydı sorun hiç mi acaba bu adamda sorun yoktu hadi bir kere boşanmış 2. de nasıl boşanmış yani büyük cesaret.

İyi de siz adamı hep aklama modundasınız burada ne söylense hayır öyle biri değil diye cevaplar veriyorsunuz da siz bu adamla tanışmamışsınız ki birebir sadece görüp hoşlanmışsınız nereden biliyorsunuz kibar zarif göründüğü için öyle düşündüğünü. Obje olarak görmediğini o kadar kendini kaptırmışsınız ki toz kondurmuyorsunuz ama gerçeklerle geç yüzleşirseniz iş işten geçmiş olabilir biraz mantığınızı kullanın o öyle biri değildir demek yerine bir tanışıcam tanıyacağım deyin siz şu an evlilik teklifi yapsa evlenecek gib duruyorsunuz kime sordunuz da aldınız bu bilgileri onu bu kadar yakından tanıyan kim?
:KK22: konu sahibi ben değilim.
Neden bana sordunuz ki?

Ya şu adamı çıkaran hanımlar özelden bari yazın da çatlamayalım burda :KK45:

Back
X