YA ZATEN DİNDAR BİRİ O OKUYODUR DUA SÜREKLİ :)15 yaş çok bence
Okuyacaksa da o dua okusun, senin gibi çıtır için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA ZATEN DİNDAR BİRİ O OKUYODUR DUA SÜREKLİ :)15 yaş çok bence
Okuyacaksa da o dua okusun, senin gibi çıtır için![]()
Edit: Yok tutturamamıştım o değil demekki.genç şu aralar pek göstermese de :) evet doğru kişi STA :)
zaten bu sözden sonra herkes bulucak :)ya aslında tahmin etmesi zor değil sanat camiasında çok fazla çerkes yok :) ama bizi çok güzel yansıtıyor türkan Şoray kanunları var mesela :)
zaten bu sözden sonra herkes bulucak :)[/QUOT
ya benim için sakıncası yok zatende ne bilim şimdi adına topic trend olunca adamın kulağına gider filan diye endişelendim :)
İyi üflesinYA ZATEN DİNDAR BİRİ O OKUYODUR DUA SÜREKLİ :)
Ciddi ciddi bulundu yani adam, vaaay anasını
Valla ben de merak ettim o zaman, bi foto atsalar ya, silerler ardındannnn...
yok yok öle değil normal şartlarda elde edebileceğim bir adam bunun bende farkındayım ama işte bu sanat camiasında olunca diyorsun ki ne kadınlar var seni napsın yani salakça bi hayal gibi geliyorİyi üflesintöbe töbe
Bence hata ediyorsun
O iki kez evlenmiş boşanmış, ununu elemiş eleğini asmış modunda senden 15 yaş büyük
Sen bulunmaz hint kumaşı gibi görüyorsun, üstelik tek hayranı da benim diye ağzınla söylüyorsun
Sen daha önce evlendin mi bi tecrüben var mı
Hafif kır saçlı diye beğeniyosan, çoktur öylesi
ne oldu??
Gördün mü böyle meraklandırırlar bunlar insanı[/QUOT
paylaşımlar silinmiyor diye biliyorum ben
ya biliyorum kim olduğunu anlayınca bu mu bu ne diye kızıcaksınız :)Edit: Yok tutturamamıştım o değil demekki.
Sanat camiası denilince vuhuuu olmuyorum, özenmiyorumyok yok öle değil normal şartlarda elde edebileceğim bir adam bunun bende farkındayım ama işte bu sanat camiasında olunca diyorsun ki ne kadınlar var seni napsın yani salakça bi hayal gibi geliyor
Sanat camiası denilince vuhuuu olmuyorum, özenmiyorum
Bi çok nane bile gelir aklıma, istisnalar hariç
İsim ver de aklımda bişey belirsin
STA ne yahu herkes STA mı demiş
tamam yazıyorum ya :)
heh işte o kadar ünlü değilO kim kız?
vallamı ya dalga geçmiyosun demi :)Çerkez tekvandocu yazınca direk çıktı
Adam çokkkk karizma valla ben olsam ben de ayılıp bayılırdım![]()