Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam yazıyorum ya :)
Allahım benimde aynı fikirde biri mucize :)Yakışıklı adammmm
Ben bi çay için derim![]()
tamam yazıyorum ya :)
O kim kız?
ya bende bayılıyorum tam benlik bayılırım öle sakin tiplereaaaaa evet son yazdıkalrına bakmamıştım
bence çok hoş
ahhahahahaanam bizim mehmet emir atahan![]()
ya bende bayılıyorum tam benlik bayılırım öle sakin tiplere
off off işte koşucam da çok utanıyorum yavuhuuu çok karizma.
Direk yürü yürüme koş bence![]()
yaaa ama zaten beni beğeneceği belli değil ki o beni beğensin ben onu istemiyim ya yoksa bu tuhaf durumda kalıcamAdam çok yakışıklı on numaraama hala senden 15 yaş büyük
![]()
İçine kurt düşmesin :)vallamı ya dalga geçmiyosun demi :)
yaaa ama zaten beni beğeneceği belli değil ki o beni beğensin ben onu istemiyim ya yoksa bu tuhaf durumda kalıcam![]()
yok onu demedim dalgamı geçiyosun diye hoş adam filan dedin ya genelde bütün arkadaşlarım dede lan bu diye dalga geçiyor benimleİçine kurt düşmesin :)
Googlela yazdım Çerkez tekvandocu oyuncu diye adamın röportajı çıktı burası değil![]()
yaaa ama zaten beni beğeneceği belli değil ki o beni beğensin ben onu istemiyim ya yoksa bu tuhaf durumda kalıcam![]()
evet sorma o içime oturdu zaten dizi benim hayatıma göre gidiyor sanki töbe töbedizinin son bölümünde kıza, benden yaşca küçüksün demiştibence diziyi takipte kalın
![]()
Niye utanıyorsun ya?off off işte koşucam da çok utanıyorum ya
yok dibim düşmezde bana kal gelir merhaba selam bilmem ne e bizde çerkesiz gerisi yok yani konuşmıycam galiba yaBence çok kapılma. İlla çok istiyorsan kendine özgüvenin olsun, daha açık yazayım dibin düşmesin yanında da![]()
yok kız ben bayılıyorum sakallarına ya kalsınlarrrrrrYanlız sakallara dokunmayın bak. O adamın sakallarına uzanan el taş olur, taş !![]()
Bence deYanlız sakallara dokunmayın bak. O adamın sakallarına uzanan el taş olur, taş !![]()
dizinin son bölümünde kıza, benden yaşca küçüksün demiştibence diziyi takipte kalın
![]()