Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki çok hoş, çekici bir kadınsınız. Kendinize çok haksızlık yapıyorsunuz. Ama zaten insan aşık olunca karşı tarafı gözünde çok büyütüyor :) Siz de onu gözünüzde büyütmüşsünüz ama dışarıdan bir göz olarak diyorum ki kendinize haksızlık etmeyin, çok güzelsiniz gerçekten, mutlaka görüşmeye gidin :)
Çok teşekkür ederim ya sayenizde kendime güvenim geldi çok Mutlu oldum sağolun :)

Tamamini okumadim umarim gorusmeniz cok guzel gecer ama adam unlu ve buradan haberdar olmasi dusundugunuz kadar dusuk bi ihtimal degil sanki :)
Bir de tavsiye olarak ben asiri heyecanli biri oldugum icin bu tarz durumlardan once dideral adli haptan aliyorum yarim ya da ceyrek . Bir donem taşikardi sorunum vardi diye vermisti doktor. Nabzi yavaslatip heyacani engellemis oluyor. Cogu zaman beni kurtarmistir.
Tabi arastirin yine de siz kendi basina hap almak dogru degil kullanan baskalari da varsa fikirlerini yazsin :)
Ya bu süper bir fikri Allah razı olsun bunu yapayım evet yoksa rezil etcem kendimi.

Ya aklıma iki sene önce bir futbolcu ile tanışmayı kafaya koyan ve hatta tanışıp evlenen üye geldi. Şimdi o futbolcudan yediği dayak ile gündemde, ben de beğenirim kendisini. Herşey kısmet olmakla beraber ben yaş farkına çok takılmıyorum. Eminim siz de çok hoş bir kadınsınız, ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.
ilk eşi danşmandı ikinci eşide bir avukat tı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay ben de istiyorum fotoğraf, ben de:KK49:

Ya aklıma iki sene önce bir futbolcu ile tanışmayı kafaya koyan ve hatta tanışıp evlenen üye geldi. Şimdi o futbolcudan yediği dayak ile gündemde, ben de beğenirim kendisini. Herşey kısmet olmakla beraber ben yaş farkına çok takılmıyorum. Eminim siz de çok hoş bir kadınsınız, ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.
Evlendi mi onlar ya :KK57: hayal meyal hatirliyorum o konuyu, o futbolcu kimdi ya

Arkadaşlar telden zor oluyor yarın göndercem resim

Ya hepimize çok teşekkür ederim kendi derdiniz gibi yardımcı oldunuz gerçi benimkine de dert denmez ama :) çok moral oldu bana hepiniz çok sağolun iyi ki varsınız

Ya aklıma iki sene önce bir futbolcu ile tanışmayı kafaya koyan ve hatta tanışıp evlenen üye geldi. Şimdi o futbolcudan yediği dayak ile gündemde. Sinan Albayrak'a gelince ben de beğenirim kendisini sanırım Dolunay Soysert'in eski eşi kendisi. Herşey kısmet olmakla beraber ben yaş farkına çok takılmıyorum. Eminim siz de çok hoş bir kadınsınız, ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.
toramanı mı diyorsunuz, burdaki üyeyle evlenmedi ki o

Aa valla mı ? Ama burdaki üye ona takmıştı di mi kafayı ? Ben onlar evlendi sanıyorum :KK57:
evet aşıktı, yazmıştım o konuya da , 2 sene diyince şaşırdım dün gibi:KK57: hatta orda da bahsetmiştik sevgilisi var avukat diye. . o yine de görüşmüştü, sonra olmadı demişti. Zaten kısa süre sonra adam o avukat kızla evlenmişti.

evet aşıktı, yazmıştım o konuya da , 2 sene diyince şaşırdım dün gibi:KK57: hatta orda da bahsetmiştik sevgilisi var avukat diye. . o yine de görüşmüştü, sonra olmadı demişti. Zaten kısa süre sonra adam o avukat kızla evlenmişti.

Evet zaman çok çabuk geçmiş :KK57:

O hayat benimi feyz al tatlım :) son bölümde de snn durumundan vardı diyordu ya ne yap et o adamı kendine aşık et :D sana güveniyoruz tüm kalbimizle kk hatununa da bu işi halletmek yakışır hadi bakalım ;)

dizi sektöründe kamera arkasında çalışıyorum. konuyu ilk okuyup da çerkes lafını duyunca aklıma geldiydi bu diye. bi kere arkadaş nereden bu kanıya kapıldı bilemem ama hiç de olgun bi insan değildir. ki kendisiyle hem aynı dizide çalışmaktan hem de aile çevresi olarak tanışıklığım var. ha kötü insan mıdır değildir ama öyle olgun da değildir yani. konu sahibinin fotoğrafını görmedim. kimsenin dış görünüşü üzerine not vermek de haddime değil; sadece ben değil kimsenin haddine değil elbette. ama diğer pek çok oyuncu gibi oyuncu kadınlarla sevgili olur. olağanüstü oyuncu kadınlar diyeyim. zaman içinde iki ayrı sevgilisine denk geldim (eşlerine değil sevgililerine) yemeklerde düğünlerde ve ikisi de aşırı güzel kadınlardı.
demem o ki konu sahibinin bir görüşmede etkilemesi pek olacak şey değil (aradaki yaş farkı normal insanlar için çekici olabilir ama yığınla genç kızın babaları yaşta oyunculara aşık olduğunu düşünürsek bu da sıradan bir durum). ayrıca oyuncu olmayan birinin bir oyuncunun egosuyla narsistliğiyle başa çıkması hiç olacak şey değil.
bi de söylemeden duramayacağım; ben de çerkesim, abhaz'ım ama nedir çerkes'lerin bu çerkes merakı hiç anlamıyorum. her milletin gıcığı var sahtekarı var isi var pisi var.

dizi sektöründe kamera arkasında çalışıyorum. konuyu ilk okuyup da çerkes lafını duyunca aklıma geldiydi bu diye. bi kere arkadaş nereden bu kanıya kapıldı bilemem ama hiç de olgun bi insan değildir. ki kendisiyle hem aynı dizide çalışmaktan hem de aile çevresi olarak tanışıklığım var. ha kötü insan mıdır değildir ama öyle olgun da değildir yani. konu sahibinin fotoğrafını görmedim. kimsenin dış görünüşü üzerine not vermek de haddime değil; sadece ben değil kimsenin haddine değil elbette. ama diğer pek çok oyuncu gibi oyuncu kadınlarla sevgili olur. olağanüstü oyuncu kadınlar diyeyim. zaman içinde iki ayrı sevgilisine denk geldim (eşlerine değil sevgililerine) yemeklerde düğünlerde ve ikisi de aşırı güzel kadınlardı.
demem o ki konu sahibinin bir görüşmede etkilemesi pek olacak şey değil (aradaki yaş farkı normal insanlar için çekici olabilir ama yığınla genç kızın babaları yaşta oyunculara aşık olduğunu düşünürsek bu da sıradan bir durum). ayrıca oyuncu olmayan birinin bir oyuncunun egosuyla narsistliğiyle başa çıkması hiç olacak şey değil.
bi de söylemeden duramayacağım; ben de çerkesim, abhaz'ım ama nedir çerkes'lerin bu çerkes merakı hiç anlamıyorum. her milletin gıcığı var sahtekarı var isi var pisi var.
Haklısın bende tam olarak bunları düşünüyorum sürekli genç ve güzel olmam onu etkilemez birinci elden duymak hayal dünyasından çıkmama sebep oldu şuan :) tabi ki gerçekten hiç inanmadım çerkes olması çok önemli değil aslında öyle bir takıntım yok zaten ilk hoşlandığım çerkes kendisidir :) erkek olarak yani :) olgunluk derken de sakin biri gibi görünüyor ne bilim cıvık şımarık hareketleri olmayan ve çapkın değilmiş gibi gelirdi bana hep demek birebir tanımak lazım bi fikir edinmek için çok teşekkür ederim uyarın için

V
O hayat benimi feyz al tatlım :) son bölümde de snn durumundan vardı diyordu ya ne yap et o adamı kendine aşık et :KK70: sana güveniyoruz tüm kalbimizle kk hatununa da bu işi halletmek yakışır hadi bakalım :KK66:
vazgeçtim gitmiycem :)

Back
X