- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver ya ünlüden koca olmaz iki yıl sonra başka kadına gider çocukla ortada kalırsın vs vs görüyoruz magazinlerden[/QUOT
cnm adam 50 yaşına merdiven dayammış artık nereye kadar gidebilir zaten de yok ben vazgeçtim zaten ama giderim yanına göriyim bi yakından içimde kalmasın ama bişey olmaz zaten beni görünce çarpılcak değil heralde![]()
öyle çok parası olduğunu sanmıyorum ki zaten benim derdim para değil :) parası olsa nolucak o yaştaki adamın böyle zihniyetteki kadınları hiç anlamıyorum zaten iğrenç bir durum benceErkekler 60 yaşında bile bulur bi genç kıx yeter ki para olsun![]()
valla dimi gidip bi hatıra fotosu çekinir buraya atarım tam komedi Show![]()
ama iyi oldu birinin beni kendime getirmesiSaçmalama ya.
Neden bu kadar negatifsin?
Baştan böyle değildin.
Buradaki yorumlardan etkilendin sen.
ama iyi oldu birinin beni kendime getirmesi![]()
yok canım sana demedim tanımıyorum ki seniöyle çok parası olduğunu sanmıyorum ki zaten benim derdim para değil :) parası olsa nolucak o yaştaki adamın böyle zihniyetteki kadınları hiç anlamıyorum zaten iğrenç bir durum bence
yok canım sana demedim tanımıyorum ki seni
ama var öyle paraya gelen çok kız o yüzden onlara 60-70 farketmiyor
parası yoksa olmaz zaten:)
ya sadece yaş meselesi değil ki etrafında o kadar güzel kadın varken beni mi beğenicek yaşlı filan ama çok hoş bir adam bence :)İleriyi düşünürsen eğer 15 yaş fark çok. Sen 45 iken o 60 olacak, olmaz o iş.
45 yaş yaşlı değil, erkeğin en güzel yaşları. Şu an olur ama ilerisi için zor dedim. 20 sene sonrasını düşünüyorsan eğer olmaz yani. Ayrıca gönül işleri güzellikle olsaydı George Clooney o kadınla evlenmezdi.ya sadece yaş meselesi değil ki etrafında o kadar güzel kadın varken beni mi beğenicek yaşlı filan ama çok hoş bir adam bence :)
Sen birde hugh jackman eşini gör. 15 yaş var aralarında. Ahh volverine ahhhAyrıca gönül işleri güzellikle olsaydı George Clooney o kadınla evlenmezdi.
Biliyorum karısını, bu işler güzellikle olmaz sonuçta...Sen birde hugh jackman eşini gör. 15 yaş var aralarında. Ahh volverine ahhhgönül işte allah mesut etsin ne diyelim
Ya bunlarSen birde hugh jackman eşini gör. 15 yaş var aralarında. Ahh volverine ahhhgönül işte allah mesut etsin ne diyelim
Sanki siz biraz hırs yapmışsınız 'etrafında o kadar güzel kadın varken o beni beğenecek' diye.. Tüm mesele elde etme arzusu gibi geldi bana.ya sadece yaş meselesi değil ki etrafında o kadar güzel kadın varken beni mi beğenicek yaşlı filan ama çok hoş bir adam bence :)
naptın kız gittin mi yok daha haftasonuna çok var ama yahuya sadece yaş meselesi değil ki etrafında o kadar güzel kadın varken beni mi beğenicek yaşlı filan ama çok hoş bir adam bence :)
valla ben çirkin değilim :)45 yaş yaşlı değil, erkeğin en güzel yaşları. Şu an olur ama ilerisi için zor dedim. 20 sene sonrasını düşünüyorsan eğer olmaz yani. Ayrıca gönül işleri güzellikle olsaydı George Clooney o kadınla evlenmezdi.