Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

15 yaş var ama bende birçok gence değişmemem vallahi de olucak bişey değil ünlü biri olmasa bu kadar kasmazdım ve elde ederdim kesinlikle de yani ama bunu çok zor ya çokkk

Önceden herhangi bir muhabbetiniz yok sanırım. Var sanmıştım ben. Eğer öyleyse gidip fotoğraf falan çektirme bence. Bütün çekiciliğin biter adamın gözünde fotodan sonra.

Ne konuymuş ama bütün kk destek :) yaş farkı banada biraz fazla geldi ama özel bi çabaya gerek yok bence..Ben iki kişi arasında çekimin kendiliğinden olduğunu düşünürüm..nasip kısmet tabi:))
saolsunlar ya aynen kısmet herşey zaten özel çaba ne nasıl yapılır onu da bilmiyorum :)

Önceden herhangi bir muhabbetiniz yok sanırım. Var sanmıştım ben. Eğer öyleyse gidip fotoğraf falan çektirme bence. Bütün çekiciliğin biter adamın gözünde fotodan sonra.
napim peki sadece tanışayım mı ? evet foto çektirmiyim doğru

Ada'm kim çok merak ettim :confused:
Eğer ünlü biriyse bence abartısız giyin ama sönük giyinme şık ama sade fazla takı toka ıvır zıvır kullanma saçını da abartısız bişey yaptır at kuyruğu falan güzel olur
Çok ilgili davranma ama mutlaka da kendini belli et bir şekilde
Bence selfi yapın ama o selfiyi sen yap ayrıca fotoğraf çektirme birde fotoğrafı çektikten sonra olmadı şöyle böyle mi dursak gibi bir diyalog kur adamceğizle

Ada'm kim çok merak ettim :confused:
Eğer ünlü biriyse bence abartısız giyin ama sönük giyinme şık ama sade fazla takı toka ıvır zıvır kullanma saçını da abartısız bişey yaptır at kuyruğu falan güzel olur
Çok ilgili davranma ama mutlaka da kendini belli et bir şekilde
Bence selfi yapın ama o selfiyi sen yap ayrıca fotoğraf çektirme birde fotoğrafı çektikten sonra olmadı şöyle böyle mi dursak gibi bir diyalog kur adamceğizle

yani foto derken bende selfi tarzını kastediyordum zaten de ben utanırım yüksek ihtimal valla belkide gitmem gidersemde uzaktan bakıp kaçabilrimde benden herşey beklenir yani :)

yani foto derken bende selfi tarzını kastediyordum zaten de ben utanırım yüksek ihtimal valla belkide gitmem gidersemde uzaktan bakıp kaçabilrimde benden herşey beklenir yani :)
Kendinden emin dur mutlaka utanıp kaçma
Yani o yaş erkekler kendinden emin kızları daha çekici bulur sanırım
Evlenme ama aşk macerası olarak kalsın anılarda :)

Sayfalarin bir cogunu okudum.. umarım hersey gönlünce olur. Bencede yaşa takılma ama bizi bilgilendir ;)

Kendinden emin dur mutlaka utanıp kaçma
Yani o yaş erkekler kendinden emin kızları daha çekici bulur sanırım
Evlenme ama aşk macerası olarak kalsın anılarda :)

hahaha yok ya ne evlenmesi benim ki kendi kendine gelin güvey olma hali olarak kalıcak yüksek ihtimal :)

Sadece istediğini elde et diye dedim ailenin yerinde olsam asla müsade etmem evlenmen için
Haberdar et bizi :)
bişey olacağı yok iki kelam edersem ne mutlu bana zaten olcak bişey değil bütün hafta kendi kendime heyecan yaptım burda arkadaşları da telaşa verdim mucize olması gerekiyor bişey olması için ama en azından görürüm işte

Kızlar haftasonu yazamayabilirim şimdi gidip gitmeyeceğim konusunda hala kararsızım ama gidersem aklıma bişey geldi yani ne kaybederim ki ben bankacıyım ve genel müdürlükte çalışıyorum uzman olarak bir merhaba diyip konuşma fırsatı bulursam en son bankacı olduğumu söyleyip kartvizitimi vereyim diyorum yani buu yanımda varsa kartvizit her tanıştığım insana da veriyorum bizim sektör için olağan bir şey ne diyorsunuz nasıl olur ?

Kızlar haftasonu yazamayabilirim şimdi gidip gitmeyeceğim konusunda hala kararsızım ama gidersem aklıma bişey geldi yani ne kaybederim ki ben bankacıyım ve genel müdürlükte çalışıyorum uzman olarak bir merhaba diyip konuşma fırsatı bulursam en son bankacı olduğumu söyleyip kartvizitimi vereyim diyorum yani buu yanımda varsa kartvizit her tanıştığım insana da veriyorum bizim sektör için olağan bir şey ne diyorsunuz nasıl olur ?
mantıklı işiniz düşerse hesabı hani hamili kart yakınımdır tarzında
ayy bnde yarın biri ile buluşacağım ikimize de bol şans :)) :KK68:

mantıklı işiniz düşerse hesabı hani hamili kart yakınımdır tarzında
ayy bnde yarın biri ile buluşacağım ikimize de bol şans :)) :KK68:
Senin şansın benden çok fazla emin ol normal biri olsa ben bu kadar telaş yapmazdım inşallah olur senin ki bol şans :)

Ovvv, maşallah karizmatikmiş :) Ama temkinli olmalısın. 15 yaş küçüksün diye seni çocuk gibi yönlendirirse engellemelisin.
Yaş farkını severim ben, eşim de 6-7 yaş büyük benden. Ama dezavantajı çoktur onları da göze almalısın.

Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
nerden tanıştınız internetten mi?

Back
X