Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Ovvv, maşallah karizmatikmiş :) Ama temkinli olmalısın. 15 yaş küçüksün diye seni çocuk gibi yönlendirirse engellemelisin.
Yaş farkını severim ben, eşim de 6-7 yaş büyük benden. Ama dezavantajı çoktur onları da göze almalısın.
ne gibi dezavantajları var?

benm tanışacağım kişi de yazar :KK70: gerçi kendisi istedi görüşmek :) :KK68:
Vallahamı ben söyledim ya kim Allahaşkına söyle bide Nasıl başardın bunu o davet ettiyse senin iş kesin olur benimkinin daha benden haberi yok :(

Vallahamı ben söyledim ya kim Allahaşkına söyle bide Nasıl başardın bunu o davet ettiyse senin iş kesin olur benimkinin daha benden haberi yok :KK43:

Kim ya tanınan bi yazarmı ben tanırım gerçi kitap manyağı olarak :)

Ufak detaylar var söylersem tanınır cnm :) bende o piyasadanim yani ister istemez tanışıklık merhabalik oluyor ama biz bir tık dha üste tasidik dün espirisine imzami isterm dye yorum atmistm buna baktm.msj attı biz geldik fuar için falan diye :))

Ö
Ufak detaylar var söylersem tanınır cnm :) bende o piyasadanim yani ister istemez tanışıklık merhabalik oluyor ama biz bir tık dha üste tasidik dün espirisine imzami isterm dye yorum atmistm buna baktm.msj attı biz geldik fuar için falan diye :))
özelden yaz çatlarım vallahi yazmam burda :)

aha kız seninkide mi meşhur :))
bana da yaz özelden bende demem kimseye:))

Bence olabilir yani öyle dede görünümlü biri değil bence, ayrıca yaş farkının çok olması (aşırı olmadıkça) avantajlı bir durum bence.
Bol şans diliyorum sana ama banada resim atar mısın merak ettim ben de:)

İşte ben de ondan sormuştum bir zamanlar ben de edebiyat camiasına yakındım ama şu son dört beş senedir çektim elimi eteğimi. Geneli çok problemli insanlar, kadını da erkeği de.

İşte ben de ondan sormuştum bir zamanlar ben de edebiyat camiasına yakındım ama şu son dört beş senedir çektim elimi eteğimi. Geneli çok problemli insanlar, kadını da erkeği de.
Fazla kaprisli ve egolu insanlar ama o öyle değil coguna gore kaprissiz egosuz biri. Yani epeydir taniyorum ismende olsa ama sohbetmz şu son bir buçuk haftadır var

Fazla kaprisli ve egolu insanlar ama o öyle değil coguna gore kaprissiz egosuz biri. Yani epeydir taniyorum ismende olsa ama sohbetmz şu son bir buçuk haftadır var

Hayırlısı olsun. Güzel bir görüşme olur umarım, iyi eğlenceler.

pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli :KK43:
Bekar mı? Bunu bilecek kadar tanıyorsan sıkıntı yok. Ayrica bekarsa neden bu yaşa kadar evlenmemiş? Hele de muhafazakar bir ailesi olan birisi ise !!!

Arkadaşlar gördüm beni instagramdan tanıdığını söyledi şuan yazıyor hala bana :KK66:resimde çekildik sizi tanıdım gözler fazla belirgin dedi :)

ne bu imza günü falan mıydı resim çekinmişsin instagramda görmüş falan

Back
X