- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
VuhhuuuiiyArkadaşlar gördüm beni instagramdan tanıdığını söyledi şuan yazıyor hala banaresimde çekildik sizi tanıdım gözler fazla belirgin dedi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VuhhuuuiiyArkadaşlar gördüm beni instagramdan tanıdığını söyledi şuan yazıyor hala banaresimde çekildik sizi tanıdım gözler fazla belirgin dedi :)
Arkadaşlar gördüm beni instagramdan tanıdığını söyledi şuan yazıyor hala banaresimde çekildik sizi tanıdım gözler fazla belirgin dedi :)
hadi, hayırlısı. Dedim ben kendine güven diye. Bana çekildiğiniz fotoyu da atar mısın :)Arkadaşlar gördüm beni instagramdan tanıdığını söyledi şuan yazıyor hala banaresimde çekildik sizi tanıdım gözler fazla belirgin dedi :)
Gizemli ve olgun bi adam böylelerine karşı dikkatli olmanı tavsiye ederin çünkü çok tecrübelidir..senin içindeki yoğun duygular onda pek etki etmez bunu düşün ve sakin ol sende soğukkanlı olBir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
ya yazıştık ama bu kadar İşte bişey olmaz başkaBurada olmadığınıza göre tanışma faslindasiniz :)
Beni tanımış instagramdan konuşunca görünce tanıdım dedi hiç beklemiyordum utandım baya nerden bileyim beni tanıyacak ben belki yazan o değildir diye düşünüyodum dün gece ama oymuşGizemli ve olgun bi adam böylelerine karşı dikkatli olmanı tavsiye ederin çünkü çok tecrübelidir..senin içindeki yoğun duygular onda pek etki etmez bunu düşün ve sakin ol sende soğukkanlı ol
Dikkatini cekmis :)Beni tanımış instagramdan konuşunca görünce tanıdım dedi hiç beklemiyordum utandım baya nerden bileyim beni tanıyacak ben belki yazan o değildir diye düşünüyodum dün gece ama oymuş
Saol ama ben onun 3. Cü kez evleneceği kişi olduğumu sanmam sadece güzel bir kızın ilgisi hoşuna gitti o kadarNeden öyle dedin ki. Benim eşim de Çerkes . Benden 10 yaş büyük. Tiyatro oyuncusu. Yaşadığın heyecani bende yaşadım yaklaşık 15 yıl önce. Evliyim, oglumu var 1 tane. Ünlü bir oyuncu değil bunu belirteyim. (Ünlü mu sorusu gelmeden belirtmek istedim.) Benim eşimin tipi ve ağırlığı aynı bahsettiğin beyefendi ile :) sen nasil istiyorsan öyle olur inşallah.
Eh fena sayılmam bide yaşım küçük genelde benim yaşımdakiler keremceme hayran :)Dikkatini cekmis :)
instagramda cumartesi gecesi konuştuk daha sonra olduğu mekana gittim beni tanıdı ama ben o anlamadım instgramdaki resmlerimden tanımış görüşüp eve gittikten sonra yine instagramdan görünce hemen tanıdım gözler çok belirgin yazdıne bu imza günü falan mıydı resim çekinmişsin instagramda görmüş falan
fake değil cnm bizzat kendisi kesin eminim :)fake hesaptan yazıyor olmasın
he kaçırmazAy çok heyecanlı bu konu takipteyim
abimiz de fırsatı kaçırmamış ha
he kaçırmaz![]()
yani beğendi işte ve yazdı bana öle o kadar :) güzeldigörüşmeye gittiniz mi ne oldu, takip edemedim ben.