Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

@herames seyahatteydim takip edemedim konunu nedir son durum?
hımmm şimdi ben cumartesi bir arkadaşımda kaldım ve arkadaşımın da fişteklemesiyle instagramdan yazdım oda yazdı hemde hemen sora ertesi gün gittim beni görünce bi hareketler yaptı biz anlamadık arkadaşla sonra yanına gittim resim çekildik falan ben çok utandım hemen kaçtım arkadaşımda kızdı sonra instagramdan yazdı sizi görür görmez tanıdım gözler fazla belirgin dedi biraz daha yazıştık ama ben herşeyi mahvettim oraya senin için gelmedime getirdim olayı tesadüf oldu dedim oda ilgiç bir tesadüf olmuş o zaman dedi anladı yani adam bende bidaha yazmadım oda yazmıyor tabi öle bitti maceramız işte :D

hımmm şimdi ben cumartesi bir arkadaşımda kaldım ve arkadaşımın da fişteklemesiyle instagramdan yazdım oda yazdı hemde hemen sora ertesi gün gittim beni görünce bi hareketler yaptı biz anlamadık arkadaşla sonra yanına gittim resim çekildik falan ben çok utandım hemen kaçtım arkadaşımda kızdı sonra instagramdan yazdı sizi görür görmez tanıdım gözler fazla belirgin dedi biraz daha yazıştık ama ben herşeyi mahvettim oraya senin için gelmedime getirdim olayı tesadüf oldu dedim oda ilgiç bir tesadüf olmuş o zaman dedi anladı yani adam bende bidaha yazmadım oda yazmıyor tabi öle bitti maceramız işte :KK70:

O son hamleyi yapmasaymissin iyiymiş. Biraz geçsin üstünden hatırlat kendini bence.
Gözler akılda kalmış he;)

O son hamleyi yapmasaymissin iyiymiş. Biraz geçsin üstünden hatırlat kendini bence.
Gözler akılda kalmış he:KK66:

ya gözlerim yeşil ve herkesin söylediği şeyi oda söyledi işte baya cırlak bi yeşil farketmemek mümkün deil yani :D of ya koruma vardı yanımıza geldi oda hanımefendi tanıdığım olur dedi ay sarılıp öptü çok memnun oldum tanıştığıma dedi ben bi kuru teşekkür ederim deyip kaçtım ya çok utandım zaten çam devirdim baya nasıl hatırlacam ki :(

ya gözlerim yeşil ve herkesin söylediği şeyi oda söyledi işte baya cırlak bi yeşil farketmemek mümkün deil yani :KK70: of ya koruma vardı yanımıza geldi oda hanımefendi tanıdığım olur dedi ay sarılıp öptü çok memnun oldum tanıştığıma dedi ben bi kuru teşekkür ederim deyip kaçtım ya çok utandım zaten çam devirdim baya nasıl hatırlacam ki :KK43:
Kimi öptün yani, artiz abimizi korumayı mı? :KK48:
Adam ilgilenmiş epey sanki, ama ne kadar ciddi bir niyetle onu kestimek kolay olmaz

Kimi öptün yani, artiz abimizi korumayı mı? :KK48:
Adam ilgilenmiş epey sanki, ama ne kadar ciddi bir niyetle onu kestimek kolay olmaz
kız niye korumayı öpeyim :D adamı öptüm de ben pek öptüm sayılmaz kelebek kondurdum onu bile yapamadım o beni öptü daha çok :D ben niyetinin pek iyi olduğunu sanmam :D

ahahahhahaha herames sen de benim gibi deli dolusun anladığım kadarıyla..

olgun erkeklerin büyüsüne kapılıyorum bende evleneyim hemen çocuğuma kesin baba olur bundan diyorum ama sonucu hep hüsran nolucak bu halim bilmem :KK48:

senin içinde hayırlısı olsun canım

ya gözlerim yeşil ve herkesin söylediği şeyi oda söyledi işte baya cırlak bi yeşil farketmemek mümkün deil yani :KK70: of ya koruma vardı yanımıza geldi oda hanımefendi tanıdığım olur dedi ay sarılıp öptü çok memnun oldum tanıştığıma dedi ben bi kuru teşekkür ederim deyip kaçtım ya çok utandım zaten çam devirdim baya nasıl hatırlacam ki :KK43:

Adam ilgilenmiş aslında. Yuzsuzluk yapabilirsin bence. Sonra biseyler olursa gülerek hatırlarsınız. Olmazsa sen gülerek hatırlarsın.

Ben olsam başka bir tesadüf ayarlasak mı falan yazardım :KK53: Hem kendinle dalga geçmiş olursun hem de adamın ilgisini çekersin.

Adam ilgilenmiş aslında. Yuzsuzluk yapabilirsin bence. Sonra biseyler olursa gülerek hatırlarsınız. Olmazsa sen gülerek hatırlarsın.

Ben olsam başka bir tesadüf ayarlasak mı falan yazardım :KK53: Hem kendinle dalga geçmiş olursun hem de adamın ilgisini çekersin.
ooff o çok iddialı ben asla cesur olamadım ki öle çok utanırım ya sana da resmimi göndersem sence kendime güvenimin olmamasında haklımıyım senin yorumuna güvenirim

ooff o çok iddialı ben asla cesur olamadım ki öle çok utanırım ya sana da resmimi göndersem sence kendime güvenimin olmamasında haklımıyım senin yorumuna güvenirim
Ya kuzum niye senin kendine guvenin yok
Adami resimlerde gordum ve sen etkilendigin icin kafanda buyutmussun onu yolda gorsem donup bakmam bana itici ve soguk gelen bi tipi Var
Kendine guven duyman seni her zaman daha cekici yapar
Eminimki sen ondan daha guzel ve alimlisin sadece ozguvenin eksik

Ya kuzum niye senin kendine guvenin yok
Adami resimlerde gordum ve sen etkilendigin icin kafanda buyutmussun onu yolda gorsem donup bakmam bana itici ve soguk gelen bi tipi Var
Kendine guven duyman seni her zaman daha cekici yapar
Eminimki sen ondan daha guzel ve alimlisin sadece ozguvenin eksik
galiba öyle ama olay sadece o değil salak gibi gurur yaptım sana gelmedim ki ben dedim resmen adama ya

ahahahhahaha herames sen de benim gibi deli dolusun anladığım kadarıyla..

olgun erkeklerin büyüsüne kapılıyorum bende evleneyim hemen çocuğuma kesin baba olur bundan diyorum ama sonucu hep hüsran nolucak bu halim bilmem :KK48:

senin içinde hayırlısı olsun canım
nolcak bu cesaretsiz halim benim ya

galiba öyle ama olay sadece o değil salak gibi gurur yaptım sana gelmedim ki ben dedim resmen adama ya
belkide boylesi daha iyi olmustur
daha ilk gorusmenizde onun etrafindaki diger kadinlar gibi pervane olup siradanlasacagina bence asi davranmissin
zaten o seni begendiyse ilgilenicekse illaki geri donus yapicaktir
sephoranin yzdiklarinada katiliyorum
olmadi biraz beklersin eger ondan ses cikmiyorsa yeni bir tesaduf ayarla bence kaybedecegin bir sey yok

Herames merhaba, daha önce de yazmıştım sana. Konunu okurken yüzümde hep bir tebessüm oldu, çok samimi geldin bana :) Ben de Çeçenim akraba sayılırız. Yanılmıyorsam ailesi Eryaman'da oturuyordu bir ara eşim bahsetmişti bizim Çeçenlere komşular diye. Kayınvalidem bir ara oturmaya gitmişti. Hatta Mavi Marmara zamanında her anını takip etmiştik. Ailecek severek, beğenerek izliyoruz seninkini :)
Şimdi adam senin niyetini anlamış bir kere bu cepte. Bundan sonra bence sen biraz sakin kalmalısın 1-2 hafta kadar. Sonra instagramdan bir iki fotoğrafını beğen ki kendini hatırlat. Ben inanıyorum güzel bir şeyler olacak :) şansın bol olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herames merhaba, daha önce de yazmıştım sana. Konunu okurken yüzümde hep bir tebessüm oldu, çok samimi geldin bana :) Ben de Çeçenim akraba sayılırız. Yanılmıyorsam ailesi Eryaman'da oturuyordu bir ara eşim bahsetmişti bizim Çeçenlere komşular diye. Kayınvalidem bir ara oturmaya gitmişti. Hatta Mavi Marmara zamanında her anını takip etmiştik. Ailecek severek, beğenerek izliyoruz seninkini :)
Şimdi adam senin niyetini anlamış bir kere bu cepte. Bundan sonra bence sen biraz sakin kalmalısın 1-2 hafta kadar. Sonra instagramdan bir iki fotoğrafını beğen ki kendini hatırlat. Ben inanıyorum güzel bir şeyler olacak :) şansın bol olsun.
evet Ankara doğru :)y a ben artık bişey yapamam çok saol cnm ya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
belkide boylesi daha iyi olmustur
daha ilk gorusmenizde onun etrafindaki diger kadinlar gibi pervane olup siradanlasacagina bence asi davranmissin
zaten o seni begendiyse ilgilenicekse illaki geri donus yapicaktir
sephoranin yzdiklarinada katiliyorum
olmadi biraz beklersin eger ondan ses cikmiyorsa yeni bir tesaduf ayarla bence kaybedecegin bir sey yok

bakalım sephora bana taktik verirse biraz daha bekleyelim bakalım :)

sakın söyleme canım sakın ufak ufak belli et ama söyleme bırak emin olamasın merak içinde kalsın

Back
X