- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O işini bilir
Bu profildeki sen misin? Ben begendim seni. Yuzun yok ama guzelsin :)valla hoş adamdı hatırladığım kadarıyla gençtide evet![]()
ben onu çok beğeniyorum amaaaaaaaaaaaaaAy zaten yaşlandı o adam. Sen daha küçüklere bak canım.
kız korumayı öpmedimmmmmBiliyordum boşyere öpmediğini adamı![]()
benim ama şuan saçlarım koyu renk ve daha uzun :)Bu profildeki sen misin? Ben begendim seni. Yuzun yok ama guzelsin :)
ya sephoraa direk yaz yada mekanına git dedi zaten bana :)O işini bilir![]()
Mekanı yeni mi açmışya sephoraa direk yaz yada mekanına git dedi zaten bana :)
ya mekan onun değil o mekanda bir ürününü satıyor dielim ama hergün orda bana da yürüme mesafesinde yaniMekanı yeni mi açmış
Ben o kısmı bilmiyorum
Çiçek sepetinden çiçek yollasan açılış için çok mu saçma olur
Üfff ben sussam daha iyi sanırım![]()
Kardesi aktivistti bunun. Hatta Mavi Marmara gemisinde o da vardi.Kendi de ugrasiyo mu? Dernek faaliyetleriyle falan yani.ya sephoraa direk yaz yada mekanına git dedi zaten bana :)
Sürekli ordan geç elbet rastlaşırsınızya mekan onun değil o mekanda bir ürününü satıyor dielim ama hergün orda bana da yürüme mesafesinde yani![]()
Öpme tabi, benim o!!kız korumayı öpmedimmmmmDDDDDD
bi mavi Marmara olayı oldu ama onun dışında işinde gücünde bildiğim kadarıylaKardesi aktivistti bunun. Hatta Mavi Marmara gemisinde o da vardi.Kendi de ugrasiyo mu? Dernek faaliyetleriyle falan yani.
sorayım zaten arkadaşımda bi resimde yanındaki çocuğu sordu adama adamın iyice egosu zarar görecek gibiÖpme tabi, benim o!!![]()
Kızın aşkı yarım kalmış :)Bir-Dost
Loch Ness Canavari @herames
Noluyo ayol, takip edemiyorum ben bir türlü bu konuyu. Çok hızlı ilerliyo. Ne taktiki verceeem?
Sen vermişsin aslında ben görmemişimBir-Dost
Noluyo ayol, takip edemiyorum ben bir türlü bu konuyu. Çok hızlı ilerliyo. Ne taktiki verceeem?
valla bişe olmadı ben dedim sephoraa taktik verdi zaten de ben yapamıyorum ki :)Bir-Dost