Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

ya öylede onun etrafında çok öyle kadınlar var zaten yani biraz fazlamı hayalciyim diye düşünüyorum belki biir var hayatında yada kibarlık etti sadece sürekli bunlar geçiyor aklımdan şimdi bide ters teperse ya cevap yazmazsa yada kızasa diye korkuyorum :KK43:

Cevap yazmazsa ya da terslerse ne olacak ki, sanki adamı göreceksin bir daha...

Cevap yazmazsa ya da terslerse ne olacak ki, sanki adamı göreceksin bir daha...
evet valla pılımı pırtımı toplar kaçarım instagramdan zaten kapalıydı aylardır benim onun için açtım :(

Ayy kendıme ınanamıyorum ya :D
Nedense bastan okumak zor geldı sondan gerıye dogru gıttım:KK48: bırde baktım adam unluymus daha cok merak sarmaz mı :KK70:olmadı bulamıyorum bu seferde basladım en bastan arada kopyalara gore arastırma falan yapıyorum yok bulamıyorum:KK70: bırde kk da hıc boyle merak ettıgım bırsey olmamıstı :KK48:
Sonunda kım oldugunu buldumda ıcım rahatladı :KK70:
Anaa dedım bızım dızının oyuncusu ya bu :KK48:
Fazla tanınmıyo demıssın ısım olarak tanımasakta resmı gosterınce herkes tanır sankı :KK48:
Ne dıyım bılemıyorum ama hakkında hayırlısı olsun
Normalde hoslandıgını gosterme derdım ama eger gercekten ıstıyorsan hemen vaazgecme :KK48: kaybedecegın bısey yok cunku sadece bır unluye hayranlıktı der gecersın
Ama olurda bırsey baslarsa bır oyuncuyla sevgılı yada es olabılırmısın onu dusun. Dızılerde hersey yasanıyo sonucta :110:
Bırde senı gormesemde oyle bırı dusundumkı kafamda :KK70:dusundugum sen fıstık gıbısın :KK70:

Bu unlu adam kimmis ya merak ettim

Ayy tesekkur ederim o adamda hostur yani

Son düzenleyen: Moderatör:
ama şaşı sanki biraz
Bilmem dizilerni hep izledim ama farketmemisim :KK48:rolleri bep bi agir adam havalarinda ben onu saba tumerde izlemistim ilk esiyle beraber mavi marmara gemisine binmeden nikah kiydiklarini anlatmislardi o kizda bi oyuncuydu baya romantik asiklardi daha sonra baska biriyle evlenirken gordum nedense uzuldum o ilk kizla cok yakimstirmistim

bu konu fake diye çok korkuyorum
oha niye fake olsun burda bir çok kişi benim resimlerimi gördü üstelik çekildiğim fotoyuda gördüler olay gerçek ama olabilme ihtimali bence yok tamam güzel bi kadınım da onunda etrafında ne kadınlar var ben gerçeğe döndüm hiç bişey yazmam ona bitti bu macera

Selam
yeni atak yaptın mı :KK53:
Banlanmışım ya başkasının konusunda senin Sinan'dan bahsettik diye
Çocukların ve içinde çocuk yaşatanların 23 Nisan Bayramı kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE

Selam
yeni atak yaptın mı :KK53:
Banlanmışım ya başkasının konusunda senin bahsettik diye
Çocukların ve içinde çocuk yaşatanların 23 Nisan Bayramı kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE
sorma ya hep beraber hapise düştük benim ilk oldu he hep onun yüzünden :) ya yok ben atak filan yapamam anca kendi resimlerimi koyup arada onu fotolarını beğeniorum işte

sorma ya hep beraber hapise düştük benim ilk oldu he hep onun yüzünden :) ya yok ben atak filan yapamam anca kendi resimlerimi koyup arada onu fotolarını beğeniorum işte
kıyamam kız :KK70:

instagramda fenomen olmama an meselesi :KK70: harici tüm dünya erkekleri yazıyor vallahi ciddiyim dün ispanyadan yazıordu biri holaaa sana hola asıl be :KK70: iyice tozuttum ama 5 mayısta onu yine görücem sinannnn :KK15::KK37:

eheheheheheh

Back
X