Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

instagramda fenomen olmama an meselesi :KK70: tüm dünya erkekleri yazıyor vallahi ciddiyim dün ispanyadan yazıordu biri holaaa sana hola asıl be :KK70: iyice tozuttum ama 5 mayısta onu yine görücem :KK15::KK37:

eheheheheheh
holalar hulohoplar peşimde ,ben sana pervane,gönlünde yer yoksa güzelim ,merak etme ,ben ayakta da giderim de :KK70::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes konu sahibini övmüş,forumda kimseyi merak etmemiştim bu kadar..umarım en kısa zamanda kontağa geçip buluşursunuz

oha niye fake olsun burda bir çok kişi benim resimlerimi gördü üstelik çekildiğim fotoyuda gördüler olay gerçek ama olabilme ihtimali bence yok tamam güzel bi kadınım da onunda etrafında ne kadınlar var ben gerçeğe döndüm hiç bişey yazmam ona bitti bu macera

fotoyu ben de istiyorum :KK48:

instagramda fenomen olmama an meselesi :KK70: harici tüm dünya erkekleri yazıyor vallahi ciddiyim dün ispanyadan yazıordu biri holaaa sana hola asıl be :KK70: iyice tozuttum ama 5 mayısta onu yine görücem sinannnn :KK15::KK37:

eheheheheheh
Ona yaz ki
Herkes bana hayran,
Ben sana kurban.
Sen cama tırman..

benden başka kadın elbise giymeliymişe takılan olmamış sanırım..
bir kadının ne giyip giymemesi gerektiğine kadar kadını obje olarak gören bir adamın 2 kere boşanmış olması gayet normal geldi bana..

Konuyu daha yeni adamakıllı okuduğum için az önce gördüm, tam yazacaktım ki sizin yaziniz gözüme çarptı. Kesinlikle katılıyorum, kadın şunu yapmalı diyen tipler feminist damarımı attırıyor, onlara mı kaldı ne giyeceğimiz, neyi nasıl yapacağımız.:KK20:

Back
X