Pazar günü sevişmeleri

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
İnsanlar cinsel birleşmede bulunmanın zamanını somut, pratik ve sıradan gerekçelere göre belirleyebilmektedir.

Yeryüzünün hemen her yerinde kadın ve erkekler sevişme zamanı olarak genellikle geceyi seçerler. Çünkü ancak gece olduğunda gündelik kaygılardan uzaklaşmak mümkün olur. Günün bu saatlerinde kişinin zorunlu olarak yerine getirdiği görevler sona erer, haz alacağı bir başka konuya yönelebilir. Üstelik aile içinde gece, çocukların yattıkları, dolayısıyla ortadan çekildikleri bir zamandır.

Ortalama Avrupalı'nın haftada bir Pazar günleri cinsel birleşmede bulunduğu, haftanın başka günlerinde ise gece 10-11 gibi erken saatlerde yatarak bir sonraki güne hazırlanmayı seçtiği söylenir.

alıntı

tamam düzünli hayat yapıyolarda o kadarınada çüş artık.valla benimki bi pazarım var onuda ....... mi geçiricem der ya:Roflol: bana saçma geldi insan ne zaman isterse ozaman yapar dimi.

yok be arkadaşlar araştırma yapılmış ama konu hiç de öyle değil.Ben ve eşim şahsen stressiz ve müsait olduğumuz her zaman hazırızdır,hele ki işe gitmeden önce..erkek sabahları dinç olur ve bu daha keyif verir insana :) bazen günde 2 kez..

ben yeni evliyim ama bu konuda sanırımm ben baskınım hep isteyen ben oluyorum eşim haftada 3 gün diye tutdurdu ben istiyorum o hayırr diyo sadece pazar olmaz ama bu gece cuma gecesi yani buu gece benim gecemmm yandı kocacımm unutmadan bişey sorucam .günüm geçdi ilişkiye girince karnımda ağrı oluyo çokkkötü 1 ağrı hemde hiç nöyle olmamışdı gebe olma ihtimalim varmıı acaba düğün gecem hamile kalıcam geceydii

benim bildiğimde sadece avrupada değil turkiyede de pazar günleri her çift eğer engel yoksa birlikte olur

Bencede pazarın yeri ayrı..
Olduki ogün misafir felan geldi vakit kalmadı, gecenin kaçı olursa olsun pazarı es geçemeyiz..

Canım ne zaman isterse gündüz gece fark yapmazzz.:teytey::teytey::teytey:

günler de öylekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

pazaretsi salı çarşamba ne önemi var günlerin onun zamanı mı olurmuş insanın ruh haline bağlı

bence sexin düzeni olmaz pazar salı çarşamba ne zaman isterse o zman yapılması gereken bişey ama ewet pazarları biraz daha güzel oluyor.

Pasar günleri iş yok güç yokkkk ohhhhhhhh….sonrada bir duşşş sonrada giyin süslen gezmeye çık…Alllahım düşünmesi bile çok güzel.

ben çalışıyorken yorgunluktan hiç bişey düşünmüyor sadece pazar sabahlarını güzel geçiriyorduk. Şimdi evdeyim eşimle 1,5 yıldır evliyiz ama hiç zamanla işim yok artık o istemese de.......................hihoyyyt

valla her an her zaman çok güzel ama =) tabi şöyle tatil günlerindeyken öğlene doğru uyanırız uykulu uykulu böyle :) ozman daha güzel:) sonra yaparız banyomuzu ve kahvaltıya dışarıyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…