Pazar koleksiyonlarınız (bakırköy pazarı)

sevda28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
181
5
46
Çanakkale
merhaba arkadaşlar..

alışveriş yapmayı bende her kadın gibi çok seviyorum..ee kadın erkek gibi değil giysi konusunda alabileceği alternatif çok..ben mağazalardan da alışveriş yapıyorum ama malum bazen beğendiğim şeyler çok pahalı olabiliyor..bu konuda büyük kurtarıcımız semt pazarları..hele mağazalarda o kadar para vermek yerine tüm kıyafetlerini çok çok uygun fiyatlara pazardan alanları tebrik etmek istiyorum çünkü bu gerçekten uğraş ve zaman gerektiren bir iş..her tezgahta uygun trend ve farklı giysiler bulmakta bi beceri sonuçta..ben bakırköy pazarına yakınım çevremdeki en büyük pazar orası..öncelikli olarak bakırköy pazarından alışveriş yapan arkadaşlar buraya aldıkları giysilerin resimlerini koyup birde fiyatlarını yazarlarsa nede süper olur:)) tabi diğer pazarlardan alışveriş yapan arkadaşlarında örneklerini bekliyor olucaz..yazda geliyor bulduğunuz cıvıl cıvıl kıyafetleri paylaşın görelim fikir edinelim bitmeden bizde gidip alalım:)) neyseki pişti olma riskimiz yok o yüzden seçtiklerinizi burdan paylaşabilir misiniz? bu çok ucuza stil sahibi giysileri ve en son trendleri nasıl arayıp tarayıp buluyorsunuz sırrını bizlerede söyler misiniz::)) Nedir bu işin püf noktası..genelde hangi tür kıyafetler daha uzun ömürlü?

paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bende istanbuldayım.O pazara çok gittim ama hepsindede yanımda eşim vardı.Eşim pazardan giyim alma taraftarı değildir.O yüzden hiç bakmama izin vermedi.Bir gün tek gidip alışveriş yapıcam ahdım var.Çok güzel şeyler var o pazarda.

aslında pazarda çok uygun fiyata mağazalarda olanlardan daha kaliteli şeyler bulunabiliyor..senelerdir belki üniversite zamanlarımdan kalam giysilerim var hala..erkekler o pazar kalabalığından pek hoşlanmıyor bence..kendi eşimden biliyorum..kalabalıkta daralıyor ee bende bi tezgah kestiriyorum gözüme değişik modeller bulabileceğim ama karıştırmadan bulamazsın:))) ee haliyle bir hücum söz konusu aynı tezgaha sıkılıyor hadi çıkalım diyor hiç bişeye bakamıyorum baskı altındayken:)) çok sinir bozucu:)

ben de bakırkoy pazarına cok yakınım .
cok sık sık da ugrarım .
tavsıyem taksım pasajlarına da goz atman .
gercekten oıldukca uygun ve marka urunlerı bulabılırsınız .
terkoz ve atlas pasajına sık sık zıyaret ederım .

aslında pazarda çok uygun fiyata mağazalarda olanlardan daha kaliteli şeyler bulunabiliyor..senelerdir belki üniversite zamanlarımdan kalam giysilerim var hala..erkekler o pazar kalabalığından pek hoşlanmıyor bence..kendi eşimden biliyorum..kalabalıkta daralıyor ee bende bi tezgah kestiriyorum gözüme değişik modeller bulabileceğim ama karıştırmadan bulamazsın:))) ee haliyle bir hücum söz konusu aynı tezgaha sıkılıyor hadi çıkalım diyor hiç bişeye bakamıyorum baskı altındayken:)) çok sinir bozucu:)

Evet sanırım biraz kalabalıktan birazda biz etrafında kadınların dolu olduğu tezgahlara bakmak isterken kenarda kalıp sıkılmalarından kaynaklanıyor.Özellikle üst giyimde ve pijama takımlarında büyük pazarlarda çok cici bici şeyler oluyor.Bende en kısa zamanda fındıkzade pazarına ve bakırköy pazarına gitmek istiyorum.

Canım fırsatınız olursa Kadıköy Hasanpaşada salı pazarı var inanmazsınız neler geliyo neler ama o haftaya özel oluyo çoğu geldimi tükeniyo,görseniz tüm kadıköy sosyetesi orda tezgah karıştırıyo ahahah :27: zara -mango-top shop ürünlerine rastlamışlığım var,tabiiki baştan sona pazardan giyinemezsin ama dönem dönem arada uğrayıp güzel bi kaç parça edinilebilir kaliteli şeyler oluyor genelde,bunun yanı sıra kumaşçılar dizboyu güpürler satenler vs. o tezgahlara yaklaşınca şu tarzlarda ekülü arkadaşlara rastlarım çoğunlukla:birisi çok rüküş abartılı makyaj yapan kadın birde hafif kırık erk. arkadaş: kucaklarında metre metre kumaş :27: sanırsam stilist takılan tayfa.. evde dikiş nakış kabiliyeti olanlar içinde cennet diyebilirim.. :31: birde yazın çok güzel karpuz getiriyolar :27:

Son düzenleme:
Canım fırsatınız olursa Kadıköy Hasanpaşada salı pazarı var inanmazsınız neler geliyo neler ama o haftaya özel oluyo çoğu geldimi tükeniyo,görseniz tüm kadıköy sosyetesi orda tezgah karıştırıyo ahahah :27: zara -mango-top shop ürünlerine rastlamışlığım var,tabiiki baştan sona pazardan giyinemezsin ama dönem dönem arada uğrayıp güzel bi kaç parça edinilebilir kaliteli şeyler oluyor genelde,bunun yanı sıra kumaşçılar dizboyu güpürler satenler vs. o tezgahlara yaklaşınca şu tarzlarda ekülü arkadaşlara rastlarım çoğunlukla:birisi çok rüküş abartılı makyaj yapan kadın birde hafif kırık erk. arkadaş: kucaklarında metre metre kumaş :27: sanırsam stilist takılan tayfa.. evde dikiş nakış kabiliyeti olanlar içinde cennet diyebilirim.. :31: birde yazın çok güzel karpuz getiriyolar :27:

Aynen Kadıköy pazarı çok iyi özellikle kumaş konusunda. Bende de var birkaç tane Kadıköy pazarındaki kumaşlarla artistik tasarımlar yaratan stilist arkadaşlardan ama henüz fakir öğrenci tayfasından oldukları için gay eküriler eşliğinde gitmek yerine pazarın kapanma saatine yakın gidip yere düşen, kirlenen, yırtığı vs. olan kumaşları alıyorlar.Ona rağmen bayağı güzel şeyler kumaşlar geçiyor ellerine.

Aynen Kadıköy pazarı çok iyi özellikle kumaş konusunda. Bende de var birkaç tane Kadıköy pazarındaki kumaşlarla artistik tasarımlar yaratan stilist arkadaşlardan ama henüz fakir öğrenci tayfasından oldukları için gay eküriler eşliğinde gitmek yerine pazarın kapanma saatine yakın gidip yere düşen, kirlenen, yırtığı vs. olan kumaşları alıyorlar.Ona rağmen bayağı güzel şeyler kumaşlar geçiyor ellerine.

Heh heh yani para olunca eküri olur diyosun oda güzel :27: olsun iyi yapıyolar böyle böyle gelişir her iş,kıyamam öğrenci tayfasına allah yardımcıları olsun hepsinin :31:

Son düzenleme:
ilk defa 2hafta once gittim bakirkoy pazarina nereye bakacagimi sasirdim..ayni marka magazada 40lira olan bebek esya cantasi aldim 5liraya hemde 3tane keske daha fazla alsaydim bebekli arkadaslarima hediye ederdim bide pazar cikisindaki dukkanlardan birinde esofmanlar,uzun kollu ustleti ve yelekleri vardi 5liraya annemle birsuru aldik en kisa zamanda yine gidicem hizimi alamadim:27::27::27:

Selam kızlar bugün kadıköy-hasanpaşa salı pazarına uğradım,yani cumaları da açık,hernekadar salıya oranla daha az tezgah ve çeşit olsada idare ederdi..
Ben aslında sözlüme t-shirt almaya çıktım pazarda güzel bulamazsam bahariye cd.ne geçerim dedim.. neyseki çok güzel t-shirt ler vardı.. fazla uzatmadan fotoalrı koyuyorum..

$Fotoğraf0032.webp
3.5

$Fotoğraf0033.webp $Fotoğraf0034.webp $Fotoğraf0035.webp
$Fotoğraf0036.webp
bunlar 15 er tl

$Fotoğraf0037.webp $Fotoğraf0038.webp
3 tl 10 tl annem için aldım

$Fotoğraf0039.webp $Fotoğraf0040.webp
bunlar tane 3,5 tl

$Fotoğraf0041.webp $Fotoğraf0042.webp
bunlarda 3.5 dan renkli olanı o an üzerimde olan beyaz pantolonun etkisiyle kombine giyerim diye aldım ama kırmızıya bi anlama veremedim :8:

$Fotoğraf0043.webp
3.5 tl buda ince yazlık akşam yürüyüşe çıkarken üste alınabiliri

$Fotoğraf0044.webp
paketi 1 tl ikili çorap

Son düzenleme:
kızlar bakırköy pazarını çoook özledim allah kahretsin bu dağ başı gibi yerdeyim .. en kısa zamanda bakırköy cumartesi pazarına gitmeyi düşünüyorum :10:

Selam kızlar bugün kadıköy-hasanpaşa salı pazarına uğradım,yani cumaları da açık,hernekadar salıya oranla daha az tezgah ve çeşit olsada idare ederdi..
Ben aslında sözlüme t-shirt almaya çıktım pazarda güzel bulamazsam bahariye cd.ne geçerim dedim.. neyseki çok güzel t-shirt ler vardı.. fazla uzatmadan fotoalrı koyuyorum..

Eki Görüntüle 384474
3.5

Eki Görüntüle 384475 Eki Görüntüle 384476 Eki Görüntüle 384478
Eki Görüntüle 384479
bunlar 15 er tl

Eki Görüntüle 384480 Eki Görüntüle 384481
3 tl 10 tl annem için aldım

Eki Görüntüle 384482 Eki Görüntüle 384483
bunlar tane 3,5 tl

Eki Görüntüle 384484 Eki Görüntüle 384485
bunlarda 3.5 dan renkli olanı o an üzerimde olan beyaz pantolonun etkisiyle kombine giyerim diye aldım ama kırmızıya bi anlama veremedim :8:

Eki Görüntüle 384486
3.5 tl buda ince yazlık akşam yürüyüşe çıkarken üste alınabiliri

Eki Görüntüle 384487
paketi 1 tl ikili çorap

Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan..bende konuyu açtığımdan beri gidicem inşallah bu hafta sonu gidicektim ama misaf
r
m vardı haftaya bi kolaçan edicem aldıklarımıda burdan paylaşıcam..3 e 5e neler almışsınız yaa süper:))):52:

Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan..bende konuyu açtığımdan beri gidicem inşallah bu hafta sonu gidicektim ama misaf
r
m vardı haftaya bi kolaçan edicem aldıklarımıda burdan paylaşıcam..3 e 5e neler almışsınız yaa süper:))):52:

teşekkürler.valla öyle denk geldi o tezgah :27: bekliyoruz fotoları

Son düzenleme:
Back
X