Pazar sabahı huzursuzluk

Benim teyzem geldi aklıma bi an. Abim ve yengem yakınına taşınsa sevinçten havalara uçar yeğenim gelmiş diye koşar gider hemen ilk fırsattaaa :) Hatta evleri dağınıksa hemen girişir eve toplar sonra çaylarını tazeler oturur sofraya.. He gelin böyle bir tavır sergilerse o gelinden önce annemi arayıp bir güzel giydirir yeğenimi görmeye gittim de böyle yaptı o kız bana diye ve boş yere kalpler bozulur... Zavallı anacığımda arada kalır. Bi yanda bacısı bi yanda gelini.. Ne gerek var tüm bunlara Allah aşkına... Çat kapı gelen dağınıklığı görmeyecek. Görüyorsa da o onun problemi. Supermenmiyiz biz sürekli mükemmel hazır ve nazır olalım. Büyütmeyin lütfen.
Keşke sizin teyzeniz gibi bi teyzesi olsaydı eşimin ama güzel bi fotoğraf bile attığımızda kendisine eşimin tişortunda ki lekeyi görüp kv yi arayan ve gelin ne biçim çamaşır yıkıyor lekeli tişort giydirmiş tarzı ve fazlası laflar söyleyen yani sürekli açık arayan ve bu açığı tüm sülaleye yayan birisi fitnat yani

Bilmiyorum her yöntemi denediniz mi?
1. Rest çekip ailenize gitmek.
2. Cinnet geçirip olay çıkarmak.
3. Depresyondaymış gibi davranıp kocanız dahil hiç kimseyle muhatap olmamak, konuşmamak.
Hımm 3. Hariç hepsini yaşadık onu da mümkün zamanda bi yapiim :)

Her insan aynı değil her teyzede bu kadar cahil misiniz bunu düşünemeyip abuk bi mesaj yazıyorsunuz
Yazı tarzından kimin cahil olduğu çok bariz ortada.. eşin teyzesine değer veriyorsa beş dak geldi oturdu diye kayınvalideni arayıp ona kardeşini şikayet etmek durduk yere sorun çıkarmaktır. Şımarıklık başka birşey değil. Her teyze aynı olmayabilir ama yeğenini görme hakkı her teyzede vardır. Konu sahibi teyzesinin kötülüğünden bahsetmemiş. Anne yarısı bir insan evin dağınıkken gelse ne olmuş. Sevmek zorunda değil beş dak gelmesini sorun etmemeli eşi için. Bu kadar tantana hadsizliktir tıpkı sizin yazınız gibi. Sevgi yoksunluğunuz o kadar belli ki. Teyze ya da hala olmamışsınız ömrünüzde. Ben yeğenim için canımı veririm. Evine gittim diye sürat asamaz eşi bana.

Her insan aynı değil her teyzede bu kadar cahil misiniz bunu düşünemeyip abuk bi mesaj yazıyorsunuz
şöyle bir baktım da neden carladıız insanlara bu kadar cahil bilmemne diye

teyze çok cahil olabilir dedikodu yapıyor olabilir
ama ne ayıp yaptığınız eşinize de kv ye de huzursuzluk vermişsiniz

Teyzesi cahil olabilir, açık arayan bir tip olabilir , bu dediğiniz doğrudur ama burda sizi haksız yapan, kayınvalidenizi arayıp şikayet edip , huzursuzluk vermeniz.

Bi insan kendi huzurunu nasil bozarin temsili örnegisiniz.

Yazı tarzından kimin cahil olduğu çok bariz ortada.. eşin teyzesine değer veriyorsa beş dak geldi oturdu diye kayınvalideni arayıp ona kardeşini şikayet etmek durduk yere sorun çıkarmaktır. Şımarıklık başka birşey değil. Her teyze aynı olmayabilir ama yeğenini görme hakkı her teyzede vardır. Konu sahibi teyzesinin kötülüğünden bahsetmemiş. Anne yarısı bir insan evin dağınıkken gelse ne olmuş. Sevmek zorunda değil beş dak gelmesini sorun etmemeli eşi için. Bu kadar tantana hadsizliktir tıpkı sizin yazınız gibi. Sevgi yoksunluğunuz o kadar belli ki. Teyze ya da hala olmamışsınız ömrünüzde. Ben yeğenim için canımı veririm. Evine gittim diye sürat asamaz eşi bana.
Hadsiz olan sensin ki benim hakkında yorum yapıyorsun tanımadan. Ben iki yeğen baktım büyüttüm evlenmeden terbiyesiz, ama ikisinin evlendiklerin de eşleri için terbiyesizce konuşmam, bu kadın ulu orta yeğenime kendini bec... hamile kaldın diyebilen arkamdan yapmadığı yalan yanlış dedikoduyu bırakmayan bi kadın gelip yeğenini görmek olsaydı derdi binlerce km uzaktaki memleketlerine gittiğimizde bir gün olsun evine çağırır veya yanımıza gelirdi. Tanımadan yazıları doğru düzgün okumadan sırf atarlanmak için yazı yazıyorsun buraya. Cahilin dibisin dibi

şöyle bir baktım da neden carladıız insanlara bu kadar cahil bilmemne diye

teyze çok cahil olabilir dedikodu yapıyor olabilir
ama ne ayıp yaptığınız eşinize de kv ye de huzursuzluk vermişsiniz
Hepsi haketti iyi yaptım allah beter etsin hepsini evlendiğim günden beri ben çok çektim hepsinden.

Bi insan kendi huzurunu nasil bozarin temsili örnegisiniz.
Hayır insanların huzurumu bozmak istediklerini bile bile izin verdim diyelim. Siz evinize kocamızla kahvaltıdayken şeytan gelip sivri dilini sokunca huzurlu kalabiliyo olabilirsiniz bnm artık gücüm kalmadı

Hadsiz olan sensin ki benim hakkında yorum yapıyorsun tanımadan. Ben iki yeğen baktım büyüttüm evlenmeden terbiyesiz, ama ikisinin evlendiklerin de eşleri için terbiyesizce konuşmam, bu kadın ulu orta yeğenime kendini bec... hamile kaldın diyebilen arkamdan yapmadığı yalan yanlış dedikoduyu bırakmayan bi kadın gelip yeğenini görmek olsaydı derdi binlerce km uzaktaki memleketlerine gittiğimizde bir gün olsun evine çağırır veya yanımıza gelirdi. Tanımadan yazıları doğru düzgün okumadan sırf atarlanmak için yazı yazıyorsun buraya. Cahilin dibisin dibi
Pardon da.. Burada konu açan sensin tabi ki yorum yapılacağı belli bunu kabul edip konu açmışsın. Tanımamız mı gerekiyor yorum yapmak için? Konu açmayın sizde o zaman bizde yorum yapmayalım. Bu kadar kötülük yapan kadın habersiz kahve içmeye gelecek kadar yüzsüz ise bunu eşinize düzgün bir üslupla söylersiniz olur biter. Çocuk gibi kayınvalideye şikayet çok gereksiz. Atarlanan ben değilim sensin. Hem konu açıp soruyorsun hem de eleştiriye gelemiyorsun. Almasaydın içeriye o zaman. Hem kahve yap hem arkasından konuş. Allah eşine ve ailesine sabır versin. Ayrıca çocuğuna acıdım.

Pardon da.. Burada konu açan sensin tabi ki yorum yapılacağı belli bunu kabul edip konu açmışsın. Tanımamız mı gerekiyor yorum yapmak için? Konu açmayın sizde o zaman bizde yorum yapmayalım. Bu kadar kötülük yapan kadın habersiz kahve içmeye gelecek kadar yüzsüz ise bunu eşinize düzgün bir üslupla söylersiniz olur biter. Çocuk gibi kayınvalideye şikayet çok gereksiz. Atarlanan ben değilim sensin. Hem konu açıp soruyorsun hem de eleştiriye gelemiyorsun. Almasaydın içeriye o zaman. Hem kahve yap hem arkasından konuş. Allah eşine ve ailesine sabır versin. Ayrıca çocuğuna acıdım.
Terbiyesizsin işte çocuğumun adını ağzına alacak kadar, allah seni çocuğunla sınasın

Çünkü kendi haklı sanıp konu açmış ama kimseden destek göremeyince carlamaya başlamış. Çünkü kendi kötü ruhu kötü.
Kötü ruhlu olmasaydın ben sana durumu izah ettiğimde sana istediğini vermiycem diyip çirkefleşmezdin, sırf kötü yorum yapmak için bi tarafını yırtıyorsun, demekki sende insanlara rahatsızlık vermek için an kollayan edepsizin tekisin

Back
X