Pazarda çalınan cüzdanım..

askbahcem

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
4.885
5.509
358
32
Kızlar dün pazara gittim.. bikaç parça bişey aldım.. yanımda 120 lira vardı 20 lira harcamıştım hemen hemen sadece 100 lira kalmıştı para olarak ama benim kimliğim,oğlumun kimliği, eşimin yedek kredi kartı,hesap kartım, herşeyim cüzdandaydı.. arkamda sırt çantam vardı içinde telefonumda vardı.. hayret telefonu almamışlar yada farketmemişlerdi.. elime çantamı aldığımda fermuarı açıktı anladımki gitti herşey.. öylece bakakaldım.. zaten herşey çok pahalıydı yarımşar kilo alıp çıkacaktım pazardan elimde üç poşetle eve döndüm.. çok etkilendim yaa ilk kez başıma böyle bir olay geldi.. siz nasıl tedbir alıyorsunuz?

o kadar esyam param soyuldu ki şimdiye kadar cok zor... Allah hidayet versin onlara....

cantamı önüme takmak
gereginden fazla para kesinlikle tasımamak

Toplu taşıma veya kalabalik alanlarda sırt cantami kanguru tarzi onume takıyorum,keşke siz de öyle yapsaymışsınız
Çok mantıklı aslında.. ama hiç aklıma gelmedi çünkü bir yandan oğlumla ilgilenip biryandan pazar yapmaktan unutuyorum herşeyi.. bende öyle yapayım en iyisi.

Çok geçmiş olsun. Kredi kartını vs kapattırıp, hemen yeni kimlik çıkarttırın ki kaybettiğiniz etkisiz sayılsın.
Sırt çantasını rahat da olsa; bu yüzden çok güvenli bulmuyorum işte. :(
Pazar gibi kalabalık yerlere giderken; küçük cüzdan tarzı postacı omuz çantaları kullanmak daha mantıklı. En azından önünde oluyor. Risk daha az.

o kadar esyam param soyuldu ki şimdiye kadar cok zor... Allah hidayet versin onlara....

cantamı önüme takmak
gereginden fazla para kesinlikle tasımamak
Aslında tam bişey alacağım dur biraz daha bakayım biraz daha dolanayım derken gitti cüzdan. Zamanında herşeyi alıp çıksaydım belki gitmeyecekti.. valla hiçbirşeyimi helal etmiyorum hamile halimle zor gittim zaten birde üç poşetle gelmek çok koydu..

Aslında tam bişey alacağım dur biraz daha bakayım biraz daha dolanayım derken gitti cüzdan. Zamanında herşeyi alıp çıksaydım belki gitmeyecekti.. valla hiçbirşeyimi helal etmiyorum hamile halimle zor gittim zaten birde üç poşetle gelmek çok koydu..

canım sen et hakkını helal zaten Rabbim sorar .. bende hep o esnalarda caldırdımm

Çok geçmiş olsun. Kredi kartını vs kapattırıp, hemen yeni kimlik çıkarttırın ki kaybettiğiniz etkisiz sayılsın.
Sırt çantasını rahat da olsa; bu yüzden çok güvenli bulmuyorum işte. :KK43:
Pazar gibi kalabalık yerlere giderken; küçük cüzdan tarzı postacı omuz çantaları kullanmak daha mantıklı. En azından önünde oluyor. Risk daha az.
Teşekkür ederim canım. Emniyette ifade verdim kimlik için.. bütün hesapları kapattırdık akşamında.. bundan sonra tövbe birdaha o çantalardan takarsam..

Bel cantası yada omuzdan canta yada fermuarlı cebi olan kıyafetler giyebilirsin
Polise gidip zabıt tuttursaydın
Genelde parayı alıp saga sola kimliği atıyorlar basınıza bi iş gelmesin sonra

canım sen et hakkını helal zaten Rabbim sorar .. bende hep o esnalarda caldırdımm
Valla canım yok helal etmiycem çünkü oğlum pazarda muz istedi alamadım oyuncak gördü ağladı alamadım o ağlarken bende ağladım.. evimde uzaktı bayada yol yürüdüm polise gittim ifade verdim hakkım helal değil asla..

Sirt cantasi taktigimda para ve telefonu koyacak ekstra kucuk canta takarim veya para ve telefon ceketimin cebinde olur. Sirt cantasinda telefon cuzdan birakmadim hic.
Ama benim de kotu bir huyum var cuzdani elimde dolastiririm alisveristeysem. :)))) avm tuvetinde sacimi basimi duzeltirken cuzdani lavabonun kenarina birakmisim farketmeden (ne diye hala cantaya atmiyorsam) onu da bi guzel orada unutup tuvaletten cikmistim. Sonrasi yok, cuzdan gitti tabi.
Hala arada cuzdani elimde tasiyorum farketmeden ama hemen cantaya atiyorum. :KK70: gecmis olsun size de.

Bel cantası yada omuzdan canta yada fermuarlı cebi olan kıyafetler giyebilirsin
Polise gidip zabıt tuttursaydın
Genelde parayı alıp saga sola kimliği atıyorlar basınıza bi iş gelmesin sonra
Verdim canım ifade.. aslında bugün gidip baksaydım pazarın çevresi boş arazi belki bulurdum ama hava sıcak ve yol uzak hiç cesaret edemedim...

Sirt cantasi taktigimda para ve telefonu koyacak ekstra kucuk canta takarim veya para ve telefon ceketimin cebinde olur. Sirt cantasinda telefon cuzdan birakmadim hic.
Ama benim de kotu bir huyum var cuzdani elimde dolastiririm alisveristeysem. :)))) avm tuvetinde sacimi basimi duzeltirken cuzdani lavabonen kenarina birakmisim farketmeden (ne diye hala cantaya atmiyorsam) onu da bi guzel unutup tuvaletten cikmistim. Sonrasi yok, cuzdan gitti tabi.
Hala arada cuzdani elimde tasiyorum farketmeden ama hemen cantaya atiyorum. :KK70: gecmis olsun size de.
Teşekkürler sizede geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun cok kötü hırsızlık yaparak nasil yiyorlar üzüldüm sizin adınıza sizde üzülmüşsünüz caniniz sağolsun

Back
X