Pazartesi 8 de doğumdayım kızlarrrrrr

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
slm kızlar kısmetse sonunda pazartesi kesin ve kesin sabah 8 de hastanedeyim işlemlerden sonra doğuma giriyorum nasıl heyecanlandım gelip kk ya yazmak için anlatamam ben doğum hikayemede kesin yeni sayfa açarım ordan takip edersiniz dualarınızı bekliyorum arkadaşlarımmmmm:nazar::nazar::nazar:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

hayırlı uğurlu olsan arkadaşım umarım herşey çok güzel olur iyi haberlerini bekliyoruz ama sen evine dönmeden daha ben hastaneye geçeceğim için biraz gecikmeli haberdar olacağız sanırım bu aralar bütün kasım anneleri pek yoğun:))

Sezeryan oluyorum bebişimin kafasi biraz büyükmüş o yüzden doktor sezeryan daha ii olur dedi epidural istedim ama tansiyonum buaralar oynak bi iniyo bi çikiyor riske atmayalim genel ol dedi zaten şakağimda beze çikmişti sezeryan olurken onuda küçük bir operasyonla alicaklar hepinizin dualarina ihtiyacim var canlarim bende ameliyata girerken sizler için dua edicem

Sedacım dualarım seninle canım.İnşallah kolay bir doğum olur.bebeğin ve sen sağlıklı bir şekilde gelirsiniz.
Ben bakalım ne zaman taburcu olurum.genelde bir gün kalıyorlar hastanede.Öyle olursa pazar günü belki görüşebilirz tabi iyi olursam..
Bol şanslar...

Sedacım hayırlı olsun.
Bu arada aynı saatlerde olcak sanırım doğumumuz.Ben de p.tesi sabah 7:30 yatış yapacağım hastaneye.Doktorum gelince de alacak doğuma.

Ortak heyacan yaşayacağız 2 gün desene..

sedacım hayırlısıyla git gel canım...allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin..dualarımız seninle..

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah hemencecik alırsın meleğini kucağına sağlıkla

şimdiden geçmiş olsun canım. bebişine sorunsuz ve kolaycacık kavurşun inşallah. Yat dinlen bu hafta sonu, enerji toplamaya bak...

canım hadi hayırlısı sonunda beklediğin gün geldi
şimdi çok heyecanlı olmalısın
Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah kolay doğumlar göstersin
darısı başımıza doğuma girerken bize dua etmeyi unutma sakın

canlarım bu güzel dileklerinizi okudukça cesaretim yerine geliyor motive oluyorum herşeyden tırsan ben birdenbire cesur yürek oldum çıktım :D diloksçum aynı gün doğuruyoruz artık haberlerimizi buradan yazarız hepinize çok teşekkür ederim dualarım sizinle

allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım
sedacım bize de dua et olur mu

Back
X